Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - tappawafanfoeva

Sivuja: [1] 2 3 ... 19
1
Pelaajat / Vs: Pelaajahuhut 2015–2016
« : Joulukuu 22, 2015, 06:36:06 »
Tän päivän aamulehdessä Mikki sanoo, että useampi nimi tulee, mutta kertoo ne vasta keväällä?!? En nyt kutsuisi sellaista kannattajien joululahjaksi. No katotaan, voihan sieltä joku uutinen tulla nytkin
Aikainen joululahja jonka saa avata vasta keväällä. Hmmm okei.

2
Pelaajat / Vs: Pelaajahaaveilut kaudelle 2015-2016
« : Joulukuu 21, 2015, 17:06:50 »
Jokaisen luulisi ymmärtävän, että jos Tappara haluaa vahvistuksia niin ensin pitää päästä eroon vaikka Puistolasta.
Ja höpön löpöt. Kyllä niitä muutenkin tulla voi. Puistola oli jo viimekaudellakin.

Nii, kyllä sitä rahaa on, se kasvaa puissa!
Nyt varsinkin, ku katsojiakaan ei oo käyny budjetoidun verran, ni sitä säästyy peli peliltä lisää. Globaali taloustilannekin on ideaalinen taloudellisten riskien ottoon.
Lisää vaan ukkoja rosteriin, kyllä niitä voi sitten LeKissä peluuttaa, ei mee hukkaan.
Niin koskas viimeksi syksyllä on ollut se tilanne että väkeä on käynyt budjetoidun verran?

3
Pelaajat / Vs: Kristian Kuusela
« : Joulukuu 20, 2015, 22:23:54 »
Jäämiehissä Ika Lehkonen summasi syyskautta ja laittoi tapetille liigan 3 parasta laituria. Olen aina arvostanut hänen mielipiteitään, mutta nyt kyllä ropisi pisteet alas ja kunnolla.

http://www.urheilulehti.fi/jaakiekko/liiga/tulevaisuuden-suurnimi-noussut-sm-liigan-ykkoslaituriksi-siirtyy-ensi-kaudella-nhlaa

Joka väittä, että Kuusela ei kuulu syksyllä liigan 3 parhaan laiturin joukkoon Liigassa, ei tiedä jääkiekosta kovinkaan paljoa, sorry Ika.
Tuo on kyllä muuten ihan hyvältä kiekkoanalyytikolta pohjanoteeraus.

4
Pelaajat / Vs: Elmeri Kaksonen
« : Joulukuu 19, 2015, 16:35:50 »
Kaxonen ja Dixonen, hyvin veistelty Tapparan näköinen mies! ;D. Elmeri on  tosiaan kumminkin ollut täysillä mukana jo kolme kertaa hinaamassa Tapparaa finaaleihin. Tehnyt työnsä nurkumatta ja tunnollisesti. Joskus vähän vaikeaa ymmärtää tätä jatkuvaa Elmerinpilkkaa.

Keep up the good work, Elmeri!!!
Elmeri mitään oo hinannu vaan ollu hinattavana. Ei tuo joukkueeseen henkilökohtaisella panoksellaan mitään. Vaikea ymmärtää miksi sopimusta jatkettiin.

6
Pelaajat / Vs: Tappara roster 2015-2016, uusi aikakausi?
« : Joulukuu 14, 2015, 07:14:36 »
Eiköhän tässä katsota mikä on tämänhetkinen taso liigassa ja tarkkailla kevään mittaan että kannattaako tarjota try-outia ensikesänä. Se että joku Levtchi menettää kaksi liigapeliä kokemusta on täysin mitätön hinta tällaiselle kokeilulle.

7
Pelaajat / Vs: Josh Green
« : Joulukuu 13, 2015, 00:42:08 »
täytyy ihmetellä miksi dixon pelaa tapparassa ja green kooKoossa.. kenen paha arviointivirhe. Tapolan vai Leinosen. kalliiksi tulee. dixon on kallis vahvistus lekille.
Kun dixon hankittiin kaikki olivat innoissaan ja ylistivät mikin neroutta kun sai vielä seuraavallekkin kaudelle ulottuvan sopimuksen. Greenillä oli tosiaan silloin kasassa tehot 0+4. Kauden jälkeen oltiin tilanteessa jossa oli hankittu Lajunen, Dixonilla ja Järvisellä sopimusta jäljellä, Ilomäestä optio, ja Rauhala. Eli viisi sentteriä joiden lisäksi olisi pitänyt tehdä jatko jo hiipumista enteilevän kanukin kanssa joka on toki huikee äijä kaikin puolin. Olisi toki ollut mahdollista jättää Ilomäen optio käyttämättä tai päästää dixon johonkin toiseen liigaseuraan ja maksaa puolet palkasta mutta mitkä riskit olisi pitänyt ottaa kun mahdollinen skenaario olisi ollut myös se että Green pelaa koko tämän kauden kuin pelasi edellisen syksyn. Näitä ei voi tietää etukäteen ja tässä pelattiin varmanpäälle. Jos dixon olisi myyty jonnekkin niin täältä saisi lukea että miksi ei reenattu dixiä kesällä kuntoon ja nautittu siitä ässä-ajan tehomiehestä.

