Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - Paarma

Sivuja: [1]
1
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / CHL: EV Zug-Tappara 22.8
« : Elokuu 22, 2015, 16:59:36 »
Peli alkaa. Onpahan ainakin läimästy kuvalle laatua j*lauta.

2
Yleinen kiekkokeskustelu / Veikkausketju kaudelle 15-16
« : Heinäkuu 17, 2015, 22:28:13 »
Eiköhän jo aloiteta tämäkin hupi...

1. Kärpät on edelleen rautaa, ja toripolliisi vahtii tuleviakin mestaruusjuhlia.
2. TPS jälleen enemmän flop kuin top.
3. Puljujärvi tekee enemmän pisteitä kuin Laine.
4. Ilves pääsee suoraan poffeihin.
5. HIFK on runkosarjassa todella kova ja onkin jouluna kärjessä. Keväällä eivät vain enää jaksa pelitavallisista syistä. Lauluun puolivälierissä.
6. Sport ja Ilves ovat kymmenen kierroksen jälkeen top-3ssa, marraskuussakin vielä molemmat kuuden sakissa.
7. Pistepörssin voitto menee pääkaupunkiseudulle, maalipörssi Artur Gavrusille tai Charles Bertrandille.
8. Kauden valmentajapotkut löytyy Hämeenlinnasta ja Kuopiosta.
9. Plastino, Newton, Mullane ja Holland osoittautuvat flopeiksi, ja harva heistä Suomen joulun näkee.
10. KooKoosta ei ole mihinkään ja kamppailee HPK:n kanssa sijasta 14.
+Bonusjokeri 2 pisteen arvoinen: Antti Miettinen on p*ska.

Ja pari Tappara hajatelmaa:
1. Dixon valuu hierarkiassa alakenttiin, ja ennen siirtorajaa Tappara hankkii Josh Greenin.
2. Tapolalle vaaditaan potkuja taas. Ei saa, mutta optiota ei käytetä ja JR hyppää kaudelle 16-17 ruoriin.
3. Haapala pelaa maajoukkueessa.
4. Tomi Tuomisto on kauden positiivisin yllättäjä, ja jättää Patrik Laineen varjoonsa.
5. Karhunen pääsee myrskynsilmään, koska Metsola olis ottanut ne helpotkin.

Runkosarja:
1. Kärpät
2. HIFK
3. Blues
4. JYP
5. Tappara
6. Ilves
7. TPS
8. Lukko
9. Sport
10. Pelicans
11. Ässät
12. SaiPa
13. KalPa
14. HPK
15. KooKoo

edit vol 1: TPS nostettu Lukon ja Sportin yli.

3
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Tappara-Blues 3/10
« : Lokakuu 03, 2014, 14:42:32 »
Kumma kyllä, mutta itsekin on ajatuksella 'pakkovoitto' tämän pelin suhteen. Sikäli kohtuutonta, kun niitä paskoja pelejä ei ole kuin yksi tuloksellisesti, pari muuta siinä kyljessä noin muuten vaan. Ja vasta ensimmäinen lokakuun peleistä tänään.

En liputa näiden ketjusekoitusten puolesta. Green sinne minne kuuluu, eli tämän päivän kolmosen keskelle, ja siitä odotteleen niitä solmujen aukeamisia. Sen tietää ettei tuossa kentässä Greenin turhautuneisuus laimene, koska tehoja ei ole odotettavissa tuossa vitjassa. Viime kauden kentät yhteen, pari onnistumista molemmille, ja avot, kolme voittoa neljästä tahtiin takaisin. Ja ylivoimakoostumuksiin jäälle ne kaksi tehopakkia, jotka ovat niitä onnistumisia jo tällä kaudella saaneet. Viiden hyökkääjän ylivoima romukoppaan.

Perinteinen 3-2 voitto Bluesista tänään tulee enihau, muut on yllätyksiä.

4
Fanitoiminta / Vieraspelit 2014-2015
« : Syyskuu 21, 2014, 21:08:32 »
Menköön vuoden vanhaan ketjuun, mutta Ritari-areenasta kyselen että mistä katsomosta kannattaa liput hankkia näin Tapparalaisen näkövinkkelistä? Ettei vahingossa mistään sikakatsomosta lippuja klikkaa...

