Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Konnaa huhutaan myös KalPaan. Maanantaina klo 13 selviää kuka on seuraava KalPa vahvistus.

2
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Vs: KalPa-Tappara 13/12
« : Joulukuu 13, 2008, 18:24:40 »
Perinteisesti 3 erä ollut heikko KalPalle. Ollaan nyt 4-5 pelissä saatu kaulaa 3-6 maalia 3 erään ja sitten alkaa koomailu.

KalPalla on helvetin vahva paketti tällä hetkellä. nimetön puolustus on heikoin lenkki.

3
« : Joulukuu 12, 2008, 20:56:26 »
Huomenna varmaan täysi tupa ja kummatkin joukkueét ovat iskussa. KalPa kotonaan suosikki, Tappara pitänyt nollat viime otteluissa joten huomenna sinne uppoaa kiekkoja.

KalPa voittaa 4-2.

4
Pelaajat / Vs: Timo Koskela
« : Lokakuu 14, 2008, 22:16:27 »
Yksi ilta kaiken muuttaa voi, nyt tillu lienee joukkueen(fanien) sankari sylkykupin sijasta.

5
« : Lokakuu 07, 2008, 12:47:53 »
Tätähän anti-Koskelat ovat odottaneet, kun ei tule pisteitä entiseen tahtiin. Niemisen tulo syönyt tillun pisteet.

Kyllä voisin ottaa Koskelan takaisin KalPaan, vahdossa saatte Bellissimon, DEL-liigassa viime kaudella 25 maalia.