Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - axe86

Sivuja: [1] 2 3 ... 72
1
Yleinen kiekkokeskustelu / Vs: NHL kausi 2015-2016
« : Joulukuu 23, 2015, 05:24:18 »
Panthers joulutauolla viiden ottelun voittoputkessa ja ratkaisijana taas - kukas muukaan - #16 Aleksander Barkov. Alkaa Panthersin selostajillakin jo ylistyssanat loppua.

2
Pelaajat / Vs: Aleksander Barkov Jr.
« : Joulukuu 23, 2015, 05:23:16 »
On tää vaan niin huikee nuorukainen. Taas ratkas rankkareissa, nyt tainnu onnistua neljä rankkukisaa putkeen ja kaikki ratkasevana vetäjänä. Huikeita rankkuja ja laaja on repertuaari. Kylmiä väreitä tulee.

3
Yleinen kiekkokeskustelu / Vs: Tapparan ottelutapahtumakeskustelu
« : Joulukuu 01, 2015, 04:32:08 »
Niin no tämä ketju taisi käsitellä ottelutapahtumia noin yleensä, ja sitlä pohjalta oli omakin kommentti. Juhlaottelu toki asia erikseen, sehän oli hieno paketti kaikkiaan.

"(Nolo Samsung-leikki tietysti omassa sfäärissään.) Tämä vielä yhdistettynä vaikeuksiin äänentoistossa ja videoiden heikkoon näkyvyyteen esim jäällä. "

Nuo kommenttisi taisi kuitenkin koskea juhlapeliä, koska Samsung-leikkiä ei ole muissa peleissä (ainakaan toistaiseksi) ollut eikä myöskään videoita jäällä. Videoiden heikkoon näkyvyyteen (paitsi televisiosta) ja optimipaikoilta yhdyn, aika pieneen osaan katsomoa ne tuollaisenaan tosiaan selkeästi erottuvat. Silti hieno homma että tuollaisia hienoja juttuja kokeillaan ja eiköhän tuota tulevaisuudessa tulla joskus vielä kehittämään. Samsung-leikin noloutta sen sijaan en mitenkään ymmärrä, sehän oli hieno veto näihin Tappara jackpottien jälkeen. Nyt oli oikeesti suomalaisen urheilutapahtuman skaalalla todella hyvät palkinnot ja ilmeisesti paikkanumerot arvottu (en ole varma oliko tähän arvontaan otettu hifk-fanikatsomon paikkoja mukaan mutta yhdelle hifk-fanille sivulla ainakin toisen erän puhelin osui  ;D) niin kaikki istumapaikan lunastaneet saivat jännittää osuuko omalle kohdalle. Mun mielestä tää oli ihan huikee juttu.

4
Yleinen kiekkokeskustelu / Vs: Tapparan ottelutapahtumakeskustelu
« : Marraskuu 28, 2015, 22:10:13 »
Joo posia siitä että näitä ison maailman temppuja halutaab täälläkin kokeilla. Vielä oli hieman liian pieniä että ois saatu täysi potentiaali irti, mutta josko viimeistään uudessa hallissa saataisiin koko kentän kokoisena niin näkyy päätyihinkin asti. Tän päivän kokoisina olis päätykatsomossa toivonu että videot olis lisäks näytetty kuutiolta. Ehdottomasti siis positiivinen juttu joka tapauksessa että uusia juttuja kokeillaan!

5
Ottelut / Vs: Tappara - SaiPa 24.11.2015 (Ti)
« : Marraskuu 25, 2015, 05:15:58 »
Tappara oli tänään aika paskara ja siitä syystä hävisin rahanikin. Mikähän siinä onkin että yleensä aina silloin kun menen veikkaamaan rahasta Tapparan voittoa niin ei sitä voittoa silloin tule sitten niin millään? Parasta lakata veikkaamasta ainakin omaa suosikkijoukkuettaan.

Mä ainakin veikkaan aina (sen kerran vuodessa kun veikkaan) omaa joukkuetta vastaan, koska se tuntuu nostavan joukkueen voittomahdollisuuksia. :)

6
Pelaajat / Vs: Pekka Saravo
« : Marraskuu 25, 2015, 01:03:43 »
Pakko tulla myöskin kehumaan, että olipas Peksi tänään hyvällä pelipäällä! Itseluottamus oli tapissa kun vei Saipalaisia veiveillään. Ois voinu tehä ainakin yhden ja syöttää toisen.

7
Pelaajat / Vs: Tomi Karhunen
« : Marraskuu 25, 2015, 00:57:32 »
Minua ainoastaan ihmetyttää että miksi viime aikoina varmempia otteita esittänyttä Dominaattoria ei peluuteta enemmän. Ei Karhunen huono oo ollu, mutta Domilla on kiekot tarttunu viime ajat paljon paremmin. Kovasti pompottelee Tomi kiekkoja.

8
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Vs: Tappara-SaiPa 24.11.2015
« : Marraskuu 24, 2015, 19:45:32 »
Mikäs Lajusella on? Ei oo ollut omalla tasollaan tänään ja äsken oli hyökkäyspään aloituksessa ykkönen muodossa Savinainen-Dixon-Kuusela?

9
Ottelut / Vs: HIFK–Tappara 19.11.2015 (To)
« : Marraskuu 19, 2015, 18:18:35 »
Jokunen tunti vielä töitä ja sitten nokka kohti Nordista! Toivottavasti ei tarvi IFK-fanien keskellä tuuletella.

