Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - FORTUNA

Sivuja: [1]
1
Testialue / Vs: Ilves
« : Lokakuu 08, 2009, 15:11:36 »
Tuleeko penalttia tähän ketjuun jos vahingossa ajaa/ajoi ilveksen yli pelireissulla, mutta ei kerennyt ottaa sitä narulle? :'(

2
Ottelut / SM-liigan muut ottelut 2009-10
« : Lokakuu 06, 2009, 13:18:32 »
Avataan nyt tämäkin, kun ei ole vielä kukaan kerennyt. En tiedä pitäisikö tätä kertoa julkisesti, mutta itse olen tänään lähdössä Lahdesta Lappeenrantaan SaiPa-Pelsut-peliin...??!!!
Matkailu avartaa, kaunis keli, Saipan vetovoima? ;) sekä se, että työkaverini, suuri Pelsu-fani tarvitsi kädestä kiinnipitäjää idän jättiläisten ja karjalaisen kusipääkiekon mekkaan uskaltautuessaan. Toivottavasti Lappeenrannassa tulee räntää vaakasuoraan, niin pääsee lippujonossa tunnelmaan... siis jos se on vielä se reikä seinässä ilman katosta.
Jatkaaako P.Levokari nousuaan kohti pistepörssin kärkeä, mahtuisiko P.Koskinen Tapparaan ja onko M.Pukka päässyt karjalaisten sylkykupiksi...

3
Yleinen kiekkokeskustelu / Playoff/playout-kausari 2009
« : Helmikuu 03, 2009, 15:22:45 »
Eli playoff-kausaria myydään ensin sääleihin/neljännesfinaalikierroksille mahdollinen Ipa-lisä mukana. Playoutkausari tulee tarvittaessa myyntiin jossa pelien hinnat ovat puolet pleijaripelien hinnoista. Jännää, että noita playout+karsintapelejä voi olla jopa huikeat 17kpl ja sääleihin päässyt joukkue voi olla kesälomilla jo kahden ottelun jälkeen, joten playoutteihin joutuneet pääsevät kuittailemaan pahimmillaan säälien häviäjille kesälomista! (1.playout-vaihe paras viidestä + 2. playout-vaihe paras viidestä + karsinnat paras seitsemästä)

http://www.tappara.fi/playoff2009.html

Mielestäni playout-peleihin pitäisi päästä runkkiksen kausarilla, mutta sehän on vain tällaisen persaukisen mielipide...


4
Yleinen keskustelu / IL-Tampere on Suomen paras kaupunki
« : Tammikuu 15, 2009, 17:14:01 »
Iltalehden äänestyksen mukaan Tampere on siis Suomen paras kaupunki. Turku yllättäen kakkossijalla ja Oulu kolmantena?... kuka haluaa muuttaa Ouluun, siis jos ei ole ihan pakko? Mielummin vaikka Hollolaan!  ;)

http://www.iltalehti.fi/tampere/200901158919374_te.shtml

5
Pelaajat / Mika Niemi
« : Marraskuu 20, 2008, 10:54:00 »
Tapparan junioreissa aikanaan pelannut Mika Niemi saapui siis paikkaamaan sentteripulaa. Niemi pelasi Tapparassa kolme harjoituspeliä joten ihan uusi kasvo ei ole kyseessä Ja Liigakokemusta löytyy useista eri seuroista. Mielenkiintoista nähdä perjantaina onko paikka jo heti ykkösen keskellä esim. "niemisten" välissä. Toivotaan Mikalle hyvää starttia Liigaan!

http://www.tappara.fi/uutiset/081120.html

6
Fanitoiminta / Wanha Posti - uusi jälkipelipaikka
« : Heinäkuu 22, 2008, 16:45:07 »
Tuli testattua etäfanina paikka toiseen kertaan ja ainakin allekirjoittanut on tyytyväinen. Wanha Posti on hyvällä paikalla ja tunnelma ok, henkilökunta tuntuu osaavalta, joskin aika miespainotteiselta, olut on halpaa ja niissä oikeissa isoissa (0,5L) tuopeissa. Terassi saisi olla hiukan isompi, mutta se ei vissiin ole mahdollista tilan kannalta.
Grand Star oli tietysti ihan oma lukunsa, mutta kyllä nimenomaan sijainnin kannalta Posti pätkii ainakin Höyryn.

