Tapparan epäviralliset jälkipelit

Jääkiekkokeskustelu => Tulosveikkaus ja otteluseuranta => Aiheen aloitti: #51 - Syyskuu 15, 2012, 13:27:08

Otsikko: Tappara - KalPa 15/9
Kirjoitti: #51 - Syyskuu 15, 2012, 13:27:08
Tänään Tappara pelaa ensimmäisen kotipelinsä ja omistaa sen Pekka Marjamäen muistolle. Sitä kelpaa tulla katsomaan paikan päälle. Tiukka vääntö kääntyy päätöserän turvin Tapparalle:

Kirjoitti: taappara - Syyskuu 15, 2012, 14:32:19
Masuhr taitaa KalPan kokoonpanosta puuttua tänään perheenlisäyksen vuoksi.

Pekka Marjamäen muistolle, Tappara vie ja kalakukko vikisee 4-1

Veikkaan että tulee kuuma peli, Kalpa varmasti haluaa parempaa kuin eilen. Mutta kun se nyt ei vaan riitä kovakuntoista Tapparaan vastaan. Tapparalle varmasti tunteikas illan avaus

Kirjoitti: passivemonkey - Syyskuu 15, 2012, 16:44:26
Itse en pääse ottelua seuraamaan kun tulospalvelun kautta. Kertokaahan joku joka myös matsia seuraa, että mitä siellä tapahtuu? Onko Tappara potkun jäljessä vai miksi kaikkien tilastojen valossa näyttää siltä että ei kovin hyvä erä? Kalpa parempi?
Kirjoitti: coly - Syyskuu 15, 2012, 16:48:38

Aika surkea erä Tapparalta. Ei ole potkua jäljessä tai muutakaan, pirun passiivista on karvaus, kotona saisi hiukan räväkämpää olla meno. Jäähyjä tullu peräti kolme jotka sekoittanut suuresti peliä, aikas helppojakin jäähyjä.. Tai sanoisiko tiukka linja.. KalPa pommitteli kaukaa paljon vetoja.

Ollaankohan voitettu yhtään aloitusta? Sen johdosta voisi sanoa tulleen myös tuon 0-1 maalinkin. Ei ollut Metsolakaan mukana ja ei tehnyt edes torjuntaliikettä kun kiekko oli verkossa. Alivoima muuten toiminut ihan mallikkaasti.

Jospa se toinen erä olisi taas se joka kääntää suunnan.
Kirjoitti: passivemonkey - Syyskuu 15, 2012, 16:51:02

Suuri kiitos tyhjentävästä vastauksesta!  :)

Toivokaamme, että kuten Ilves-matsissa niin meno paranee.
Kirjoitti: Tapparan näköinen mies - Syyskuu 15, 2012, 16:54:33
Ei ollut Metsolakaan mukana ja ei tehnyt edes torjuntaliikettä kun kiekko oli verkossa.

Parempi onkin olla tekemättä torjuntaliikettä, kun kiekko on jo verkossa. Se vasta koomiselta näyttää - tulee Draper vanhoilla päivillään mieleen sellaisesta myöhästyneestä reaktiosta.
Kirjoitti: gatecrasher - Syyskuu 15, 2012, 17:01:42
Joo aika vaisu erä Tappara. Jäähyt olivat melko naurettavia ainakin c-päädystä nähtynä. Nyt sitten omaa peliä käyntiin niin tääkin hoidetaan
Kirjoitti: Sulttaani - Syyskuu 15, 2012, 17:09:14
Vähän turhan innokkaana tuomarit.
Kirjoitti: marusak1 - Syyskuu 15, 2012, 17:13:21
Aika hepponen jäähy oli minkä sai Haapala
Kirjoitti: Suoraman Sevon - Syyskuu 15, 2012, 17:17:17
Musta Ilvestäkin vastaa hävittii aika paljon aloituksia..Ei oo mm.Pikku-Sasha Isänsä tasolla vielä siinä hommassa..mutta mutta..mää oo ollu aina näitä muisto-otteluita vastaan...kaunis ajatus, mutta kun nää tälläset peli hävitään niin perkeleen usein:)
Kirjoitti: Juhana82 - Syyskuu 15, 2012, 17:33:20
Ahtola yv 1-1  ;D
Kirjoitti: NiksuP - Syyskuu 15, 2012, 17:33:31
Tuomarit jakelee kakosia, niin voitaisiin ruveta jo laittamaan kiekkoa häkkiinkin.