Duodaa... ?

Mullekin herätti tää lausahdus hämmästystä. :D Toivotaanko siellä HIFK:n voittoa? Vaiko vain hieman harhaanjohtavasti ilmaistu että toivottavasti ei tullut ostettua paikkaa sellaisesta katsomonosasta jossa on HIFK-faneja ympärillä?

10
Pelaajat / Vs: Kristian Kuusela
« : Marraskuu 19, 2015, 15:54:47 »
Eiköhän lääkäri nämä luvat anna, eikä Tapola.

On kuitenkin Tapolan harkinnan varassa antaako Kuuselan pelata vielä tänään vaikka lääkäreiltä lupa tuliskin.

Mä luulen että sitä harkintaa käytettiin tiistaina ja se oli se peli jossa varmuuden vuoks lepuutettiin. Olihan jo silloin lähellä ettei Kuusela pelaa, maanantaina oli mies jo itse ollut optimistinen tiistain pelaamisen suhteen. Eli eiköhän Krisse oo tarpeeks huilannut.

11
Pelaajat / Vs: Jani Lajunen
« : Marraskuu 17, 2015, 22:00:11 »
Vähän kaksijakoinen matsi tänään kun ei meinannut onnistua mikään, mutta sitten sai raavittua limpun häkkiin HPK:n puolustajankörilään edestä.
Joo ei ollut 170cm/60kg Matias Haarasesta siivoamaan Lajusta pois maalin edestä. ;D

Hetkinen. Tää Haaranen on mulle ihan uusi tuttavuus. Ajattelin että toi sun 170cm/60kg oli liioittelua, niin piti tarkistaa. Mutta eipä siinä liioittelua ollutkaan. Ja hämmästystä lisää että on puolustaja. Jopas on pieni liigapakki! Vähän offtopic.

12
Yleinen kiekkokeskustelu / Vs: Liigan kurinpito
« : Marraskuu 17, 2015, 21:12:52 »
Miten ketun typerä toi Santtu on? Pistää ihmetyttämään vai ihanko unessa siellä näitä juttuja kirjoitetaan. Ei tossa oo taas mitään järkee. Loogisuus paistaa poissaoloillaan näissä sen vertailuissa. Toi Tuppuraisen tilanne oli sellainen mitä peleissä tulee jatkuvasti. Ei näyttänyt edes kovin pahalta, Tukosella oli vain uskomattoman huonoa tuuria. Ja yrittääkö Santtu tässä kertoa että siinä on jotain väärää, että rikoshistoria vaikuttaa rangaistuksiin? Vertaaminen kahden vuoden takaiseen tapaukseen on myös täysin turhaa kun näihin päähän kohdistuviin taklauksiin on sen jälkeen päätetty ottaa kovempi linja.

Kyllä haisee puolustelu tuosta tekstistä niin paljon kuin vai voi, ei tuossa muuten oo mitään järkeä.

13
Pelaajat / Vs: Dominik Hrachovina
« : Marraskuu 17, 2015, 20:51:05 »
Toivottavasti voittavaa maalivahtia ei vaihdeta. Domi oli taas tänään ihan kingi!

14
Yleinen kiekkokeskustelu / Vs: Tapparan ottelutapahtumakeskustelu
« : Marraskuu 16, 2015, 02:58:34 »
Lisäksi täytyy olla tyytyväinen että Tapparalla on viimein oma maskotti, joka mahdollistaa Tapparan paremman markkinoinnin erityisesti pieniä lapsia silmällä pitäen. Tapsu-klubi, Tapsu-luistelu jne.
"Puolueettomista" perheistä voi tulla yllättävänkin paljon pieniä faneja Tapparalle Tapsun ansiosta. Tapsun taloudellisesta merkityksestä en nyt viitsi alkaa puhumaan.

Pakko tähän tarttua. Aikaisempina en oo oikein pitäny Tapsusta ja mielestäni ollu liiankin lapsellinen maskotti Tappara-nimiselle jääkiekkoseuralle. Tämä syksy on kuitenkin saanut mieleni muuttumaan - onko sitten Tapsun näyttelijä vaihtunut tai jotain, mutta maskotti on joka matsissa aivan liekeissä. Uskomattomia muuveja ja komediaa, aina kun sattuu sinne päin vilkaisemaan. Ei pysty oleen edes tosikko nauramatta niitä temppuja. Toivottavasti kyseinen henkilö toimii Tapsuna mahdollisimman pitkään. Täytyykin muistaa laittaa tän kauden Tapsusta positiivista palautetta toimistolle!

15
Yleinen kiekkokeskustelu / Vs: Liigan kurinpito
« : Marraskuu 14, 2015, 15:06:23 »
Tässä vielä tuo Kangen rikos: http://i.imgur.com/YtzbrzX.gif

Kiitos linkistä. Jos joku vielä tuon näkemisen jälkeen ei ymmärrä miten vaarallisesta tilanteesta oli kyse, niin saa minun puolestani koittaa itse syöksyä pää edellä päin seinää.

Kyllä tuosta ottelun tai kahden pelikielto on aiheellinen ja kyllä tuossakin olisi voinut käydä pahemmin. Mutta jos joku ei ymmärrä tuon ja Tyrväisen temppujen eroa niin voi syöksyä pää edellä betoniin. Nopea pelitilanne pää alhaalla vs täysin tilanteen ulkopuoliset vahingoittamisyritykset.

Sivuja: [1] 2 3 ... 72