Tapparan epäviralliset jälkipelit

Jääkiekkokeskustelu => Tulosveikkaus ja otteluseuranta => Aiheen aloitti: Hende - Lokakuu 05, 2010, 14:14:42

Otsikko: Tappara-JYP 5/10
Kirjoitti: Hende - Lokakuu 05, 2010, 14:14:42
Jotenki tuntus, ettei välttämättä hassumpia variaatio.
Jokohan se ykkösketjuki pääsis ekojen pelien vauhtiin?

Pakko heittää se villi arvaus viä, Tappara vie 3-2
Kirjoitti: taappara - Lokakuu 05, 2010, 14:22:29
Hyvä että kokeillaan hieman eri variaatiota välillä, kun ykköskenttää ei oikein huvittanut pelata. Veikkaisin tulokseksi Tapparan 3-1 voittoa!
Otsikko: Vs: Tappara-JYP 5/10
Kirjoitti: #51 - Lokakuu 05, 2010, 15:53:12
NYT KAIKKI HALLILLE!!

Paha peli tulossa, joten yleisön tuki tärkeää. Pari huonoa peli alla ja jos tästäkin tulee häviö niin itseluottamus voi olla koetuksella. Pessimistinä veikkaan, että turpiin tulee 3-1.
Kirjoitti: stinde - Lokakuu 05, 2010, 17:59:52
0-1 Vatanen ! !  >:(
Kirjoitti: jupetappara - Lokakuu 05, 2010, 18:04:25
Urpolla tänään selostajana Anssi Ritari (henkeen ja vereen Jyp kannattaja) ja se kyllä näkyy taas..
Jokaisesta Jyppi hyökkäyksestä/taklauksesta yms. ääni nousee puolella.. Ja kun Tappara taklaa toteaa Anssi vain että "ja siinä Mäntylä yrittää taklata Välivaaraa.." Maalia Tappara!  8)
Kirjoitti: SPL - Lokakuu 05, 2010, 18:08:33
Kolmas maali putkeen Säterin mailakäden kainalosta. Ei hirveemmin vakuuta.
Kirjoitti: Jarzo - Lokakuu 05, 2010, 18:09:29
Kyllä oli ekan 10 minuutin aikana meillä tarpeet tehdä pari maalia, Lucella varsinkin.... vaan kun ei niin ei... ???
Kirjoitti: kyynaama - Lokakuu 05, 2010, 18:14:32
hyviltä paikoilta päässeet laukomaan ja aika paljonkin(laukauskartta). Ei vaan verkko pullistele  :-\

Kirjoitti: Z-16 - Lokakuu 05, 2010, 18:50:22
Oliko tämän kauden lento sitten oikeen neljän pelin mittainen, noh saatiin "nauttia" edes vähän aikaa.
Kirjoitti: Justjoo - Lokakuu 05, 2010, 18:53:34
No, odotettavissahan tuo oli, mutta Guollaa, Halmetta ja Ilvosta tulossa. Kyllä se tästä...
Kirjoitti: jupetappara - Lokakuu 05, 2010, 18:55:57
Paikkoja kyllä piisaa,ongelma vain on ettei niistä saada sisään..
Ja Jypin kolmas maali meni kyllä Puolustuksen (saravon) piikkiin :(
Kirjoitti: SPL - Lokakuu 05, 2010, 18:59:10
Pelataan 10min erän aluista ja lopetellaan siihen... ei hirveemmin vakuuta kyllä. Toki kyllä vastustaja pelaa erittäin vahvasti ja melkein identtisellä tyylillä.
Kirjoitti: coly - Lokakuu 05, 2010, 19:00:38
Johonkin on lento joukkueesta kadonnut. Eipä sillä, Lucenius ei ekassa erässä käyttänyt paikkaa viedä Tappara johtoon ja JYP rokotti omasta paikasta. Tästä peli on sitten lähtenyt väärille urille, Toinen erä lähti ihan hyvin liikkeelle mutta parit heppoisat jäähyt sotki rytmin ja aika onnekkaasti Virtanen pääsi siirtämään 0-2 taululle ja 0-3 tuli kun Saravo ei pitänyt miestään, toki tuokin ohjaus olisi voinut Säteriin jonakin päivänä jäädä, ei nyt ja mikään ei onnistu. Onhan tuo JYP ärsyttävä joukkue, osaavat puolustaa ja sääntöjen rajamailla pelaaminen niin rikkomisessa kuin jäähyjen kalastamisessa, on täysin omaa luokkaansa tässä liigassa.

Mielestäni Jukka Peltolassa alkaa olla elementtejä uudeksi Johannes Alaseksi, valitettavasti. Ei vaan riitä kiekollinen osaaminen, varsinkaan ykköskentän laitaan. Mielelläni näkisin Pekkalan ja Topon vaihtavan paikkoja. Tillu Koskela ollut ihan pirteä.

Tappio tulee mutta jospa viimeiseen erään saisi ryhtiä ja paremman meiningin Kärppä peliin.
Kirjoitti: marusak1 - Lokakuu 05, 2010, 19:14:41
Tää peli on hävitty  :( mut toivottavasti peli paranee jatkossa
Kirjoitti: Jarzo - Lokakuu 05, 2010, 19:17:08
Kärppä- pelissä torstaina tämä orastava " lama " on pakko saada poikki !
Kirjoitti: r]ku - Lokakuu 05, 2010, 19:20:31
Tiiättekö mitä. sanon pari faktaa.  ME OLLAAN KUSESSA.  Ja jos mennään sillä asennteella että nyt on pakko voittaa peli ja pelkää häviöö niinkuin näyttää nyt olevan monella semmonen olo, niin varmasti hävitään.

Paniikkinapula pohjassa?

Silti... Tapparalla on asenne vamma ja nyt ne pitää itseänsä liigan to5 parhaitten joukossa kun voitti 4 peliä.
Kirjoitti: Luuseri - Lokakuu 05, 2010, 19:35:45

Liian helppo selitys, en osta. Sitäpaitsi Tappara oli KUUDEN kierroksen jälkeen johdossa, joka on täysin eri asia kuin esim. Ilveksen viime vuotinen neljän kierroksen jälkeinen ykköspaikka.
Kirjoitti: r]ku - Lokakuu 05, 2010, 19:41:11
Hei haloo kahden ottelun ero?? :D :D ei voi olla että tehään himo voittoja mutta sitten tulee yhtäpitkä tappioputki... Sama asia kun Särkän-niemessä tornaado. Yhtä vuristorataa.
Kirjoitti: r]ku - Lokakuu 05, 2010, 19:43:56
Ja jotenkin Tappara on ruvennut tekemään maalinsa pelin viimeisen erän puolivälissä.