Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - kimis75

Sivuja: [1]
1
Yleinen keskustelu / Äitienpäivä
« : Toukokuu 11, 2008, 08:31:30 »
On sitä turhemmistakin aiheista avattu ketjuja, joten eiköhän nämä monitoimikoneetkin ansaitse oman ketjun.

Hyvää äitienpäivää, kaikki äidit

2
Yleinen keskustelu / Tatuointeja!
« : Maaliskuu 27, 2006, 11:27:12 »
Ei oo mun silmiin sattunut sellaista ketjua jossa olisi puhetta tatuoinneista, siispä uhmaan julmaa luontoa ja avaan keskustelun siitä aiheesta. Tulee siihen sitten yksi tai sata vastausta ;)

Niin, mitä mieltä porukka on tatuoinneista?

Omasta mielestä ne on siistejä jos niitä on kohtuudella ja ne on tehty taidokkaasti ja että niistä saa selvää. Itse en tykkää sellaisesta sekametelistä, jossa ei ole mitään varsinaista kuvaa vaan vain värejä sikinsokin.

Nykypäivänä tatuointi on jo sellainen jokamiehen/naisen juttu,eikä sellaisia enää katsota "kieroon". Ennenhän se oli vankilakundien ja merimiesten juttu. Mitä enemmän kuvia, sen kovempi jätkä.

Itse omistan pari, jotka sijaitsee molemmissa olkapäissä. Vasemmassa on kolmen lapsen nimet sellaisessa viirissä ja oikeassa on kaksiteräinen kirves eli Tappara liekeillä höystettynä. Katsotaan josko siihen Tapparan ympärille joskus tulisi hiukan täydennystä hyvällä maulla tiätysti.

Ai niin, meinas mainos unohtua. Molemmat kuvat on otettu Wild West Tattoossa Pirkkalassa.

3
Yleinen keskustelu / Veikkaukset ja voitot!
« : Tammikuu 10, 2006, 21:09:30 »
Avataan nyt uudestaan tämäkin vanhalla palstalla ollut ketju jossa jokainen voi kehuskella veikkauksilla ja mahdollisilla voitoilla sekä antaa "varmoja" vinkkejä, jotta jokaisella on mahdollisuus voittaa samat manit.

Minä en voi kehuskella voitoilla, ainakaan suurilla voitoilla, mutta jotain pientä tulee silloin tällöin. Veikkauksella tulee pelailtua lähinnä lottoa, monivetoa ja tulosvetoa. Näiden voitoilla ei kyllä plussalle pääse, mutta Paf:lla tulee pelailtua aika usein Fisherman Jackpottia. Siinä parilla kympillä on tullut suht useasti satasen kahden välillä olevia voittoja. Kaveri voitti kyseissä pelissä reilu vuosi sitten 21000 euroa...Tuntuis köyhemmänkin rahapussissa.

Tällä hetkellä ei ole antaa "varmaa" voittoriviä, mutta ehkä jollain muulla sellainen on jo suunniteltu ja nyt haluaa jakaa iloa meille muillekin..

Sivuja: [1]