8
Pelaajat / Vs: Patrik Laine
« : Joulukuu 12, 2015, 23:23:16 »
Kertokaa joku asiasta paremmin perillä oleva, millainen mies/poika on Auston Matthews. Kaikissa ennakoissa sanotaan, että hän on #1, eikä missään kukaan koskaan ole kyseenalaistanut tätä. Matthewsin 23 pistettä 31 otteluun sarjan kärkijoukkueessa ei nyt mistään käsittämättömästä dominoinnista kerro. Pistetahti käytännössä siis sama kuin Laineella, ja kyllä taso Liigassa on kovempi kuin Sveitsin NLA:ssa.
23 pistettä 21 otteluun, mutta onhan tuolla sveitsissä helpompi tehdä pisteitä kuin täällä. En tiedä tietävätkö scoutit sitä.

9
Pelaajat / Vs: Stephen Dixon
« : Joulukuu 12, 2015, 15:17:22 »
Sori, offtopic
Dixon thread 47 sivua
Kuusela thread 27 sivua
Miten niin ei oo Dixon tärkee pelaaja ;D Missä tääl sivuil oltais tai kirjoteltais jos ei Dixiestä!

Perinteisestihän nämä ketjut nousevat siinä kohtaa pinnalle, kun joku alisuorittaa. :D

Aikoinaan pakki"vahvistus" Brett Skinner keräsi siinä noin kuukauden, parin ajassa 25 sivullista tekstiä, vaikka pelasi joukkueessa vain seitsemän peliä.

Aiheeseen; Savi-Dixon-Peltola näyttää nyt tänään hyvältä kolmikolta. Jotenkin itsellä on sellainen fiilis, että jos joku Dixonin lähemmäs omaa tasoaan nostaa, se on Savinainen.
Jos sallitte jatkaa aiheesta niin naapurissa on 6 ottelua pelanneen Dane Byersin ketju täyttynyt 22 sivullisella tekstiä 2,5kk aikana että kyllä muuallakin osataan...

10
Yleinen kiekkokeskustelu / Vs: Liiga kaudella 2015-2016
« : Joulukuu 11, 2015, 23:32:28 »
Kahden pisteen sisällä kuusi joukkuetta sijoilla 4-9. Ihan älyttömän tasaista oikeastaan joka puolella sarjataulukkoa. Suurin yllätys tähän mennessä on Helsinkiläisten meno ja se että siellä ollaan tekemässä irtiottoa muuhun ryhmään. Neljänteen sijaankin jo melkein joku 15 pistettä eroa.
Kova karvaus joka rokottaa muiden virheistä ja viimeistely priimaa. Syksyn joukkue. Paska pelitapa,paska loppu. Ei asiaa välieriin. Tämän saa ottaa talteen.

11
Ottelut / Vs: Tapparan peliesitykset 2015-2016
« : Joulukuu 11, 2015, 11:17:55 »
Urama lähtiessään Tapparasta pronssikauden jälkeen 2008 antoi julkista kritiikkiä seurajohdon kunnianhimottomuudesta, olis kai tarvinnut tuolloin lisää työkaluja kun Kärpät riepotteli Tapparaa välierissä 4-0. Muutenhan kritiikkiä on sitten annettu epäsuorasti, kun Saarinen ja Mattila lähtivät kesken sopimuksen kesällä 2010. Tosin näiden veijareiden lähtö oli pelkästään hyvä asia lopulta, mutta resurssien puutetta taisivat pelätä ja omien kasvojen menettämistä sitä myötä. Sittemminhän on panostettu, mutta jääty harmittavan lähelle kolme kertaa. Joten:

