Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Ljpp

Sivuja: [1] 2 3 ... 184
1
Tappara.info perustettiin tasan 10 vuotta sitten, 2. päivä Tammikuuta 2006, korvaamaan Tappara Tamhockey Oy:n ylläpitämä keskustelufoorumi joka yllättäin lopetettiin. Tappara.infosta tuli vuosikymmenen kestänyt menestystarina.

Yli 70 miljoonaa sivunlatausta, lähes 245 tuhatta kirjoitettua viestiä noin 3200:ssa ketjussa.

Nämä ovat isoja lukuja Suomen mittakaavassa. On perusteltua väittää Tappara.infon olleen Suomen isoin yksittäisen joukkueen kannattajien verkkoyhteisö. Ylläpito kiittää kaikkia keskusteluun osallistuneita ja erityisesti Moderaattoreita jotka ovat väsymättömästi valvoneet palstan järjestystä, sekä ylläpitäneet hyvää keskustelukulttuuria.

Kymmenen vuoden tarinat jäävät kuitenkin elämään, sillä Tappara.info on nyt arkistoitu read-only -tilaan, mutta on edelleen luettavissa osoitteessa http://old.tappara.info. Ketjuista löytyykin todellisia arkistojen helmiä, kuten Ville Niemisen pelaajauran viimeiset 9 vuotta

Kehitys kuitenkin kehittyy ja maailma muuttuu. 10v synttäreiden kunniaksi päätettiin yleisöäänestyksellä toteuttaa palstan täydellinen uudistus. Tappara.co toteutettiin yhteisöprojektina talkoohengessä korvaamaan Tappara.info ja täyttämään seuraavan vuosikymmenen vaatimukset. Olkoon seuraava vuosikymmen yhtä menestyksekäs Tappara-yhteisölle ja tuokoon vihdoin sen himoitun voiton viimeisessä finaaliottelussa.

2
Testialue / Vs: TESTII
« : Joulukuu 28, 2015, 09:12:09 »
Toimiiko tämä tosiaan ilman domainia?

3
@Iceman, uusien ketjujen avaaminen on ihan sallittua, jos sopivaa vanhaa ei löydy. Itseasiassa jopa suotavaa.  ::)

4
Yleinen kiekkokeskustelu / Vs: Tampereen Ilves 2015-2016
« : Joulukuu 22, 2015, 10:08:41 »
Nyt on aika lukita tämä ketju ja toivottaa myös palstan Ilves-vähemmistö tervetulleeksi täysin uudistetulle Tappara.co foorumille! Teille on tehty ihan oma alaosiokin.

Itseasiassa olisi mielenkiintoista lukea laadukas avaus siitä, miltä Karri Kiven tuleva rosteri tässä vaiheessa vuotta näyttää.

http://tappara.co/t/tervetuloilmoitus-tappara-infosta-ohjatuille/358

5
Pelaajat / Vs: Pelaajahuhut 2015–2016
« : Joulukuu 22, 2015, 10:05:54 »
Tämänkin ketjun porukkaa pyydetään siirtymään Tappara.co puolelle, ennen kuin tämä palsta ajetaan alas. Kiitos!

https://tappara.co/t/tervetuloilmoitus-tappara-infosta-ohjatuille/358

6
Tapparan nettiyhteisön täysremontissa on päästy siihen vaiheeseen, että uuden Tappara.co:n avoin testijakso on alkanut, eli on aika siirtää myös jääkiekkoaiheinen keskustelu uudelle alustalle.

Aikataulu etenee niin, että testaamme uutta alustaa ja serveriä yli joulun ja välipäivien Tappara - HIFK pelin (29.12.2015). Tästä toivottavasti saadaan tarvittava suorituskyky data, jonka perusteella tiedetään millainen serveri me tarvitaan kevään kliimaksiin. Uusi palsta on täysimääräisesti viimeistään loppiaisena, mutta luultavasti jo aikaisemmin. Kävijöitä ohjataan uuteen osoitteeseen ensin vapaaehtoisesti, mutta kohta ohjaamalla kaikki liikenne.

Käyttäjiä kehoitetaan siirtymään uudelle alustalle mahdollisimman pian.. Keskusteluja ei kannata enää jatkaa täällä, koska vastaukset voivat jäädä saamatta palstan alasajon johdosta.

Tappara.co

Tappara.info siirretään toiselle serverille ja laitetaan read-only tilaan.

 

7
Otteluseuranta-alue on asetettu read-only tilaan 20.12.2015. Tervetuloa jatkamaan keskustelua uuteen Tappara-yhteisöön osoitteessa:

Tappara.co

8
Asiaa Jälkipeleistä / Vs: Tappara.co - yhteisöprojektin avaus!
« : Joulukuu 20, 2015, 12:36:41 »
Tappara.co kasvaa, elää ja kehittyy voimakkaasti. Hieno yhteisöllinen meininki on syntnyt hankkeen ympärille nopeasti. Tällä hetkellä näyttää siltä, että saatamme pystyä tekmään vaihdon nopeammin kuin itse uskalsin odottaa. Syntymäpäivä alkaa olemaan realistinen vaihtoehto!

Tässä on uusi infopaketti niille, jotka ovat vasta uudelle palstalle rekisteröitymässä tai juuri rekisteröityneet:
http://tappara.co/t/miksi-discourse-ja-mika-se-on/334

9
Ottelut / Vs: Tapparan peliesitykset 2015-2016
« : Joulukuu 19, 2015, 15:03:46 »
Mitä tulee Karhuseen, niin olen hiukan pettynyt. Taso ei ole noussut odotukseni mukaan. Samat puutteet näkyvät pelissä, kuin kesälläkin. Vaikea sanoa tyypistä sen kummemmin, kun en poikaa tunne. Olen tunnistavinani kuitenkin ongelman syvimmän olemuksen. Ja jos näin on, niin haastavaa tulee olemaan.