5
Muu urheilu / Nyrkkeily
« : Syyskuu 17, 2014, 16:23:48 »
Eipä ollut omaa ketjua joten pystyyn.

Edessähän on viikonloppuna historiallinen MM-ottelu, mutta en ala siitä kirjoittelemaan. Sen sijaan kirjottelen siitä, miten voi olla mahdollista että tuota ottelua ei näe MTV Totalin omistaja suorana lähetyksenä vaikka maksaa ko. tuotteesta 25e kuukaudessa? Nuo omistajat näkevät tuon ottelun jälkilähetyksenä sunnuntai iltana. Suorana näkee, jos näkee, Katsomosta hintaan 10e. Boxing Nightithan ovat Heleniuksen ja Asikaisen matseja myöden aina näkyneet MAXin pääkanavalla, mutta eheei nyt enää sentään. Toivottavasti kaatuu lauantaina koko sivusto *****na.

Niin mieleni pahoitin vaikka en kanavapakettia omistakaan. Jotenkin vaan pistää vihaksi nuo kiskonnan rajanylitykset kerta toisensa jälkeen.

6
Ottelut / Tapparan yv-/av-pelaaminen 2014-15
« : Syyskuu 02, 2014, 23:03:30 »
Tulevat pelit CHL:ssa taas näyttävät miten mennään, mutta nostanpa ylivoimapelaamisen tapetille toissa viikolta. Tapparan ylivoima ollut tehokasta, karkeasti varmasti jotain 80% maaleista tullut sitä kautta, mutta nostan silti pilven asian ympärille. Tuolta tallenteelta kelannut viime pelejä useamman kerran ja sellainen huomio, että Bern oppi nopeasti tuon Tapparan yhden pakin viivapelin ja täten reagoi pelaamalla takakolmiota pois tarkoituksenaan vain peittää laukaisulinjat kolmikolta Järvinen-Kolomatis-Palola ja Erkinjuntti-Aalto-Kuusela. Siksi Bern -pelin ylivoima näytti siirtelyltä kun sitä vetopaikkaa ei löytynyt. Kun vetopaikkoja ei auennut, maalin edestä toinen kaveri lähti kiekolliselle puolelle hakeen levitystä, mutta aina kiekon saatuaan palautti sen Järviselle/Erkinjuntille tms kiekolliselle puolelle ja taas tilanne oli lähtöpisteessä. Sitä poikkikentän syöttöä oli Järvisenkin paha tehdä Palolalle, kun kaveri oli iholla. Huoleni siis siksi, että Liigassa tiedetään Tapparan ylivoima palolineen ja järvisineen, että kantaakohan se kauaksi, kun Tappara pelaa samalla tavalla molemmilla ylivoimakentillä? Riittää että vastustaja opiskelee tuon takakolmion pois ja Tapparan ylivoima on nollattu?

Ehkä turhaa hyperventiloimista, mutta pistipä vaan silmään. Taas torstaina ja lauantaina nähdään lisää asian tiimoilta.

7
Yleinen keskustelu / Ukrainan kriisi
« : Heinäkuu 31, 2014, 23:10:56 »
Taitaa olla niin pitkäikäinen saaga tulossa, että laitetaan nyt erikseen ketju pystyyn mihin veli-Vladimirin uusimpia tempauksia voidaan lisäillä.

Wikipedia avaa ansiokkaasti kaikkea asiaan liittyvää.

Itselle ehkä surullisin yksittäinen asia tästä koko Putinin show'sta on tämä matkustajakoneen alasampumpinen. Oksettavaa. Veli-Venäjä levittelee käsiään että mistähän kapinalliset nyt tuollaisen tykin ovat saaneet kun ei me sitä olla ainakaan annettu. Ja sitten syytellään toista. Odotan kovasti seuraavaa Ylen iltaa, jossa Johan Bäckman puolustaa Venäjää ja pääsee lässyttään fasismista ja muusta höpöhöpö, juupaduupa daapadaapaa saatanaa (Kai Suikkanen quote).

