Kirjoittaja Aihe: Osto- ja myyntipalstan ohjeet (LUE ENSIN!)  (Luettu 7146 kertaa)

Poissa Moderaattori

  • Global Moderator
  • Sr. Member
  • *****
  • Viestejä: 483
    • Profiili
Osto- ja myyntipalstan ohjeet (LUE ENSIN!)
« : Elokuu 29, 2006, 22:16:41 »
Tappara.info:n osto- ja myyntipalsta on tarkoitettu kaikkien rekisteröityneiden käyttäjien vapaaseen käyttöön, ja se on käyttäjilleen maksuton. Ilmoittajina voivat toimia yksityishenkilöt. Yritykset, yhteisöt, tai liiketoiminnan harjoittajat eivät saa käyttää osto- ja myyntipalstaa - heidän tulee ottaa yhteyttä palstan ylläpitoon halutessaan näkyvyyttä Tappara.info -jälkipeleissä.

Osto- ja myyntipalstalla noudatetaan Tappara.info:n yleisiä sääntöjä. Osto- ja myynti palsta ei ole tarkoitettu yleiseen keskusteluun, mutta kaupan kohteesta saa keskustella. Muista, että Suomessa sopimuksen ei tarvitse olla kirjallinen, ollakseen pitävä. Jos lupaat jotain kauppaa käydessäsi tai ilmoituksessasi, niin pidä se. Tappara.info tai sen ylläpito ei ole vastuussa käyttäjien harjoittamasta toiminnasta palstalla. Osto- ja myyntipalstan väärikäytöstä rangaistaan välittömästi pysyvällä porttikiellolla.

Ilmoita selkeästi:

Muotoile ilmotuksesi otsikko seuraavasti: MYYDÄÄN/OSTETAAN/VAIHDETAAN: Kaupan kohde

Kuvaile kaupan kohde riittävällä tarkuudella, mukaan lukien sen kunto (uusi, käytetty, korjausta vaativa, jne). Kerro myös tuotteen sijainti ja toimitustapa, sekä kuka on vastuullinen toimituskuluista. Kuvien käyttö on sallittua ja suotavaa, mutta muista tekijänoikeus.

Osto- ja myyntipalstalla on palauteketju, jossa voit kertoa kuinka hyvin tai huonosti kaupanteko sujui toisen käyttäjän kanssa. Älä kuitenkaan ikinä paljasta kauppakumppanisi henkilö- tai yhteystietoja.

 
« Viimeksi muokattu: Joulukuu 19, 2007, 20:12:18 kirjoittanut Ljpp »