7
Yleinen keskustelu / Elokuvakeskustelua
« : Heinäkuu 21, 2008, 16:08:17 »
Keskustelua vanhoista ja tulevista elokuvista. Kummeleilta on tulossa ensi-iltaan syyskuussa uusin nimeltään Alivuokralainen:

http://www.seiska.fi/seiskatv/_a80267/kummeli++alivuokralainen+katso+traileri/

Samaa perusmättöä luultavasti luvassa. Vihinen voisi siirtyä vähän sivummalle käsikirjoitusvaiheessa, sketsit olivat nimittäin parempia ennen teatterinjohtajan liittymistä jengiin.

8
Yleinen kiekkokeskustelu / Liigaseurojen vakuutusmaksut nousevat!
« : Toukokuu 02, 2008, 17:25:24 »
Surullisen kuuluisa vakuutusyhtiö Pohjola kusettaa ensin Markus Helasta ja aikoo nyt laskea Liigan tasoa nostamalla seurojen pelaajavakuutukset liki 30%:iin! Onko tässä mitään järkeä muiden kuin Pohjolan osakkeenomistajien kannalta? Eikö Liiga voisi kilpailuttaa vakuutuksensa muilla yhtiöillä?
Alkaa pikkuhiljaa v...ttaan näiden "lajinraiskaajien" toiminta. M.Helasen tapauksessa meinasin jo irtisanoa vakuutukseni kyseisestä yhtiöstä, mutta laiskuus esti silloin. Ei estä enää.

http://www.iltasanomat.fi/videot/urheilu/1526170

Toivottavasti kyseinen lakiehdotus hintojen nousua vastaan panee pukupellet kuriin tai ehkä liikaa toivottu, kyllähän ne jonkun porsaanreiän sieltä löytävät kuitenkin.
Kaarnan mukaan lisämaksu Pelsuilla olisi 100-150000€ joten kyllä se meilläkin olisi nykyisellään samaa luokkaa. Tarkoittaa yhden kovatasoisen pelimannen palkkaa tai joidenkin muiden kulujen karsintaa.

Edit. Kyllä olis taas kirveellä töitä...

9
Pelaajat / Janne Ojanen, C #8 (äänestys)
« : Huhtikuu 17, 2008, 13:13:08 »
Kaiken maailman adresseja on jo olemassa tästäkin aiheesta joten laitetaan nyt tällainen äänestyskin, tosin  erittäin tärkeästä asiasta.
Toivon Jannen jatkavan, enkä ainoastaan sen takia, että saisi Javanaisen pisteissä kiinni vaan hänellä on vielä todella paljon annettavaa Tapparalle pelillisesti. Sen osoitti suvereeni viime kausi.

10
Yleinen kiekkokeskustelu / Tappara+Ilves=Tampere United
« : Tammikuu 18, 2008, 15:09:20 »
Uusimmassa Jääkiekkolehdessä joku juusto taas visioi Tapparan ja Ipan yhdistämistä ja on suunnitellut oikein logon jossa Ilves pitää käsissään kirvestä. Joku tämän aiheen nostaa aina aika ajoin esiin ja yleensä se on joku muu kuin tamperelainen.
Kyllä meikäläisen kiekonseuraaminen jäisi aika minimiin jos tällainen kauhuskenaario toteutuisi, siinä käytäisiin jo aika lähellä häväistystä molempien seurojen kannattajia ja historiaa kohtaan.
Motiivina tässä visiossa näyttäisi olevan se miten Tampereelle saataisiin yksi iso seura... miksi pitäisi saada onhan Liigassa Ipaa ja Tapparaa pienempiäkin seuroja!!??
Ottaisivat yhtä kiihkeästi esiin HIFKin ja Jokereiden yhdistämisen, luulenpa ettei kyseisten seurojen kannattajat kauheasti pitäisi ajatuksesta.

Ilmeisesti tämän lehden myynti on hiipunut ja jollain pitää saada meikäläisten verenpaine kohoamaan.

http://www.jaakiekkolehti.fi/

11
Yleinen kiekkokeskustelu / NHL Entry Draft 2007, Columbus
« : Kesäkuu 12, 2007, 14:43:38 »
Kesäkuun 23. päivä siis varataan taas lupaavimpia pelaajia NHL-kaukaloihin. Suomalaiset eivät luultavasti kovin korkealle yllä. Ainoana jännitysmomenttina voidaan pitää kumpi vie "ykköstilan" Ipan Metsola vai Tapparan Lucenius. Nämäkin junnut varataan todennäköisesti vasta toisella kierroksella.
 