HAHAAAA MANAUS AUTTO!  ;D
Kirjoitti: HuiHai - Syyskuu 15, 2012, 17:35:06
tulihan se sieltä!
Kirjoitti: taakka - Syyskuu 15, 2012, 17:36:03
Hyvä Jerry!!! Onko toi peli oikeesti noi rumaa mitä vois jäähyjen määrän perusteella kuvitella vai onko noi tuomarit vaan aivan kujalla?
Kirjoitti: HuiHai - Syyskuu 15, 2012, 17:40:01

Ilmeisesti osa jäähyistä melko helppoja..
Kirjoitti: Suoraman Sevon - Syyskuu 15, 2012, 17:40:31
Toi on kyllä ton joukkueen vahvuus nyt että maalin tekijä voi tulla oikeesti mistä ketjusta tahansa..
Kirjoitti: marusak1 - Syyskuu 15, 2012, 17:44:57

Peli ei ole ollut rumaa aika helposti tulee jäähyjä..
Kirjoitti: coly - Syyskuu 15, 2012, 17:58:58
Toinen erä oli jälleen täysin Tapparan. Tuomarien pilli ollut herkässä mutta täytyy sanoa miesten pitäneen linjansa minkä pelin alussa otti Tapparan perättäisillä jäähyillä. Sen puoleen ei valittamista mutta aika hepposia bokseja silti mielestäni mahtuu joukkoon.

YV on ihan totaalista kuraa tällä hetkellä. Maali tuli aloitusvoitosta josta Leimu pommitti ja Ahtola pisti riparin sisään.
Kirjoitti: taakka - Syyskuu 15, 2012, 18:16:21
Siellä lepää!!! YV toimii ja Barkov iskee! Leimulle jo toinen syöttö.
Kirjoitti: Juhana82 - Syyskuu 15, 2012, 18:19:42
Pöh 2-3 Kerälä  >:(
Kirjoitti: Suoraman Sevon - Syyskuu 15, 2012, 18:20:35
Ja Ville taas taululle myös. Miten se nyt olikaan, ei kestä pää, sekottaa kemiat..paskan marjat..vastustajan kemiat se sekottaa..

Kirjoitti: marusak1 - Syyskuu 15, 2012, 18:36:06
nyt tuli ensimmäinen tappio varsinaisella peli ajalla..Peli oli muuten ihan hyvää
Kirjoitti: Varjobaari - Syyskuu 15, 2012, 18:36:59
Mukavampi tappiosta huolimatta on tälläistä peliä seurata, eikä ottaa Kalpalta joka pelissä kuonoon 6-0
Kirjoitti: Suoraman Sevon - Syyskuu 15, 2012, 18:38:23
Edelleen sitä mieltä että muistellaan muualla ja pelataan hallissa..näistä ei ikinä hyvää seuraa..
Kirjoitti: NiksuP - Syyskuu 15, 2012, 18:38:59
Ollaanko voitettu KalPa viimeksi '10 pleijareissa?  :-X
Kirjoitti: Calzo - Syyskuu 15, 2012, 20:24:07
Hyvä tästä kaudesta tulee. Yksi niukka tappio tähän väliin tekee oikeastaan vain hyvää. Jää valmennukselle ja joukkueelle hyvää purtavaa joka pitkässä juoksussa vain vahvistaa.