Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Viestit - Hannu H

Sivuja: [1] 2 3 ... 11
1
Pelaajat / Vs: Jan-Mikael Järvinen
« : Huhtikuu 19, 2014, 01:38:19 »
Hieno on tarina ja taitava on mies. Lykkyä!

2
Pelaajat / Vs: Markus Kankaanperä
« : Huhtikuu 19, 2014, 01:07:35 »
Niin tärkeä palanen puolustuksessa, että ilman olis enemmän kuin hiukan ikävä. Plussana väläytykset kiekollisesta potentiaalista pelien kovetessa. Hattu päästä.

4
Semmosta vaan, että tämä ilmoitus on voimassa edelleen.

5
Pelaajat / Vs: Atte Pentikäinen
« : Maaliskuu 24, 2010, 13:51:52 »
Lopuksi vielä sen verran, että Atte pelasi nyt Jokereita vastaan hyvän pelin. Toivottavasti jatkaa samaan malliin !

Mieltä lämmitti tehdyn maalin ja suhteellisen perusvarman pelaamisen lisäksi muutama annettu puhdas niitti. Parhaassa vaihdossa jopa kaksi peräkkäistä taklausta. Sanokaa mitä sanotte, mutta tuntuva lovi olisi pakistossa ilman Attea.

6
Ostetaan ja myydään / Ostetaan: "Tappara sytyttää" C-kasetti
« : Maaliskuu 21, 2010, 22:16:37 »
Hakusessa on tällainen kokoelmakasetti (1986).

Jos jollakin on myydä tai tietoa, mistä löytyisi, niin yv:tä kiitos!

7
Yleinen kiekkokeskustelu / Vs: Raimo Helminen
« : Helmikuu 08, 2008, 10:27:13 »
Näin voi Jatkoajan päätoimittaja paljastaa tyhmyytensä. Ei luulisi päätoimittajan olevan niin tyhmä, ettei ymmärrä, että tällaisessa pelissä kaikki tapahtuu sitten, kun se viimeinenkin vauhdikas luistimenpotku on tehty.

Naulan kantaan! Ei kyseessä ollut mikään järjestetty Raipe-show, vaan maaottelu. Siitä tuli show: maaleja ja rusettiluistelua pökkelöjalkaisten Tsekkien ympärillä sekä itse juhlakalun näyte osaamisestaan. Toisessa erässä jäi valitettavasti se maali tekemättä, kun juuri siihen Raipen kutiin sai molari hanskaa vähän eteen.

Itse olin aivan liikuttunut, kun Raipen passista Pihlman teki viime sekunneilla maalin. Käsikirjoitus oli täydellinen ja toteutus loistava.

Perkule, melkein näytti siltä kuin Tsekkikin olisi halunnut antaa Raipelle siinä lopussa maalin. Onneksi Pihlman teki maalin siitä raipemaisesta lätystä, niin jäi kaikille hienot muistot. Raipe poistui "saappaat jalassa" maajoukkuekuvioista, kuten tyyliin kuuluikin!
Vasta loppusummerin jälkeen oli ilon ja irtioton aika.

Jaa että takinkääntäjä, minäkö?

Olihan se nopeaa toimintaa Jatkoajan päätoimittajalta naputella kitkeriä rivejä kesken ottelun. Kuvastaa hyvin tätä ajan henkeä. No, tää on tätä.

Upea lopetus Raipelta maajoukkuepaidassa, ei kahta sanaa sanois Tami. Ihme äijä, kun tossa iässä viittii tommosia. Takinkäännöstä tai ei, on Raipe ollut mun mielestä Huippu Jääkiekkoilija siitä lähtien, kun maajoukkueessa aloitti. Ja siinä melkein naapurissa joskus asuneena kummastelin sitä intoa, millä Raipe tuli ulkojäille höntsäilemään omaksi ja lukuisten pikkupoikien iloksi. Että onnea vaan hienon leijonauran kunniaksi!

