Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Sivuja: 1 2 3 [4] 5 6 ... 32
46
Ottelut / Vs: Ässät-Tappara 19.09.14 (Pe)
« : Syyskuu 19, 2014, 20:40:53 »
No niin 2 erää aivan loistavaa pelaamista. Sitten 3 erä oli taas enempi sitä voimien säästelyä huomiselle. Paikkoja riitti tänään taas useampaankin maaliin, mutta ei vieläkään uponnu paikoista kunnolla ja Rinne oli toki maalillaan loistava tänään. Toivotaan, että yleisö löytää huomenna hallille ja joukkueen peli ilme on tämän päivän kaltainen, niin tästä on varsin hyvä jatkaa kautta eteenpäin.

Tämän pelin plussat seuraavasti.

+++ Green( oli loistava läpi koko ottelun)
++   Palola  (oli aktiivinen läpi ottelun ja iski tärkeän avaus maalin)
+     Jormakka ( Greenin rinnalla ollut hyvä onnistunut siirto )

47
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Vs: Ässät-Tappara 19/9
« : Syyskuu 19, 2014, 20:00:03 »
Taas se pelaaminen lopetettiin 3 erässä. Onneksi kumminkin saatiin 3 pistettä ja säästettiin voimia huomiseen. Kiitos Tappara!

48
« : Syyskuu 19, 2014, 19:05:28 »
Kyllä on ollut upeata peliä nyt 2 erää. Toiveissa on, että 3 erä jatketaan samaan malliin, eikä mitään viime kauden tapaista lopetetaan pelaaminen johdossa meininkiä tule.

49
« : Syyskuu 19, 2014, 18:12:47 »
Nyt oli hyvä startti peliin ja kaikin puolin hyvä erä. Toivottavasti sama jatkuu läpi ottelun.

50
« : Syyskuu 19, 2014, 11:25:29 »
Ässien peli näyttää tällä hetkellä kulkevan ihan kivasti, eli vaikeata tulee jälleen olemaan. Toivotaan, että joku piste saadaan raavittua porista mukaan. Tänään peli menee aina vl kisaan asti, jonka Ässät ikävä kyllä voittaa. Kristian Kuusela avaa piste tilinsä tänään ja tekee molemmat Tapparan maalit.

« : Syyskuu 17, 2014, 18:14:57 »
Tukkoista on maalinteko. Taisi olla hyvä veto ottaa Markkanen liigapörssiin, mies pitää 0 pelin tätä menoo.

52
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Vs: Tappara-KalPa 13/9
« : Syyskuu 13, 2014, 18:33:51 »
Aikas väsynyt esitys oli. Eka erä vielä ihan hyvää tekemistä, mutta loppupeli kyllä todella heikkoa.

53
« : Syyskuu 13, 2014, 17:22:01 »
Kyllä on taas tehotonta peliä. Kohta 3 peliä takana ja tehtyjä maaleja 4.

54
« : Syyskuu 13, 2014, 16:35:43 »
Ihan ok peliä, mutta kyllä noilla ylivoimilla, olisi ainakin yksi osuma pitänyt saada aikaan.

55
« : Syyskuu 13, 2014, 16:00:54 »
5-2 Tapparalle ja toivotaan onnistumisia laajalla rintamalla. Ja varsinkin, että Järvisen ketjun peli alkaa toimia kunnolla.

56
Ottelut / Vs: A-nuorten ottelut 2014-15
« : Syyskuu 13, 2014, 13:43:12 »

Tappara kävi hakemassa tänään pisteet Ässiltä.

« : Syyskuu 12, 2014, 19:59:17 »
 Voitto ja 3 pinnaa on tärkeintä! eiköhän se peli lähde tästä pikku hiljaa rullaan.