Yleinen kiekkokeskustelu / Vs: Radio 957: Kiekkoradio
Pari ex-Tapparaa poikkesi tänään Tampereen Aamun vieraina. Tutkaparin Lehterä - Strömberg jutustelut voi kuunnella jälkikäteen tästä.

Yleinen kiekkokeskustelu / Radio 957: Kiekkoradio
Moro! Jeesaa Tampereen Aamun kaksikko kiekkovedonlyönnissä. Lue Lisää täältä!

-Tero957 ja Kimmo957

3
« : Maaliskuu 15, 2012, 21:48:25 »
Tapparan kausi päätty rumaan tappioon Lahdessa. Kuuntele täällä valmentaja Sami Hirvosen yhteenveto kirvesrintojen kaudesta.

Frans Metsälä
Radio 957

4
« : Maaliskuu 13, 2012, 21:49:22 »
Tapparan pelit päättyvät runkosarjaan. Kuuntele kapteeni Pekka Saravon ja valmentaja Sami Hirvosen mietteet HIFK-ottelun jälkeen.
Haastattelut voit kuunnella täällä.

Radio 957

5
« : Maaliskuu 03, 2012, 20:23:07 »
Tappara nousi TPS voitollaan pudotuspeliviivan yläpuolelle. Kuuntele täällä voittomaalin iskeneen Antti Erkinjuntin mietteet taiston tauottua.

Radio 957

6
« : Maaliskuu 02, 2012, 21:48:31 »
Tapparalle tärkeät pisteet Lappeenrannasta. Kuuntele täällä maalivahti Juha Metsolan fiilikset voitto-ottelun jälkeen!

Radio 957

7
« : Helmikuu 28, 2012, 21:51:17 »
Tappara murkasi HPK:n peräti 7 - 2 -lukemin. Kuuntele 1+2 tehot iskeen Arttu Ilomäen ja valmentaja Sami Hirvosen fiilikset ottelun jälkeen.
Haastattelut löydät täältä.

Radio 957

8
« : Helmikuu 23, 2012, 21:35:44 »
Tappara voitti kauden paikalliskamppailut voitoin 5 - 2. Kuunte miten kauden viimeisen paikalliskamppailun kokivat Pekka Saravo,
Miikka Männikkö ja Sami Hirvonen. Haastattelut voit kuunnella täällä.

Radio 957

9
« : Helmikuu 21, 2012, 21:51:50 »
Kuuntele tästä alivoimamaalin iskeneen Jukka Peltolan mietteet Jokerit-ottelun jälkeen.

Radio 957

10
« : Helmikuu 18, 2012, 20:10:35 »
Arttu Ilomäki teki SM-liigauransa avausmaalin Kuopiossa. Kuuntele miehen mietteet ottelun jälkeen täältä.

Radio 957

11
« : Helmikuu 17, 2012, 21:53:48 »
Tappara voitti Pelicansin Hakametsässä. Kuuntele SM-liigauransa avausmaalin iskeneen Antti Jaatisen ja valmentaja
Sami Hirvosen mietteet ottelun jälkeen. Haastattelut löydät täältä.

Radio 957

12
« : Helmikuu 14, 2012, 22:04:05 »
Tappara-hyökkääjä Arttu Ilomäen mietteet Lukko-ottelun jälkeen kuunneltavissa täällä.

Radio 957

13
« : Helmikuu 03, 2012, 21:25:25 »
Tappara tauolle tappio niskassaan. Kuuntele Porissa liki 50 torjuntaa esittäneen Juha Metsolan mietteet ottelun jälkeen.