Tapparan epäviralliset jälkipelit

Jääkiekkokeskustelu => Tulosveikkaus ja otteluseuranta => Aiheen aloitti: Ckulma - Syyskuu 16, 2015, 17:21:05

Otsikko: Tappara - Lukko 16/9
Kirjoitti: Ckulma - Syyskuu 16, 2015, 17:21:05
Avataas ny ketju kun 10min matsin alkuun. Hallilla ainakin on h*lvetin tyhjää edellee..
Kirjoitti: Vilttitossu - Syyskuu 16, 2015, 17:50:04
On meidän puolustajat edelleen erittäin huonoja avaamaan peliä, vaikka ei se mikään yllätys ookkaan...
Hyökkäyspäässä homma toimii, ja on välillä oikeinkin kivan näköstä.
Kirjoitti: Jarzo - Syyskuu 16, 2015, 17:51:14
Saa laukoa joskus...
Kirjoitti: Jarzo - Syyskuu 16, 2015, 17:52:56
Lukko aika purjeessa, voisi olla jo reilumpi johto meillä.
Kirjoitti: mazzus - Syyskuu 16, 2015, 17:54:36
On se kumma miten yksi päivä voi muuttaa pelin. Tosin vasta ensimmäinen erä puolivälissä, mutta kuitenkin.
Kirjoitti: Jarzo - Syyskuu 16, 2015, 17:56:17
Nyt ylivoimalla Patelle...
Kirjoitti: gatecrasher - Syyskuu 16, 2015, 17:56:32
1-10 min: Tappara yv oli ja meni. Todella hidasta syöttelyä ilman mitään uhkaa. Liikkukaa nyt vähän. Hetki ennen tuota Lukko-jäähyä Tapparalle oli kehkeytymässä erinomainen vastahyökkäys, joka tyrehtyi liialliseen näpertelyyn. Voisi nuo vähän suoraviivaisemminkin pelata. Matsi ollut oikestaan koko erän Tapparan kontrollissa.
Kirjoitti: mazzus - Syyskuu 16, 2015, 17:57:45
Näyttäis vähän siltä, että Vellukin sais jalat aukeamaan
Kirjoitti: gatecrasher - Syyskuu 16, 2015, 18:03:53
Karmean hidasta oli tämä toinenkin ylivoima, ei mitään tietoa mitä kenenkin pitäisi tehdä. Jalkaa ja kiekkoa liikkeelle niin alkaa tapahtumaan.
Kirjoitti: Naapuri - Syyskuu 16, 2015, 18:06:55
Toi Savinainen pilaa koko ketjun pelin
Kirjoitti: mazzus - Syyskuu 16, 2015, 18:07:20
Kyllä ja syöttöihin laatua.
Kirjoitti: Ckulma - Syyskuu 16, 2015, 18:09:14
Jää on aivan karmea. C3.n rivi 15(?) karvanaamoille tiedoksi. Tollaisella jäällä syötöt pomppivat väkisin, koska ei vain ***** luista. Katsokaa vaikka ihan kuljettamista, kiekko pyörii pyörii, ja takertuu jäähän. Tota voi miettiä ennenkun alkaa kovaan ääneen huutamaan "******" ja muita kirosanoja.
Kirjoitti: gatecrasher - Syyskuu 16, 2015, 18:11:22

Joo, siltä se näytti että pelattiin jollain flipperikiekolla
Kirjoitti: Virveliä kainaloon - Syyskuu 16, 2015, 18:20:16
Jää on aivan paskaa. Mistäkö tietää? Patella ei mennyt yksikään kynä läpi. Silminnähden karheaa.
Kirjoitti: Varjobaari - Syyskuu 16, 2015, 18:35:24
Rauhala on hyvässä vireessä
Kirjoitti: gatecrasher - Syyskuu 16, 2015, 18:35:56
21-30 min: Melkoista sohlausta molemmilta jengeiltä. Tappara-pakit lahjoittivat kummallisesti Lukko-hyökkääjälle kiekon josta seurasi minuutin pyöritys omiin.

2-0 Kuusela
Kirjoitti: mazzus - Syyskuu 16, 2015, 18:36:21
Otto on kyllä pelannu tän pelin varsin mallikkaasti, kuten koko nelonen. Hyvältä näyttää.
Kirjoitti: Jaukki - Syyskuu 16, 2015, 18:36:56
2-0 Kuusela!!
Kirjoitti: gatecrasher - Syyskuu 16, 2015, 18:37:40

Piti jo tuohon aiempaan postaukseen laittaa, että nelonen on tuonut tässäkin matsissa virtaa kentälle.
Kirjoitti: Varjobaari - Syyskuu 16, 2015, 18:38:47
Soiko Hakamettässä randomisti summeri kun Green teki KooKoon pelissä maalin?

E: 2-1
Kirjoitti: Jaukki - Syyskuu 16, 2015, 18:40:06
2-1. Oma koira puri
Kirjoitti: gatecrasher - Syyskuu 16, 2015, 18:40:06
Vähän lahjaksi annettiin tuo kavennus. Otto siinä vähän nukkui ja Zajac pääsi iskemään irtokiekon sisään.

