Veikkaajassa Ville sanoo, että olis vaikea kuvitella pelaavansa Suomessa muualla kuin Tapparassa tai Kooveessa.

Ottelut / Vs: QF3: Tappara-Blues 19.03.07
« : Maaliskuu 19, 2007, 23:45:45 »
Tulihan ajeltua 340km paskan takia.

Alkuveryttelyssä huomasin joukkueiden välillä tempo ja asenne eron. Tapparalaiset höntsäsivät ja blues luisteli ja laukoi tosissaan.
Ottelu jatkui samalla kaavalla ja Tapparalla ei ollut 7 maalipaikkaa koko pelissä.

Olis kiva nähdä kuinka monta laukausta akselilla Öhman- Hancock oli maalia kohti. Kaverit saa ylivoima aikaa ja mitään ei tapahdu kentällä. Kyseinen ketju oli ainakin 3 maalin aikana kentällä ja viellä ratkaisevat 1-0, 2-0 maalien aikana.

Penkityksiä huomenna: Öhman, Clarke, Hancock ja sisään: Hölli, Koistinen, lucenius.

1234
Ottelut / Vs: QF2: Blues-Tappara 17.03.07
« : Maaliskuu 17, 2007, 20:37:38 »
Tappara pelasi varsin hyvin. miinuksia saa 1 ja 2. erän ylivoima, sekä öhman- hancock- venäläinen ketjun saamattomuus.
4 ketju pelasi pirteesti ja oli Kontiolan ketjun kanssa Tapparan eliittiä. Silmääni pisti myös Henryn hyvä puolustus työskentely.

« : Helmikuu 15, 2007, 23:48:51 »
Ihmetyttää, että Urama ei tee muutoksia pelin sisällä, kun Kontiola hävisi suurimman osan alotuksista puolustus/hyökkäys päädyssä.
Tuskin me peliä oltais kumminkaan voitettu vaikka oltais tiivistetty 3 ketjuun, mutta kyllä Kontiolan olis voinut penkittää 2 erän jälkeen.

Oli niin munatonta touhua, että jos sama meno jatkuu, niin noutaja tulee  play-off:seissa. Täytyy toivoa, ettei hifk tule puolivälierissä vastaan.