Näytä kirjoitukset

Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.


Aiheet - axe86

Sivuja: [1]
1
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / F2: Ässät-Tappara 17/4
« : Huhtikuu 16, 2013, 15:10:48 »
Jaahas. Mihinkäs tätä kannattaa mennä seuraamaan Tampereella? Missä on eniten porukkaa ja paras meininki? Harmittaa, kun Tampereella ei oo järjestetty mitään isoo tilaa, jossa näitä finaaleja näkis isommallakin porukalla. Itsellä ei oo oikein kokemusta näistä matsia näyttävistä paikoista kuin Höyrystä, joten kertokaas mistä se kaupungin paras "kisakatsomo" ja fiilis löytyy?

2
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Ilves-Tappara 26/1
« : Tammikuu 26, 2012, 13:44:25 »
On varmaan vähän väärä ketju, mutta en nyt keksinyt mistä muualtakaan näitä kysyisi.

Ensinnäkin onko kellään tietoa paljonko tänään paikallispeliin maksan halvin (todennäköisesti seisomapaikka), oon opiskelija, en nuori enkä varusmies? Ilveksen sivujen kautta lippupalvelun sivuille kun eksyin, niin halvin lippu jonka löysin oli 17 e, mutta pohjakartta ei jostain syystä mulle auennut niin en päässyt tarkistamaan mikä paikka se on. Onko todellakin seisomapaikka Ilveksen kotipaikallispeleissä näin kallis?

Sitten toiseen kysymykseen, eli kaverini joka on ilveksen kannattaja väitti kivenkovaan, että paikallisista menee Tampereella lipputulot tasan, itse olen ollut siinä uskossa, että kotijoukkue ne saa kuten muulloinkin. Miten on? Yrittikö kaverini vain houkutella minua tämän päivän peliin tai onko muuten sekaisin kuin Hiitelä konsanaan?

Sivuja: [1]