Kirjoitti: Vilttitossu - Syyskuu 16, 2015, 18:46:40
Miks Mäkinen saa peliaikaa? Ei yhtään avausta omille...
Kirjoitti: gatecrasher - Syyskuu 16, 2015, 18:50:38

Oli jää minkälaista perunapeltoa tahansa niin onhan tuo meidän pakkien avauspelaaminen...no kehitettävää riittää.
Kirjoitti: Ckulma - Syyskuu 16, 2015, 18:57:08
Katsokaa nyt tuota jäätä.. Ihme laikukas eikä näyt edes liukkaalta :D
Kirjoitti: gatecrasher - Syyskuu 16, 2015, 18:58:34
4259 ottelun yleisömäärä. Eilen näytti todella huolestuttavalta joten tuokin jossain määrin tyydyttää.
Kirjoitti: Limutus - Syyskuu 16, 2015, 18:59:02

Mäkinen panttaa avaussyöttöjään ihan liian kauan. Siinä vaiheessa kun alkaa ylöspäin potkun jälkeen katsomaan vasta suuntia niin välit on jo kiinni ja jäljelle jää enää vieressä jarrutteleva pakkipari.
Kirjoitti: Ckulma - Syyskuu 16, 2015, 19:01:06

Ei voi pitää paikkaansa. ZUG pelissä 4100(?) ja täällä ei ole todellakaan lähellekkään sen vertaa, saatika enemmä. Paikalla olijoiden lukumäärä alkaa:3.lla

Kirjoitti: gatecrasher - Syyskuu 16, 2015, 19:06:28

Liigan sivuilta ongittu tieto. Paikallahan ei tarvitse olla ketään, tuo on siis myytyjen lippujen määrä, itsekin kotona vaikka "lippu" taskussa.
Kirjoitti: Miksa - Syyskuu 16, 2015, 19:07:30
En tiä millä luku alkaa, mutta Zug peliin ilmoitettiin varmaan 1500 ylimääräistä. Halli oli ihan puolityhjä, sitä se on toki nytkin, mutta enemmän luotan liiga aikaiseen ilmotteluun kun tuohon Chl aikaiseen.
Kirjoitti: Kadg - Syyskuu 16, 2015, 19:12:48
Jotakin huomioita;

Ilomäen kenttä vähän hukassa. Liikaa riplausta ja ei oikein vain onnistu, Lainekin ollut tänään vähän vaisumpi. Lajusen kenttä ensimmäisessä erässä hyvä, mutta ei tokassa tehnyt ihmeitä. Dixonin vitja mielestäni ihan hyvä. Paikkoja joitakin ja Kuusela onnistui maalinteossa. Nelonen ollut myös todella pirteä. Kokonaisuudessaan kuitenkin vaikean näköistä peliä ja syötöt lähtevät minne sattuu.
Kirjoitti: gatecrasher - Syyskuu 16, 2015, 19:17:57
Laine sekuntikaupalla yksin maalin edessä, kyllä noista pitäisi vain viimeistellä vaikka syöttö kestikin.
Kirjoitti: gatecrasher - Syyskuu 16, 2015, 19:25:45
Vaasassa 2543, Lappeenrannassa 3627
Kirjoitti: gatecrasher - Syyskuu 16, 2015, 19:30:52
Tapparalta kolme hyökkäystä jotka alkoivat vähän jo muistuttaa jääkiekkoa. Koko matsi on oikeastaan yritetty liian vaikeaa ja hidasta syöttöpeliä.
Kirjoitti: Jarzo - Syyskuu 16, 2015, 19:32:25
Juki !
Kirjoitti: gatecrasher - Syyskuu 16, 2015, 19:32:28
3-1 Peltola (Laine, Bonsaksen)

On tuo Laineen ranne vaan kohtuu napakka.

Miksi valmennus heittää maalin jälkeen nelosen sisään? Puolustaminen ei vain onnistu ja Tappara alivoimalle.
Kirjoitti: gatecrasher - Syyskuu 16, 2015, 19:36:54
Ziisus mikä kämmi Karhuselta, aivan ilmainen osuma.
Kirjoitti: Jarzo - Syyskuu 16, 2015, 19:37:04
Ei *****, nyt oli kyllä Karhuselta kämmi...
Kirjoitti: mazzus - Syyskuu 16, 2015, 19:38:05
Voi, voi. Ja Lukon ensimmäinen yv-maali tällä kaudella...
Kirjoitti: Kadg - Syyskuu 16, 2015, 19:38:33
Nämä pitäs kyllä hoitaa huolellisesti. Näyttikin jo löysältä sörkkimiseltä ja sitähän se olikin.
Kirjoitti: juti - Syyskuu 16, 2015, 19:41:22
laine veivaa tossa siniviivalla aivan liikaa... nyt karhunen ja laine päästänyt Lukon tasoihin
Kirjoitti: Jarzo - Syyskuu 16, 2015, 19:41:33
Ei Pate ei...
Kirjoitti: mazzus - Syyskuu 16, 2015, 19:42:52
Nyt p..kele tarkkuutta siihen peliin. Ei vaan voi menettää tolleen johtoa kolmannessa erässä. V...u
Kirjoitti: _natte_ - Syyskuu 16, 2015, 19:43:44
Karhunen herätys! Pelataanko rantapallolla niin voit saada jotain kiinni?
Kirjoitti: Jarzo - Syyskuu 16, 2015, 19:44:45
Otappa Jussi aikalisä...
Kirjoitti: Ckulma - Syyskuu 16, 2015, 19:44:55
KARHUNEN, Laine, ykkönen vai kaikki lekiin ? :D Vai pitäisikö uhkailla vain?
Kirjoitti: Jaukki - Syyskuu 16, 2015, 19:45:55
En nyt Karhusta alkaisi syyttämään. Jätkä pääsee vetään vapaasti ykkössektorista.
Kirjoitti: hat3breeder - Syyskuu 16, 2015, 19:46:15
Että semmosta, mitä jos oltais pelattu koko kolmas erä. Kuten ekan pelin jälkeen sanoin, me tullaan menettään pisteitä kun peruutellaan kolmennessa erässä. Nyt kustiin 3-1 johto
Kirjoitti: Löki - Syyskuu 16, 2015, 19:47:01
Pikkasen on vielä viilaamista........
Kirjoitti: illodin - Syyskuu 16, 2015, 19:47:07

