Tapparan epäviralliset jälkipelit

Jääkiekkokeskustelu => Tulosveikkaus ja otteluseuranta => Aiheen aloitti: #51 - Helmikuu 15, 2011, 13:46:48

Otsikko: Tappara-Ässät 15/2
Kirjoitti: #51 - Helmikuu 15, 2011, 13:46:48
Ei nytkään tuo puolustus uusien loukkaantumisten takia miltään huikealta näytä, muttei kyllä huonoltakaan, vaan erittäin mielenkiintoiselta! Toivon tänään näkeväni Tapparalta kovaa taistelua ja yleisöltä kovaa kannustusta! Säterin pitää onnistua ja hyökkäyksen murtaa hyvää yhteispeliä pelaava Ässäjoukkue. Uskon, että Tappara voittaa 3-2. Kaikki halliin!
Otsikko: Vs: Tappara-Ässät 15/2
Kirjoitti: Eräskirves - Helmikuu 15, 2011, 18:01:29
Tästä alkaa Ässien syöksykierrre, vaatimaton 5-0 Tapparalle.

Kirjoitti: Sanner - Helmikuu 15, 2011, 18:52:23
Tapparan avaukset ei sit millään onnistu.
Kirjoitti: MrReferee - Helmikuu 15, 2011, 18:54:46
Tossa avauspelissä on valovuosi eroa Ässien hyväksi... Tapparan pelinavaus on pelkkää roiskimista... Syötöt ei mene omille, huh huh!!!!
Kirjoitti: coly - Helmikuu 15, 2011, 18:55:46

Aivan uskomattoman huonoa. Mitä nää on tehnyt tauolla? Ihan isät vs pojat.
Kirjoitti: Mace - Helmikuu 15, 2011, 18:57:28
Masentavan huonoa peliä, syötöt myöhässä ja menee ohi, miehiä ei pidetä..tosiaan isät vs pojat.
Kirjoitti: Justjoo - Helmikuu 15, 2011, 19:03:31
Selostamossa ihmettelivät, miksi jengiä ei ole hallilla? Miksiköhän...?
Kirjoitti: hockey - Helmikuu 15, 2011, 19:04:10
Asenne 0. Hyvästi Tappara
Kirjoitti: Number7 - Helmikuu 15, 2011, 19:05:51

Tuo on vaan nykyinen joukkueiden välinen tasoero. Ässät on liigan kärkijoukkue, ja pelaa todella hyvin. Nopeaa kiekonsiirtelyä ja syötöt napsuvat lapaan hyökkääjien liikkuessa aktiivisesti. Tappara on joka osa-alueella jäljessä, eikä organisoituja hyökkäyksiä pystytä järjestämään. Ei riitä taidot/pelikirja siihen. Doell/Toporowski ainoat, joista on hyökkäyspäässä hyötyä. Mäntylä ehkä koko joukkueen huonoin ekassa erässä. Selkä suorana monessa tilanteessa ja jotenkin pihalla. Tosiaankin isät vastaan pojat; Ässät vie, ja Tappara vikisee. Ennen kaikkea tilanteiden organisointi sekä syöttöjen laatu ovat todella heikkoja. Tästä ei suunta ole kuin ylöspäin.
Kirjoitti: tmst - Helmikuu 15, 2011, 19:06:54
Onhan toi ihan kauheeta katseltavaa, mutta 1.erä vasta pelattu.
40 minuutissa toi peli kääntyy vielä monta kertaa.
Kirjoitti: coly - Helmikuu 15, 2011, 19:14:43
Pekkala tarjosi kyllä parasta Tapparaviihdettä tähän mennessä.
Kirjoitti: juti - Helmikuu 15, 2011, 19:17:46
Tolla puolustuksella ei vaan voi pärjätä ässien tasoista jengiä vastaan. Leimu-Turkulainen pari on aivan uskomattoman pehmeä ja surkea puolustus päässä. Elorinne - Syväsalmi sentään hieman fyysisempi mutta äärettömän hasardi altis. Tässähän oiva esimerkki näillä Honkasen arvostelioille... Kyllä vaan niin fyysisiä puukäsiä tarvitaan.

