Kirjoittaja Aihe: Tappara - SaiPa 24.11.2015 (Ti)  (Luettu 14943 kertaa)

Poissa Maikki

 • Jr. Member
 • **
 • Viestejä: 79
  • Profiili
Vs: Tappara - SaiPa 24.11.2015 (Ti)
« Vastaus #15 : Marraskuu 25, 2015, 08:58:36 »
Tapparan peliä leimasi eilen se mitä Savinainen sanoi: ollaan oltu vkl vapailla ja nyt viikon eka peli. Toki tietysti Saipa oli paremmin latautunut ja valmistautunut peliin. Tapparan peliä leimasi liian kova vauhti, ei ollut järkeä eikä huolellisuutta. Kiekon vastaanotot ja syötöt olivat laatua huono. Hyökkäyksiin lähdöt olivat osittain saipan hyvää trappia, mutta paljon karattiin liian nopeasti kauas..

Voidaan jossitella Jugin pois menoa; kun hänen kenttänsä pelasi pari hyvää vaihtoa siinä ennen loukkaantumista.. Paikkoja toki oli, mutta järvinenkin haki pari kertaa sitä viimeistä kikkaa; ei ollut kliinisyyttä, jota pitäisi olla..

Karhunen olisi ottanut ekan maalin, katselikin räpyläänsä; tiedä oliko kiekko pystyssä ja oli sekunnin myöhässä. Bonsaksen hiukan räpelsi mennessä väliin 1-2 maalissa.. Kolmas maali on niin ja näin. Ehkä olisi pitänyt peittää kulma paremmin eikä ennakoida liikaa..

Noh piste oli hyvä lopulta, mutta tänään pitää parantaa ja lauantaina varsinkin

Poissa soosi

 • Hero Member
 • *****
 • Viestejä: 2849
  • Profiili
Vs: Tappara - SaiPa 24.11.2015 (Ti)
« Vastaus #16 : Marraskuu 25, 2015, 10:44:52 »
Karhunen imee kaksi mutta mepäs tehdäänkin kolma ja voitetaan koko classik
Ei mennyt ennustus oikein loppuun asti.
Todellinen ohipeli, jossa pelailtiin, mutta voittamisenKIIMA puuttui. Vetoja säästeltiin tai vedeltiin logoon/ohi.
Vastustajalla meidänkin molkea epävarmepi veskari, mutta eipä vedetty ja menty reboundeille kuin kerran. Kaveri veteli toivotaan toivotaan kun oli paikka.
Tuomarointi kolmanne lopussa  oli taas luokatonta.
Tulihan piste ja hienoja maaleja, mutta Juken poismeno harmittaa. Olisi ollut mahdollisuss tosiaan ajaa sisään junnuja ja säästellä ykkösiä.

Poissa Jasu76

 • Sr. Member
 • ****
 • Viestejä: 375
  • Profiili
Vs: Tappara - SaiPa 24.11.2015 (Ti)
« Vastaus #17 : Marraskuu 25, 2015, 11:57:45 »
Ei tääkään matsi olisi muuta tarvinnut kuin että viisikko olisi ollut hyökkäyksiin lähdöissä, ja muuallakin kentällä, vähän tiiviimpänä rykelmänä. Avauspelaaminen muistutti paljolti viime kautta, jolloin hyökkääjät karkasivat jatkuvasti keskialueelle, pakki joutuu tuomaan jalalla punaviivalle ja muu viisikko seisoskelee odottamassa hyökkäyssinisellä.

Tänään nähtiin oikeun kouluesimerkki mitä on mitä on pelinopeus, tai mitä tapahtuu kun se tipahtaa pari pykälää. Sen aisti jo oikeastaan ensimmäisistä luistimen piirroista, että tänään ei olla ihan 100% vireessä. Karkaileva viisikkorakenne, sekunnin liian hitaat ratkaisut joka tilanteessa, ylipitkät kuljetukset, heikkolaatuiset syötöt, vastustaja ensimmäisenä irtokiekoissa. Tappara antoi SaiPalle mahdollisuudet repiä ja raastaa tehokkaasti, jota he tekivätkin erittäin kurinalaisesti täydet 60min.

Tamismi: 95% keskittyminen johtaa 50% suoritukseen. Mutta Tapparan tasosta tämä kuitenin antoi vahvan signaalin, koska "ohipelilläkin" luotiin riittävä määrä paikkoja ja olisi voitu jopa voittaa ottelu. SaiPan on kuitenkin erittäin varteenotettava Top-6 joukkue runkosarjan loppusijoituksia ajatellen.

Toivottavasti Tapola on ilmoittanut pelin jälkeen, että seuraava vapaa viikonloppu on peruttu, kun tämä on asenne sellasen viikonlopun jälkeen pelissä. Ei siinä mitään jos joskus häviää, mutta sekin pitäisi tehdä housut jalassa...