Tiedä sitten miten ja koska tämä asia tulee ratkeamaan. Toiset laittaa pakotteita ja toinen naureskelee ja yrittää pullistella parhaansa mukaan vastaan. Näinköhän on että joutuu vielä itekin lähteen tappeleen jossain vaiheessa?

8
Yleinen keskustelu / Politiikkaketju
« : Toukokuu 31, 2014, 03:58:22 »
Mistähän sitä alkusanat tälle rakentaisi. Tämä on nyky-Suomessa sellainen asia, mistä varmasti mielipiteitä, kinaa ja kommentteja riittää, eli miksipä ei tappara.infossakin asioita jauhettaisi?

Aloitan ranskalaisilla viivoilla:
-Suomi hyvinvointivaltiona
-Suomen verotus
-Kokoomus

Ja oma näkemys näihin kolmeen: Liian vähän ihmisiä, liian paljon maa-alaa, ja hyvinvointivaltion ylläpitämisen vuoksi verot korkealla. Siksi ulkomaan yritykset vetää toimipisteensä pois Suomesta kun muualla Euroopassa halvempaa tuottaa = suomalaisia jää työttömäksi  --> veroäyrit valtiolle jää vähemmälle päivä päivältä --> verotuksia korotetaan. Täten hyvinvointia voidaan ylläpitää tekohengityksellä. Kuinka pitkälle tämä kantaa? Tämän päälle on kansalaiset äänestäneet Herrat, Kokoomuksen maata johtamaan, jotka kerää ne hillot päältä ja maksut jää kansalle. Loppuuko liitoilta ja Kelalta rahat joskus? Tuleeko Suomessa Ukrainat viiden vuoden sisään? Erisyistä, mutta kuitenkin.

Edelläolevalla provosoivalla tekstillä saa toivottavasti jotain keskustelua aikaiseksi, ja sen alle kaikkea sitä, mitä maailmalla, EU:ssa ja Suomessa tulee tämän tekstin jälkeen tapahtumaan.
9
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / QF5 Tappara-Pelicans 28/3
« : Maaliskuu 28, 2014, 17:44:17 »
Toivon kylmän sydämeni pohjasta, että peli ratkeaa Tapparalle viimeisillä minuuteilla. Kauhuskenaariona heitän ilmaan; Jos peli on selvä ekassa tai tokassa erässä, niin apinoilla (lue: Pikkarainen, Pärssinen, etc.) on aikaa turhautuessaan teloa viime kevään malliin tärkeitä miehiä menettämättä itse mitään.

Forca Tappara!

10
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Tappara-Pelicans 25/1
« : Tammikuu 25, 2014, 10:27:39 »
Pari viime ottelua on tullut katseltua Pelsuja (Ilves ja Kärpät -pelit), ja täytyy sanoa jos pelaavat samanlailla kuin noissa peleissä, niin kylmä tulee. Toki ennen noita otteluita heillä oli hyvä jakso menossa, mutta Redenbachin ja Rosan poissaolot ovat vaikuttaneet suuresti. Saisivat olla tänäänkin sivussa mun puolesta. Ennakoituna pitäisi olla pomminvarma rahantuplaus Tapparan kahden maalin voitolle, vaikka kotona hiukan onkin viime aikoina tökkinyt.

11
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Tappara-Blues 11/1
« : Tammikuu 11, 2013, 13:27:19 »
Eiköhän se ole tänään Tapparan vuoro saada tuomareilta hyvittelyjä edelliseltä pelikierrokselta, joten sen suhteen ihan levollisin mielin iltaa odotellessa. Mielenkiinnolla hyökkäysvitjoja odotellessa, Villen poissaolon vuoksi. Kumma muuten, kun pelikieltoja kumotaan ja lyhennellään, mutta ottelurangaistukseen ei juttujen perusteella voida kajota.

2-1 Tapparalle.

12
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / HPK-Tappara 8/12
« : Joulukuu 08, 2012, 00:10:33 »
HPK:lla tappio alla, varmasti ärsytetty ja revanssi mielessä. Tappara ei ehkä niin terävässä kunnossa kuin edellisen Kerho kamppailun alla, joten ennakoisin maalilla kotijoukkueelle, varsinaisella. Tuokkolan heittäisin nyt maaliin, maksaa se sitten pisteitä tai ei.

Sivuja: [1]