Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Jäsen Ionin kanssa samoilla linjoilla. Katsotaan jos Dixie meillä kevääseen niin sentterinä on taas pysäyttämässä vihun ykköskenttää Peltolan kanssa, Viimevuonna Tapparan laukka olis pysähtynut poffeissa alkuunsa ilman näitä kahta, että sillälailla.
Meillä on vain muutama kaveri, joka vihulle pärjää väännöissä ja loput puhalletaan nurin. Puolet joukkueessta häviää oikeestaan kaikki kaksinkamppailut, semmosillako pyttyä nostetaan?

2
Ottelut / Vs: KalPa–Tappara 15.12.2015 (Ti)
« : Joulukuu 16, 2015, 15:00:00 »
Tapola juttelin tänään Aamulehden haastattelussa, että tää KalPa peli on jo ihan hyvää peliä ja sitä mihin pyritään. Näin itsekin samallalailla. Selvästi paras peli viimeisimmistä otteluista. Puolustaminen oli varsinkin oli jo ihan ok.
Sitten mulla ja Tapolalla on aivan eri käsitys hyvästä puolustuspelaamisesta. mulle hyvä puolustuspelaaminen tarkoittaa muutakin kuin pelin rikkomista 40 sekuntia omalla puolustus alueella, joka sitten päättyy torjuntaan, jäähyyn tai kiekonriistoon jalkojen ja pään ollessa jo hapoilla. Hyvässä puolustuspelissä voitetaan se 1-1 kamppailu alle 20 sekunnissa ja saadaan kiekko omille, josta pelinavaus ja sekin vielä omille.
En sano, että Tapparan puolustaminen ole ollenkaan huonoa, pelaajien työmoraali on korkealla tasolla.

3
« : Joulukuu 15, 2015, 22:03:09 »
Mun näkemyksen mukaan Tappara pelasi kyllä parhaan ottelunsa miesmuistiin. Tänään pärjättiin liikkeessäkin ja avaukset napsuivat hyvin erityisesti ensimmäisessä erässä. Nyt jätän tämän palstan taas kriisiytymään turhasta. Huomenna halliin.
Tais kaks avausta mennä vauhdissa olevalle lapaan, toinen Dixonille ja toinen- ei sitä tainnu olla.

4
« : Joulukuu 15, 2015, 21:11:59 »
Karmeeta toi pakiston kiekollinen peli. Ei tuu hyökkäyspelistä oikeen mitään. Valmentaja on pakkinsa valinnu niin tämmöstä kiekkoako Keravan sällin pelikirjassa on.

5
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Vs: KalPa - Tappara 15.12.2015
« : Joulukuu 15, 2015, 19:50:57 »
ei viittiny syöttää peltolaa läpi, varma maali.

6
« : Joulukuu 15, 2015, 19:48:28 »
oioioi

7
« : Joulukuu 15, 2015, 19:10:26 »
kyllä noita virheitä tulee kaikille, Karjalaisellakin oli kiekko alivoimalla hallussa ja kiekon luovutus vihulle ja maali.

8
« : Joulukuu 15, 2015, 19:05:41 »
Liian vähän saa hyökkäyksiinlähdöissä sentteri vauhdissa lapaan kiekkoo. Dixon sai yhen ja heti vaarallinen hyökkäys.

9
« : Joulukuu 15, 2015, 19:02:14 »
Kyllä siinä Ilomäen puolustaminenkin keskilaueella oli järkyttävää.

10
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Vs: Sport - Tappara la 12.12.2015
« : Joulukuu 12, 2015, 17:20:58 »
Laiskaa

11
« : Joulukuu 12, 2015, 17:19:23 »
Ei vaan saa sentteri vauhtiin kiekkoa paitsi ekassa hyökkäyksessä.

14
Pelaajat / Vs: Tappara roster 2015-2016, uusi aikakausi?
« : Joulukuu 12, 2015, 14:46:33 »
Vielä haluaisin nähdä Haapalan ja Dixonin yhdessä kun parjatun sentterin hyökkäyspeli perustuu pieniin viksuihin siirtoihin ja Henkka on tilanhaussa peliviisas kaveri.
En vertaa nyt taitoja ja osaamista, mutta Barkovikin pelaa samalla tyylillä näteillä siirroilla kaverille aikaa tilaa. Henkalla ja Juniorilla synkkas kohtuu hyvin.

15
« : Joulukuu 05, 2015, 19:43:39 »
Mun mielestä kukaan ei ollu kentällä tänään niin paljon Dixonia parempi, että joutui sen takia tyytymään 8 minuutin peliaikaan. Ois kuulunu saada syöttöpiste Tapparan maaliin, ja teki siihen loistavan maskinkin. Otti viisi alotusta ja voitti kaikki.

Ekassa erässä Dixonin kenttä oli meidän paras. Mutta valmennukselta ei löydy näköjään muuta ratkaisua kuin peluuttaa umpiväsynyttä ykköstä. Lopun ylivoimalla olisi pitänyt laittaa virkeimmät äijät.
Tästä täysin samaa mieltä. Valmennukselta ei onnistu kuumien peluuttaminen. Hyvä valmentaja päästää koirankopista jos aihetta.