Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - pieni m

Sivuja: [1] 2 3 ... 47
1
Testialue / Vs: TESTII
« : Tammikuu 01, 2016, 14:50:58 »
Vieläkö pystyy vastaileen?

2
Pelaajat / Vs: Henrik Haapala
« : Joulukuu 17, 2015, 12:31:03 »
Solmusta huolimatta hieno haastattelu. Hyvä Haapala!

3
Pelaajat / Vs: Arttu Ilomäki
« : Joulukuu 17, 2015, 12:21:48 »
Tää on kyllä ihme kaveri. Jotenki tuntuu, että Artulla on aniharvoin liike maalia kohti ainakaan kovin suoraviivaisesti. Usein saatuaan kiekon hyvälle sektorille, tuntuu ettei ollu mitään aikomustakaan laukoa. Jotenki asento on ihan eri suuntaan tai jotain. Silti 9 maalia. Vaikee kauheasti kritisoida, mutta jotain puuttuu aika paljo. Hienosti eilenki pelas tilanteen ennen Jugin maalia. Jännä seurata miehen uraa ja roolia.

4
Ostetaan ja myydään / O: Salibandymaalivahdinvarusteet juniorille
« : Joulukuu 14, 2015, 13:22:02 »
Jos nurkissa lojuu ylimääräisenä tai tiedät jonkun, jolla myytävänä, niin laita viestiä. Onkohan jotain foorumia säbämiehillä jatkoajan tyyliin, jossa vois olla myyntipalsta? Salibandy.org oli aika kuolleen näköinen palsta, pääkallo.fi:stä en löytänyt keskusteluosiota.

5
Muu urheilu / Vs: UFC (+ muu MMA)
« : Joulukuu 14, 2015, 12:12:51 »
Mulle on laji täysin vieras, joten kysynkin täältä. Kattelin yks ilta Areenasta dokumentin Minä, Makwan Amirkhani. Ihan mielenkiintoinen dokumentti, jossa kyllä häiritsi muutama asia. Amirkhanin turhan hiljaisella äänellä puhuminen ja turhan usein käytetyt erikoislähikuvat, eli kamalan lähelle tsoomattuja hetkiä oli turhan paljon. No dokumentti oli kuitenkin katsomisen arvoinen, lajia tuntemattomallekin.

Mutta se kysymys. Miksi Amirkhanista tehtiin dokumentti? Onko hän poikkeuksellinen suomalainen tässä lajissa? Mulle oli yllätys, että hänellä on vain kaksi oteltua matsia tässä sarjassa. Onko UFC vähän niinkuin NBA, että jo sinne pääseminen on jotain erittäin harvinaista suomalaisilta? Tokihan Amirkhani näytti molemmat matsinsa hoitavan täysin suvereenisti, mutta kuitenkin vasta kaksi ottelua. Vai onko maahanmuuttajatausta tässä maailmantilanteessa mahdollisesti merkittävä syy siihen, että juuri Amirkhanista tehtiin tämä dokumentti.

Jokatapauksessa dokumentti aiheutti sen, että jos huomaan Amirkhanilla olevan matsin tulossa, luultavasti seuraan sitä mielenkiinnolla. Ennen dokumenttia tuskin olisin reagoinut uutiseen mitenkään.

6
Pelaajat / Vs: Tomi Karhunen
« : Joulukuu 13, 2015, 10:58:42 »
Mää taas käsitin ton "foorumilegendan" siten, että nyt ku yhdessä pelissä palattiin monta kertaa aiheeseen liikeradat lähinnä huumoriheittoina, ni pian julistellaan pitkin jatkoaikaa ja muita foorumeita, miten Karhusella on liikeradat kerrassaan surkeita. Onhan näitä nähty. Halmeen länget, Metson mailapeli ja filmit, Rautakorvesta puhumattakaan. Siis ei irvailua kellekään, mutta huumoriheitosta, joka toistuu, tulee lähes totta, kunnes ihan faktaa ja niin iso puute, ettei menestymisestä voi haaveillakaan.

