Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - peterra

Sivuja: [1]
1
Fanitoiminta / "Tapparan puolesta"
« : Marraskuu 25, 2015, 23:05:20 »
Olen jo pitkään miettinyt, että voisimmeko fanien puolelta masinoida mielenkiintoisia kampanjoita Tapparan puolesta teemalla. Tämä ei siis liity mitenkään Bluesin vastaavaan toimintaan vaan tässä on kyse enemmän yksilöllisestä pienestä kilpailusta ja ideasta, joka tehtäisiin Tappara-fanien toimesta ikään kuin joukkueen tukemisena.

Itse olen jo pitkään halunnut tehdä muutamia elämänmuutoksia, mutta elämänmuutos on aina niin pitkä prosessi, että yksin taistelu ilman aitoa päämäärää välillä turhauttaa minua. Itselleni olen todennut, että elämänmuutoksen ylläpitäminen on se vaikein tehtävä ja helposti palaan vanhoihin tapoihin. Sosiaalinen paine ja sosiaalinen yhteinen, mutta samalla kaikille yksilöllinen päämäärä tekisi ehkä minunkin elämänmuutoksestani helpompaa. Olisiko Tapparan faneilla täällä infossa lähteä "elämänmuutostalkoisiin" mukaan?

Itse haluaisin lähteä seuraavissa asioissa tekemään pientä kilpajuoksua kohti kevättä:
-Ylipaino. Olen aikuisiällä päässyt useasti kiinni liikuntaan, mutta se on aina ollut kausittaista. Haluaisin tehdä liikunnasta pysyvän asian elämässäni, joten haluaisin kevääseen mennessä tiputtaa painoani reippaasti. Toinen asia, mitä haluaisin tehdä, on lisätä yleistä lihaskuntoa ja alkaa käymään salilla tai tehdä muuta sellaista, joka parantaisi nykyistä aivan hirveää lihaskuntoani.
-Tupakointi. Pääsin jo viime vuonna eroon tupakasta ja olin polttamatta 8 kuukautta, kunnes romahdin uudestaan ja sen jälkeen meno on ollut kylmää.

Koska tällaiset elämänmuutokset ovat aina yksilölle vaikeita, uskon, että pystyisin pääsemään tavoitteisiini paremmin ryhmässä, kun tietäisin, että muutkin tekevät samojen asioiden parissa töitä, joka sitten heikolla hetkellä toivottavasti motivoisi myös minua.

Me fanit vaadimme joukkueeltamme paljon, joten ehdotankin, että fanit lähtisivät yhdessä jokainen yksilöllisellä tavallaan mukaan elämäntapamuutokseen, koska kaikilla on varmasti jokin asia, joka olisi kiva muuttaa pysyvästi.

Näistä voitaisiin tehdä esim. someen ihan oma ryhmä, jossa jaettaisiin fiiliksiä, mitä tehtiin ja tässä samassa hengessä julkaistaisiin esim. montako kiloa on menetetty Tapparan hengessä, montako kiloa on saatu lisää lihasmassaa Tapparan hengessä, montako tupakkaa on jäänyt Tapparan hengessä polttamatta jne. Keväällä tästä voitaisiin kaikista osallistuneista koostaa lista, jossa selkein numeroin laskettaisiin yhteen tehdyt muutokset, joka sitten vietäisiin vaikka joukkueen ja Tapparan tietoon, että fanit ovat tällä panoksella osallistuneet yhteisen mestaruuden tavoitteluun. Siinä samlla yksilöt, yhteishenki ja yhteinen rakas seura hyötyvät.

Kommentteja, ideoita, osallistujia? :)

2
Ottelut / Tappara-Pelicans 9.12.2014 (Ti)
« : Joulukuu 09, 2014, 12:35:44 »
Tappara jatkaa tänään kotipelillä Lahden Pelicansia vastaan. Odotettavissa on vähämaalinen ilta. Kokoonpanojakin Tapola on hieman uskaltanut rukata:

Tapparan kokoonpano Pelicansia vastaan:

14 Pekka Jormakka - 17 Stephen Dixon - 34 Olli Palola
74 Antti Erkinjuntti - 28 Jarkko Malinen - 71 Kristian Kuusela
15 Masi Marjamäki - 18 Josh Green - 27 Elmeri Kaksonen
81 Jukka Peltola - 44 Jan-Mikael Järvinen - 19 Jere Karjalainen

6 Pekka Saravo - 38 Teemu Aalto
47 Alexander Bonsaksen - 39 David Kolomatis
21 Pasi Puistola - 24 Atte Mäkinen
23 Aleksi Elorinne

77 Juha Metsola
(1 Dominik Hrachovina)

3
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Jokerit-Tappara 29/10
« : Lokakuu 29, 2013, 15:39:07 »
Boman ja Rantala tuomareina asettavat omat haasteensa peliin...jotenkin pitäis 3 pistettä kairata :D

4
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / ET: Brynäs-Tappara 15/8
« : Elokuu 14, 2013, 13:33:18 »
Näkeekös tuota Brynäs-IF peliä mistää?

Sivuja: [1]