Hommataan nyt ne pari kolme täsmävahvistusta tänne, hinnalla millä hyvänsä. Intohimoa mestaruuden voittamiseen pitää löytyä joukkueen ja fanien lisäksi myös toimistolta. Artin kiteytys yllä on hyvä.
Meillä on nyt 3 hyvin tuloksentekoon kykenevää kenttää joiden kemiat toimii melko hyvin ja tasonnosto keväällä on havaittavissa. Mikä tarve meillä on vahvistua kolmella täsmähankinnalla? Mikä järki ottaa taloudellinen riski tilanteessa ja mahdollisesti sotkea toimivat ketjukemiat? Tappara on tehnyt voittoa kolme kautta putkeen ja ollut finaalissa kolme kautta putkeen. Onko leinosen strategia jotenkin huono ja pitääkö sitä muuttaa matkimalla kärppiä vaikka ei olla kärpät? Kärpillä on kärppien resurssit ja meillä omamme. Karu fakta on se että rahaa on vähemmän käytössä joten meidän täytyy olla muussa tekemisessä edellä. Näin se vaan menee...

Ps. Ainakin yksi täsmähankinta varmaan tulee, niinkuin kolmella aiemmalla kaudella.

12
www.savonsanomat.fi/urheilu/jaakiekko/kalpa-haluaa-kiekkokriitikot-keskustelemaan-pelityylista/2144704#cxrecs_s

Hyvinkin suurella mielenkiinnolla jään tätä keskustelua odottamaan.

Varsinaisesti ei yllätä, ettei Vesa Rantasessa ja Ilkka Palomäessä ollu miestä vastata haasteeseen. Nyt se oiskin jo aika hankalaa, kun Kalpa on noussu 14. sijalta viidenneksi.
Nää on aika kovia poikia aina tarttumaan näihin kriiseihin, mutta tilanteiden muututtua, menneet unohdetaan, eikä varsinkaan voida myöntää, että ois oltu väärässä :D
Tosin odotan vieläkin, että edes koittaisivat haastaa Pekka Virran, vois olla huvittavaa  ;D
Palomäkihän jatkuvasti puolustaa kalpan pelityyliä. Puolusti jo alkukauden "kriisin" aikana että en tiedä mihin pyrit tällä viestilläsi? Kostamaan kun Ilkka meni mollaan Nummisen Teppoa?
Palomäki on parhaasta päästä suomen kiekkotoimittajista.

Urheilulehden kalpajutut:
http://www.urheilulehti.fi/joukkueet/kalpa

urheilulehden kausiennakko kalpasta:
http://www.urheilulehti.fi/joukkueet/kalpa

Kriisiajan video:
http://www.urheilulehti.fi/jaakiekko/liiga/taystyrmays-sm-liigaan-pesiytyneelle-nollatason-hopottelylle-kasittamaton-kierre

13
Pelaajat / Vs: Pelaajahaaveilut kaudelle 2015-2016
« : Joulukuu 08, 2015, 18:17:58 »
Jos Säiliön tuleminen tarkoittaa että Kaksonen saadaan ulos niin hyväksyn hammasta purren.

14
Pelaajat / Vs: Pelaajahaaveilut kaudelle 2015-2016
« : Joulukuu 08, 2015, 11:34:28 »
Ville Korhonen olis hemmetin hyvä haku meidän neloseen. Hyvä kahden suunnan pelaaja.

15
Pelaajat / Vs: Pelaajahaaveilut kaudelle 2015-2016
« : Joulukuu 06, 2015, 20:00:42 »
Todella vahvasti. KooKoo on nyt sijalla 12. Minun tietääkseni siltä sijalta ei pleijareita pelata, vai olenko ihan kujalla?
Jos luulet että joukkue, joka on 3p päässä playoffpaikasta , alkaa myydä pelaajiaan siirtorajalla (kun yli 10 peliä runkosarjaa jäljellä) niin KYLLÄ, sinä olet ihan kujalla.

Jos luulet(tosin sinä et ole niin väittänyt), että sijalla 12 oleva joukkue on ollut vahva, niin olet pahasti kujalla sinäkin. Onko mitään merkkejä siitä olemassa, että KooKoo nousisi pleijareihin? Pelejä tosiaankin on vielä puolet jäljellä. Minun veikkaukseni on, että KooKoo ei tule pleijareihin pääsemään.

Edit. Neljä viimeistä peliä ja neljä tappiota.
Puhe ei ollutkaan siitä onko joukkue vahva vai ei, vaan siitä onko se niin vahva että se pitää Greenin koko kauden. Jos on edes teoreettiset mahdollisuudet siirtorajalla päästä playoffeihin niin eivät varmasti myy pelillistä johtajaansa. Tuossa on kookoolla edessä ilves ja ässät jotka tuskin ovat valtaisalla karkumatkalla kahden kk päästä. Tällähetkellä pidän hyvinkin mahdollisena (melkein todennäköisenä) kookoon säälipaikkaa.

Sivuja: [1] 2 3 ... 19