Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Sivuja: [1]
1
Ottelut / Kärpät-Tappara 3. finaali 18.4.2015 (La)
« : Huhtikuu 18, 2015, 17:55:38 »
Sellainen peli. "Tarkkaakin tarkempaa" tuomaritoimintaa ekassa erässä. Kärpät 2-0 johtoon. Levonen huokaisi ja laittoi pillin taskuun. Tappara tuli rinnalle. Toisessa ja kolmannessa pilli pysyikin taskussa, vaikka kiekottoman estämistä ja "poikittaista" tuli Tapparan pelaajille. Lopussa Junttilan hienon maalin jälkeen, tulee niin sanottu paikkojäähy Kärpille. Mutta varmasti vasta siinä kohtaa kun peli on muutamia kymmeniä sekuntteja vaille valmis. Kiitos tuomarit , kyllä moni kannattaja saa olla Teistä kovin ylpeä. GO TUOMARIT GO.

Ei mitään hätää. Maanantaina otteluvoitot tasoittuu samalla intensiteetillä. Ei tuossa pelissä ollut mitään hätää toka ja kolmannes erässä periaatteessa.

2
Jos jollain sattuu olemaan ylimääräisiä lippuja 2 kpl tämän päivän turneeseen, ostan. Toinen lipuista voi olla nuorisolippukin.

3
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / SF4 Lukko-Tappara 7/4
« : Huhtikuu 07, 2014, 13:26:22 »
Kukas ne jäähyt viheltää? Onks tietoo?
Levonen ja Lindqvist.
Voi sonta. Olkoonkin tämä kaikesta huolimatta toiseksi viimeinen koitos tässä sarjassa.

4
Yleinen kiekkokeskustelu / 10 veikkausta kaudesta 2013-2014
« : Heinäkuu 05, 2013, 12:44:16 »
1. Tappara jälleen finaalissa, mutta mikä joukkue onnistuu saamaan hopeata.

5
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Jokerit-Tappara 22/11
« : Marraskuu 22, 2011, 13:18:41 »
Tänään samanlainen peli kuin lauantaina niin paperia tulee olemaan kotijoukkue.

6
Ottelut / SaiPa-Tappara 14.10.10
« : Lokakuu 14, 2010, 12:37:20 »
Äänestys-galluppeja en laittanut alulle. Tänään tv-peli Saipan hornankattilassa. Kenttämuutoksia tullut, Topo nostettu kuin toiveesta taas ykköseen. Sätky pelaa tänään toivottavasti sen ensimmäisen voittonsa.