Vaikka ekä erä oli kuraa niin mahdollisuudet ovat vielä jäljellä usoa riittää vielä! Tosin yleisöstä ei taida olla apua tänään. Ässä kannustus taitaa olla kova äänisempää?
Kirjoitti: juujep - Helmikuu 15, 2011, 19:19:42
Ei tarvita
Kirjoitti: Captain_Bringdown - Helmikuu 15, 2011, 19:23:10
Hohhoijaa ja hyvää yötä. Viimeinen lähtijä sammuttakoon valot.
Kirjoitti: axe76 - Helmikuu 15, 2011, 19:41:19
Veikkaus tv toimii nyt kun pistin yhteyden piuhalla  ei ole kertaakaan pätkiny. Langattomasti pätki mutta tällä pelillä ihan sama
Kirjoitti: SPL - Helmikuu 15, 2011, 19:49:29
Halmeelle uusi merkkipaalu...  kaveri ihan pihalla, Tuukka kiittää.
Kirjoitti: Etäfani - Helmikuu 15, 2011, 19:52:02
Vois mennä radioselostuksella loppumatsin. Onnex kalpa viemässä kärppiä ja saipa kiusaa ilvestä.
Kirjoitti: jupetappara - Helmikuu 15, 2011, 19:54:50
Näittekö mitä tapahtu heti kun yleisö vähän rupesi kannustamaan ?
Tappara sai paineen ässä päätyyn ja muutaman maalinteko paikan.

Kieltämättä vähän turhan myöhään heräs Hakametsän yleisö. Peli kun on jo mitä on..
Mikä siinä on ettei Tampereella saada meteliä noihin matseihin ?  ???
Pelistä sen verran, että se on ollut yhtä kuraa. Ihan liian väsynyttä.
Hävettää kattoo tota.
Mutta tosiaan, erän loppu oli jo parempaa!
Kirjoitti: ich will - Helmikuu 15, 2011, 20:00:16
Aikamoista p*skaa peli kyllä on, ei saada ollenkaan kontrolloituja hyökkäykseenlähtöjä.

Ei tuolla voi vaan pärjätä.

Topolle plussat tänäänkin ollut hanakkaasti maalipaikoilla, nyt jo 2 ylärimaa. Toivottavasti sais yhden onnistumisenkin kolmannessa erässä.
Kirjoitti: Toosa - Helmikuu 15, 2011, 20:03:39
Ei voi katsoa enää,kyllä Tappara oli sysi paska ja todella huonolla jalalla liikkeellä!!!!Ässät oli kyllä hyvä mutta niillä oli sentään jotain ideaa pelaamisessa eikä roiskinnut kiekkoa pitkin ränniä!Toivottavasti kausi loppuu runkosarjaan!
Kirjoitti: jukka823 - Helmikuu 15, 2011, 20:06:53
Onhan toi peli semmosta paskaa ,että ihan sama vaikka maalissa ois kuka...Täysin ponnetonta peliä Tapparalta
Nyt vaan tulen varmemmaks siittä et ehdottomasti ens kautta ajatellen rahat hyökkääjiin...Hirveetä skeidaa....
Säteri imee sen minkä kerkiää,muu joukkue kattoo silmät pyöreinä mitään tekemättöminä vieressä..komeeta peliä
Kirjoitti: jukka823 - Helmikuu 15, 2011, 20:09:53

Täysin samaa mieltä pakeista.....puolet vaihtoon ens kaudeks
Kirjoitti: Mace - Helmikuu 15, 2011, 20:11:19

Samaa mieltä tässä Jutin kanssa, Leimu tarvii sen tasaisesti suorittavan Saravon vierelleen, Halme tulee kyllä vielä. Turkulainen pehmyt, Elorinteestä tulee vielä hyvä pakki.
Lauantaina lähden vielä kattoon Tra-Jokerit, vähän pelottaa kyllä...
Kirjoitti: marusak1 - Helmikuu 15, 2011, 20:17:12
jos mie olisin  tapparan valmentajan olisin vaihtanut maalivahtia  ihan sen takia et joukkue olis heränyt...yks maali oli saterin maali oli torjuttava maali  lisäys plussat antaisin Doellille ja Topolle
Kirjoitti: 67 - Helmikuu 15, 2011, 20:33:29
Näissä joukkueissa huomaa eron hyvän ja kokeneen sekä huonon ja rookie valmentajan välillä. Ässät senkuin porskuttaa vaikka materiaali ei mitään huippua.
Kirjoitti: 67 - Helmikuu 15, 2011, 20:47:39
Mikä voi mättää, ennen taukoa unelmapelit joukkueelta ja tauon jälkeen paluu arkeen. Jos alkaa joukuuen tekeminen olla hajutonta ja mautonta, niin valmennuksen ja johdon perseily on mennyt jo liian pitkälle.