7
Pelaajat / Vs: Tomi Karhunen
« : Joulukuu 12, 2015, 20:47:16 »
Taas nollat voittomaalikisassa.

8
Pelaajat / Vs: Patrik Laine
« : Joulukuu 12, 2015, 20:46:30 »
Kattelin tänään peliä vain kolmannen erän puolivälistä, joten en tiedä pelistä läheskään kaikkea. Mutta siinä ajassa Laineen peli näytti siltä, että uskon kaverin tekevän pisteitten valossa komeemman uran rapakon takana ku Sasha. No nää on hätäisiä arvioita ja muuttujia on miljoonia, mutta toi ratkasuhalukkuus on mahtavaa katottavaa. Huikee pelimies!

9
Yleinen kiekkokeskustelu / Vs: Tapparan markkinointi
« : Joulukuu 10, 2015, 22:44:52 »
Toi Periscope-sovellus mahdollistaisi aika mielenkiintosia in-side -juttuja pelien jälkeen, reeneistä, toimistolta jne. Toivottavasti Tappara ottaa käyttöön vaikka sen Appsin kautta.

10
Pelaajat / Vs: Patrik Laine
« : Marraskuu 28, 2015, 20:48:23 »
Hienoa, että Patrik sai onnistumisia! Ja hienoa että sille annetaan vastuuta. Toi on kiva ja yksinkertainen toi Tapparan yv-kuvio. Oliko tää Patelle kypärätemppu, vai miten noi rankut lasketaan? Kyllä mää Paten ottaisin ennen Puljujärveä...

11
Pelaajat / Vs: Pekka Saravo
« : Marraskuu 24, 2015, 22:12:56 »
Hieno peli tänään Saravolta! Kyllä Peksi vielä jaksaa.

12
Pelaajat / Vs: Pelaajahaaveilut kaudelle 2016-2017
« : Marraskuu 24, 2015, 09:43:04 »
Se, että tulevan kauden haaveilut on lähinnä jatkosopimuksia tai ex-Tapparoiden paluita takasin Tapparaan, kertoo että aika paljo on tehty asioita oikein Tapparassa. Seki, että nää maailmalla menestyvät ex-Tapparat tuo esiin Tappara-taustaansa ja mahdollista paluuta jossain vaiheessa "kotiin", kertoo kyllä seuran arvostuksesta.

13
Pelaajat / Vs: Patrik Laine
« : Marraskuu 20, 2015, 11:14:35 »
Yks tilanne jäi mieleen, missä Laine kiersi vasemmasta kulmasta b-pisteen kaarelle. Oikeen ei syöttöpaikkaa auennu, eikä laukoakaan voinu. Siinä olis lähes kaikki pistäny kiekkoa kulmaan toisen kaverin rouhittavaks tai jotain vastaavaa. Laine haki tosi hienosti peliä vapauttavaa syöttöä oikeelle pakille. Jostain kiekko pomppi keskialueelle ja tilanne raukes, mutta jotenki se syötön haku tosi hankalassa tilanteessa toi mieleen Konnan, Lehterän tai Barkovin. Ei noita tuu joka jampalle mieleen. Välillä sitte liika luottamus saattaa kostautua, mutta antaa kaverin yrittää ja pelata vahvuuksillaan. Tähän aikaan vuodesta ja näin hyvässä joukkueessa "junnu" voi välillä kiekon menettääkki. Noi yritykset kasvaa korkoa tulevaisuutta varten.

14
Pelaajat / Vs: Kristian Kuusela
« : Marraskuu 19, 2015, 22:09:48 »
Kerkesin jo säikähtää, että nyt käy heti Kuuselalle huonosti, mutta hienosti kierähti taklauksen alta pois ja Hifkin kaveri oliki tilanteesta pahasti ulkona ja 1-0. Uskomaton pelaaja tähän liigaan. 

15
Pelaajat / Vs: Kristian Kuusela
« : Marraskuu 19, 2015, 17:24:02 »
Näin on. Ja jos aattelee IFK:ta vastustajana, että riski Kuuselalle, ni päinvastoin. Kovat pelimiehet kaipaa kovia vastustajia. Reeneissäki voi sattua ja pelin voi jättää kesken jos niikseen tulee. Tsemppiä vaan kultakuupalle, tulipahan pakollinen pikku "lepo" tähän väliin.

Sivuja: [1] 2 3 ... 47