Minun silmääni, näkemättä kaikkia pelejä, Karhusen trendi on ollut laskeva. Tai korkeintaan vaakasuora ja pelin taso on noussut. Kauden ensimmäisissä peleissä hän näytti mielestäni oikein hyvältä, kauden ajankohta huomioiden, mutta syksy on tuonut tullessaan ongelmia. Ns. helposta maaleista on puhuttu, mutta itse on katsellut huonoja irtokiekkoja ja vähän "sekavan" näköistä tekemistä jossain tilanteissa.

Eihän Karhun itseluottamus ole kärsinyt siitä, että huomaa tulevansa oikeasti haastetuksi, eikä olekkaan suvereeni ykkönen?

@Messi, mistä muuten valmennus tai johto tiesi, että Domi pystyy täyttämään saappaat, koska tämä ei saanut yhtään peliä Norosen vielä ollessa mukana?


10
Asiaa Jälkipeleistä / Vs: Tappara.co - yhteisöprojektin avaus!
« : Joulukuu 16, 2015, 23:58:09 »
Ja te jotka joille tulee viestittelyesto - Discourse epäilee teitä spämmääjiksi tai huonosti käyttäytyviksi. Perustelu on ihan looginen, kun uusi käyttäjä alkaa vimmatusti hakkaamaan viestejä. Valitettavasti Discourse ei tiedä, että siellä on peli :D. Eikä järjestelmä tiedä sitäkään, että olette täällä jo pitkäaikainen käyttäjä.

Rekisteröidytte, luette viestejä, kirjoitatte muutaman (testialueelle, jos ei löydy kiinnostavaa aihetta) ja luottamustasonne nousee tasolta 0 tasolle 1. Luettavaa palstalla riittää ja mielipiteitäkin on kysytty ties kuinka monessa ketjussa, joihin voi vastata ja äänestää.

Tuon tekoälyn tarkoitus on suojella palstaa ja se tekee sen hyvin (tämä ei ole ensimmäinen Discourse projektini). Kiitätte tuota sitten kun joku porilainen yrittää tulla palstalle häiriköimään.

Tänään oli toinen pirun hyvä 200+ viestin sessio, jota seurailin hallilla kännykällä aina mainoskatkoilla ja pari kertaa kirjoitinkin paikanpäältä.

11
Asiaa Jälkipeleistä / Vs: Tappara.co - yhteisöprojektin avaus!
« : Joulukuu 16, 2015, 23:53:24 »
En saa aktivointiviestiä sähköpostiin, vaikka pyytäisin uudelleenlähetystä. Tulee tälläinen teksti: "Lähetimme uuden vahvistusviestin sinulle osoitteeseen [missing {{sentTo}} value]. Viestin saapumisessa voi kestää muutama minuutti, muista tarkastaa myös roskapostikansio." Nimimerkkinä sama kuin täällä

Viesti on lähtenyt 8h sitten ja laitoin nyt vielä uudestaan. Tarkista roskapostisi.

12
Ottelut / Vs: Tappara–Ilves 16.12.2015 (Ke)
« : Joulukuu 16, 2015, 23:50:28 »
...Saravo sekä Elorinne selvisivät tänään puhtailla papruilla pelistä.

Jos viedään ns. maalikikalla 100% kahvillle ja tilanteessa hukattu pelaaja räppää vielä maalin, niin ei Peksin ilta ihan puhdas ollut.  ;)

13
Pelaajat / Vs: Miika Heikkilä
« : Joulukuu 16, 2015, 23:45:24 »
Olen kuulunut epäilujöihin ja arvostelijoihin, mutta yksi piirre on miehestä noussut syksyn mittaan esiin, kun on vähän tottunut Liigan tempoon. Heikkilä selkeästi uskaltaa yrittää pelata. Läheskään joka tilanteessa se ei vielä johda toivottuun tai yritettyyn lopputulokseen, mutta tuo on selkästi pelimiehen piirre. Pituutta löytyy ja laukaus on huhujen mukaan onnistuessaan painava. Uskallus, yritys, koko, laukaus - tuohon kun saadaan voimaa ja nopeutta vielä.

Heikkilä saattaa olla projektipelaaja joka ehkä kannattaa pitää roikkumassa mukana.

14
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Tappara - Ilves 16.12.2015
« : Joulukuu 16, 2015, 16:02:27 »
Edellinen Tappara.co otteluseuranta oli niin onnistunut kokeilu, että vedetäänpä toinen -- paikallispeli kenties herättää KalPaa enemmän tunteita, joten ehkä saadaan vähän stressitestiä järjestelmällekin.

Ensikertalaisille suosittelen kokeilemaan kuinka hienosti toimii tabletilla tai kännykällä. Kaikilla laitteilla viestit päivittyvät näyttöön automaattisesti, joten sivua ei tarvitse seurannan aikana ladata uudestaan.

Tervetuloa: http://tappara.co/t/otteluseuranta-tappara-ilves-16-12-2015/236/1

15
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / KalPa - Tappara 15.12.2015
« : Joulukuu 15, 2015, 17:44:27 »
Tämän illan ottelussa on tarkoitus koeponnistaa Tappara.co toimivuutta otteluseurantakäytössä - tervetuloa!
http://tappara.co/t/otteluseuranta-kalpa-tappara-15-12-15/199/2

Sivuja: [1] 2 3 ... 184