Tapparan epäviralliset jälkipelit

Jääkiekkokeskustelu => Tulosveikkaus ja otteluseuranta => Aiheen aloitti: tonselmi - Maaliskuu 05, 2013, 14:37:44

Otsikko: A-nuorten pelien otteluseuranta
Kirjoitti: tonselmi - Maaliskuu 05, 2013, 14:37:44
A-nuoret häviöllä Kalpaa vastaan 2-0 villikorttikierroksen ensimmäisessä ottelussa 1. Erän jälkeen.
Kalpa suti ensimmäisen maalin edestä, toinen 5-3 yvllä. Tapparan ylivoima muistutti liigajoukkueen ylivoimaa. Kiekkoo liikkuu ja liikkuu mutta vetoja tuli aivan liian vähän. Koko erässä Kalpan maalivahdilla 5 torjuntaa. Mutta kaikenkaikkiaan tasaista vääntöä ja kyllä tämä vielä täysin voitettavissa on.
Otsikko: Vs: A-nuorten pelien otteluseuranta
Kirjoitti: tonselmi - Maaliskuu 05, 2013, 15:25:56
5-1 toisen erän jälkeen. Erikoista että Edelman Tapparan maalilla toiseen erään 3 torjuntaa ja kolme päästettyä maalia. Toisessa päässä 20 torjuntaa toiseen erään ja yksi päästetty. Eipä noista vedoista ollut kuin pari sellaista jossa Kalpan maalivahti joutui venymään.