Tapparan epäviralliset jälkipelit

Jääkiekkokeskustelu => Tulosveikkaus ja otteluseuranta => Aiheen aloitti: 1ohjari - Elokuu 23, 2013, 17:47:25

Otsikko: ET: Tappara-HC Fribourg-Gottéron 23/8
Kirjoitti: 1ohjari - Elokuu 23, 2013, 17:47:25
02:48 Tappara scores! Philip McRae puts it top shelf!
06:40 Another nice wrister from Tappara! Nick Bailen makes it 2-0!

Vahvistukset jyrää.
Otsikko: Vs: ET: Tappara-HC Fribourg-Gottéron 23/8
Kirjoitti: 1ohjari - Elokuu 23, 2013, 17:51:46
11:13 Jarkko Malinen on the breakaway!

Nyt on taputeltu.
Kirjoitti: vepsu - Elokuu 23, 2013, 17:51:58
Hyvältä näyttää. Toivottavasti jatkuu. Gottéron on kyllä vaarallinen, lohkon kärjessä ennen tätä peliä.
Kirjoitti: 1ohjari - Elokuu 23, 2013, 17:52:58
12:28 Fribourg gets on the scoreboard too! Goals scored by Benny Plüss.

Vähän jännitystä.
Kirjoitti: Terzzi - Elokuu 23, 2013, 17:55:47
Ilmeisen vakuuttava eka erä ollu Tapparalta!
Kirjoitti: vepsu - Elokuu 23, 2013, 18:01:04
Juu, selostuksen perusteella vaihdettu maalivahti pelastanut kaks varmaa Tapparan maalia. Että 5 maalia vois olla jo tehtynä.
Kirjoitti: Oliver1 - Elokuu 23, 2013, 18:12:45
Onko kellään streamiä?
Kirjoitti: Börje - Elokuu 23, 2013, 18:16:46

Lisäksi McRae ohjasi kiekon yläputkeen heti 3-0 maalin jälkeisestä hyökkäyksestä. Ykkösketju oli avauserässä erinomainen.
Kirjoitti: vasenpakki - Elokuu 23, 2013, 18:17:22
Pistäkää joku YV:llä, jos on streami tiedossa?
Kirjoitti: Mjones - Elokuu 23, 2013, 18:19:27

Ja tänne kans!  ;)
Kirjoitti: Oliver1 - Elokuu 23, 2013, 18:23:42
Joo. Tänne kans ;)
Kirjoitti: Hatchetman - Elokuu 23, 2013, 18:38:38
33 sekuntiin 2 takaiskumaalia...tuskallista.......
Kirjoitti: vepsu - Elokuu 23, 2013, 18:56:45
Lähti vissiin turhan hyvin peli liikkeelle. Luultiin, että tää oli tässä. Mutta vielä pitäis löytää viimeiseen erään puristus, että saatais eka voitto. Muuten ei ole enää lopputurnaukseen mahdollisuuksia.
Kirjoitti: vepsu - Elokuu 23, 2013, 19:12:55
Raportin perusteella Gottéron ottanut pelin haltuunsa ja vierittänyt tasoituksen jälkeen pitkiä hyökkäyksiä Tapparan päätyyn ja Tapparan konsepti seonnut. Toivottavasti päästään juonesta kiinni uudestaan ja viedään pinnat.
Kirjoitti: vepsu - Elokuu 23, 2013, 19:21:29
Tapparalla ollut pitkästä aikaa hyvä vaihe lähinnä ykköskentän toimesta  ja vastustajan maalivahti pitänyt Gottéronia pystyssä.
Kirjoitti: tomahawk - Elokuu 23, 2013, 19:40:30
4-3 Malinen yv:lla..
Kirjoitti: vepsu - Elokuu 23, 2013, 19:40:45
Tehkää nyt pojat se voittomaali!
Kirjoitti: vepsu - Elokuu 23, 2013, 19:43:02
Tulihan se sieltä. Pitäkää nyt loppuun ja tehkää vielä vaikka yks lisää, kun ollaan ylivoimalla koko loppupeli. Edellyttäen tietenkin ettei itse oteta jäähyä.
Kirjoitti: grassinen - Elokuu 23, 2013, 19:43:26
5-3 näemmä, lopussa pari aika pikamaalia Tapparalle, vihdoin se voitto! ja maalejakin aika mukava määrä vastustajalle jonka maalivahti oli ilmeisesti hyvä? Muuta kun tulostaulua oo kattonut.
Kirjoitti: #26 - Elokuu 23, 2013, 19:43:36
Malinen todistelee olevansa kakkossenan paikan arvoinen.
Kirjoitti: vepsu - Elokuu 23, 2013, 19:47:01
Vastustajan pelaaja otti vitosen viisi min. ennen loppua ja Tappara latas siihen kaks maalia. Muuten vaikutti pahalta. 3-0 johdosta päästettiin tasoihin ja oltiin pitkät ajat altavastaajana. Ainakin raportin perusteella. Miten Plihalin kävi? Verta vissiin tuli aika runsaasti kasvoista joutui jättämään pelin kesken.
Kirjoitti: Jata - Elokuu 23, 2013, 19:47:07
5-3 Juntti! Saa nähdä tuleeko tänne kohta samat puusilmät jotka ovat vähätelleet Malisen taitoja kehumaan maasta taivaisiin nyt muutaman onnistumisen jälkeen.  :)
Kirjoitti: taakka - Elokuu 23, 2013, 19:47:53
Plihal sai korkean mailan kasvoihinsa kun oli verta vuotanu reilusti ja jätti pelin kesken. Toivottavasti selviää pelkillä tikeillä.
Kirjoitti: Hatchetman - Elokuu 23, 2013, 19:59:48
McRae otti kirkkaimmat tähdet, Maline 2 ja vastustajan maalivahti sai sen jämätähden. Alls well that ends well....no kunhan Plihalilla on silmät ja leuka ehjinä..

Edit: Malinen ei omaa US of A:n passia
Kirjoitti: Linden #16 - Elokuu 23, 2013, 20:47:33
No tän päiväsessä pelissä ei kyllä kukaan osoittanut olevansa yhtään mikään. Vastustaja näytti siltä, että oli ollut eilen Turun yössä ja Tappara pelas alusta 15minuuttia ja lopusta 5minuuttia. Muu oli järkyttävää höntsäilyä.

Jopa julkeata periä tollasesta kurasta pääsymaksua.

Plussat kuitenkin McRaelle muutamasta komeesta kynästä. Bailenille parista hyvästä kiekollisesta pelistä ja miinukset sähläilystä omissa.

Puistola, Jormakka, Kuusela ja Nieminen aivan yössä tänään. Eikä plihalkaan mitään isompaa esittäny. Ykköskenttä kokonaisuutena paras heikkotasoisessa pelissä.

No nämä on vasta harjotuspelejä onneksi...