8
Ottelut / Vs: Tappara-Ilves 22.01.08 C+
« : Tammikuu 23, 2008, 06:45:14 »
Umpisurkea peli, mutta kolme pinnaa ja Lehdolle nollapeli.

Tärkein (3p) toteutui, mutta oli kyllä aikamoista nyhjäystä. Kolmannessa erässä oli jo pelaamisen makua ja ei voi Ilvestä ainakaan yrityksen puutteesta moittia. Tappara pelasi niin tiivistä peliä, että tuli jo pleioffit mieleen. Lehto näyttää siltä, miltä pitääkin, saa laukoa. Hieno homma, sano.

9
Pelaajat / Vs: Janne Grönvall
« : Tammikuu 23, 2008, 06:36:49 »
Vahinko mikä vahinko. Onneksi mies on kunnossa. Taas kerran saa painottaa, notta tärkeä osa lähestyvissä kevään peleissä.

10
Yleinen keskustelu / Vs: Kolmen sanan tarina.
« : Lokakuu 06, 2007, 14:25:09 »
miettimään, mikä kumma

11
Yleinen keskustelu / Vs: Paras biisi juuri nyt?
« : Lokakuu 04, 2007, 16:30:12 »
New Model Army: High

Oikeestaan koko levy on hyvä, mutta nimikkopiisi pomppaa vielä vähän ylemmäs muita.

12
Yleinen keskustelu / Vs: Kolmen sanan tarina.
« : Lokakuu 04, 2007, 16:26:33 »
hymyillen pureskellut kuin

13
Yleinen keskustelu / Vs: Liigapörssi ja muut haastesarjat
« : Syyskuu 08, 2007, 16:45:48 »
Mukana ollaan vielä vahvistamattomalla, kovan budjetin joukkueella (2€).

Enskan Epelit:

Teemu Nurmi-Timo Vertala-Toni Koivisto

Markus Seikola-Janne Grönvall

Antti Niemi

Muutokset kokoonpanoon mahdollisia.

14
Pelaajat / Vs: Teemu Nurmi
« : Elokuu 29, 2007, 00:09:38 »
No niin, tänään ihan itte tehty maali eikä mikään loistosyötöstä tyhjiin. Tosin en tota Turussa tehtyä maalia edes nähnyt, mutta kunhan päättelin...

Toivottavasti kausi lähetee tehokkaasti käyntiin, eikä niitä kliseisiä apinoita tarvittais selkään. Eikä mitään ketsuppeja, paitsi jos siitä tulis semmonen tapa, että sitä käytettäisiin lähes-tulkoon-joka-pelissä. Semppiä uuteen kauteen ja uusien harjoitteiden myötä lykkyä kohti uusia ennätyksiä. Niin henkilökohtaisia kuin myös joukkueellisia. Mutta ennen kaikkea rennosti. Vaikkei siitä edelleenkään mustelmitta selviä.

15
Muu urheilu / Vs: Kaikki futis keskustelu
« : Elokuu 08, 2007, 23:41:18 »
Haasteellinen paikka TaMulla, ei voi muuta sanoa. Mutta varmasti on Levski-pelit antaneet pirusti itseluottamusta ja uskoa oman taktiikan pitävyyteen. Tosin joutuuhan tuo TaMun systeemi suuremman vasaran alle kuin aiemmin, mutta silti semmonen hyvälaatuinen toivonkipinä tuikkii ainakin täälläpäin. Rosenborg on ollut vakuuttava, suorastaan murskaava tähän asti. Hjelmin suojatit tietävät missä mennään, usko omaan tekemiseen on kova ja kukapa ei haluaisi olla kynä, jolla historiaa kirjoitetaan uusiksi. Yhtäkään jamppaa väheksymättä, jos Kaven, Wiss, Saarinen, Niemi ja Pohja yltävät parhaimpaansa on kaikki mahdollista. Tottakai yhtenä rintamana täytyy onnistua niin kuin viimeksi vieraissa. Kävi miten kävi: Kaikki likoon TaMu, Suomi ja Tampere!

Sivuja: [1] 2 3 ... 11