12
Ottelut / Tampere Cup 2007
« : Huhtikuu 26, 2007, 11:34:11 »
Pelataan siis 15.8. - 18.8. Erittäin hyvä kesälomareissun aihe tällaiselle ulkopaikkakuntalaiselle. Mukana ovat siis Tappara, Ilves, Magnitogorsk, Blues, Skellefteå sekä luultavasti vielä yksi kotimainen seura. En ole käynytkään Tampere Cupissa sitten 90-luvun, toimiiko tarjoilu hallissa normisti vai pitääkö varautua omiin eväisiin?
Aika yllättävä tieto pajastui allekirjoittaneelle Cupin historia-lehdyköiltä, nimittäin Ilves ei ole voittanut turnausta kertaakaan vaikka sitä on pelattu jo vuodesta -89 lähtien ja Ipa ollut mukana joka kerta!! Turnauksen kovasta tasosta kertonee se ettei Tapparakaan ole sitä voittanut kuin kahdesti, ollut toki finaalissa kuudesti Ipan kahta vastaan.

13
Yleinen kiekkokeskustelu / LeKi
« : Huhtikuu 25, 2007, 15:14:24 »
Nyt kun Tamhockey Oy:n kehityspäällikkö Juha Juujärvi siirtyy Lempäälän Kisan vastuuvalmentajaksi on aiheellista keskustella siitä tuleeko LeKistä meidän farmiseura jossa kierrätetään niitä sopimuspelaajia jotka eivät mahdu liigarinkiin.
Väkisinkin tulee mieleen, että Leinosella ja Uramalla on ollut tämä Lempäälän kuvio selvillä uusia pelaajia palkatessaan. Siitä kertoo sopimuksien suuri määrä suhteellisen nuorien ja keskenkutoisten ukkojen kanssa. Toki osaselitys löytyy säästökuurista ja A-junnujen määrästä, mutta siitä huolimatta luulen, että Lempäälä-korttia tullaan käyttämään ensi kaudella.
Tarkoittaako tämä sitä, että naapurimme ei pääse osaksi tästä kuvitellusta yhteistyökuviosta vai tuleeko Kisa ottamaan pelaajia molempien leireistä?

14
Ottelut / U18 ke11.4.2007 Suomi - Ruotsi
« : Huhtikuu 11, 2007, 15:42:03 »
Tänään siis TV2:n puolelta jälkilähetyksenä Raumallla käytävä alle 18-vuotiaiden MM-kisojen avausottelu Suomi-Ruotsi. Tässä ikäluokassa on Suomella hyvä historia mitallien valossa, niistä viimeisimpänä viime vuoden hopea Ruotsista Rauli Uraman luotsaamana. Rautakorpi on myös muistaakseni valmentanut tämän ikäluokan hopealle.
Mielenkiinnolla jään seuraamaan Luceniuksen ja Säterin otteita illan kamppailussa, eikä Nestori Lähdettäkään pidä unohtaa. Tapparan perinteitä valmennusportaassa edustaa Harri Laurila.

15
Pelaajat / Teemu Virkkunen
« : Tammikuu 23, 2006, 15:50:57 »
Avataan nyt Teemullekin oma osio. Mikähän mahtaa olla miehen kuntoutumisvauhti polven ristisidevammasta? Ennuste oli marraskuun lopulla, että huhtikuulle menisi jopa mahdollisesti ensi kaudelle ennenkuin pääsee pelaamaan. Nyt sen viimeistään huomaa, että mies olisi ollut varmasti hyvä lisä laituriosastolle kauden peleihin, siellähän on peluutettu välillä jopa pakkiakin. (Halme)
Seura ei ole pahemmin infonnut miehen tämän hetken kunnosta, ei ainakaan minun silmiini ole osunut. Jos jollain on sisäpiirin tietoa siitä nähdäänkö Virkkusta vielä tällä kaudella kehissä niin haluaisin mielelläni kuulla lisää. Teemu Virkkusella on sopimus myös ensi kaudesta ja olisi kiva nähdä mies mielummin tienuuhommissa askissa kuin sairaslomilla.

Sivuja: [1]