Vaihdetaan ne Kousaan.
Kirjoitti: juti - Syyskuu 16, 2015, 19:48:14
loistavasti puolustettiin mutta kaksi henkilökohtaista virhettä ja lukko rankasee molemmista..
Kirjoitti: Jarzo - Syyskuu 16, 2015, 19:48:22
WTF mikä loppusilaus... Nyt jatkoajalla !
Kirjoitti: Jaukki - Syyskuu 16, 2015, 19:48:57
Laine iskee.
Kirjoitti: Ansakorpi - Syyskuu 16, 2015, 19:49:10
Olipahan kammottava sulaminen tällä kertaa :o >:( :( . Harjatkaa se voitto ny edes.
Kirjoitti: gatecrasher - Syyskuu 16, 2015, 19:49:56
Olihan tuo viimeinen vitonen aivan karmeaa pelaamista. Omassa päässä ei liike riitä yhtään ja hyökkäyspäässä toivotaan-toivotaan syötöillä lahjoitetaan vastaiskuja liukuhihnalta.
Kirjoitti: juti - Syyskuu 16, 2015, 19:50:07

tässähän pelattiin koko kolmas erä ja hallittiin selvästi kunnes karhunen ja laine ryssivät... karvattiin kovaa etc..
Kirjoitti: _natte_ - Syyskuu 16, 2015, 19:50:26
Kaksi? Mielestäni 3.
Karhuselle eka maali, pomputtaa kiekon eteen. Veto oli kova, mutta kaukaa suoraan syliin.
Toinen maali Karhuselle.
Kolmas maali Pate ja ehkä Karhunen. Tiukassa paikassa ei pystynyt pitämään joukkuetta pinnalla.
Kirjoitti: Kadg - Syyskuu 16, 2015, 19:55:24
En kyllä ymmärrä Aallon peluutusta 3 vs 3 kun ei liike riitä edes normipelissä.
Kirjoitti: Jaukki - Syyskuu 16, 2015, 19:55:30
Ritari sai mitä halus. Lukko voittaa 3-4.
Kirjoitti: juti - Syyskuu 16, 2015, 19:55:34
ritari ainakin tyytyväinen kun lugu maalaa...
Kirjoitti: Wire - Syyskuu 16, 2015, 19:55:50
Ritari huutaa ihan onnessaan
Kirjoitti: _natte_ - Syyskuu 16, 2015, 19:56:31
Miksi pitää lämmätä kun on yksin läpi? Miksi ylipäätään Aalto on kentällä 3vs3 pelissä?
Kirjoitti: gatecrasher - Syyskuu 16, 2015, 19:57:00

Ja tuossa peliäly ei riittänyt yhtään. Näki jo kaukaa, että kohta lähtee kiekko jos ei siitä ajoissa luovu.
Kirjoitti: Pipa - Syyskuu 16, 2015, 19:57:09
Miten Aalto voi munia kun piti äijänsä?

Kenen oli maalintekijä?
Kirjoitti: gatecrasher - Syyskuu 16, 2015, 19:58:42

Oman miehensä varmaan piti, mutta tuo kiekonmenetys johti koko tilanteeseen.

Kirjoitti: Myrrä70 - Syyskuu 16, 2015, 19:58:48
Vanha legenda, jollet tee niin kaveri tekee varmasti. Aalto vetää lämärin läpiajossa ja sen jälkeen helpossa tilanteessa tyrii läpiajon omiin. Lisäksi nuori Laine maksoi pienet oppirahat siitä millon neppaillaan ja millon vaan heitetään kiekko syvään. Ja Karhu, mitä tohon nyt sanois.
Kirjoitti: tomppa94 - Syyskuu 16, 2015, 19:59:11

Aijaa, aalto päästi sen syöttäjän karkuun eli kusi tilanteen.
Kirjoitti: Kadg - Syyskuu 16, 2015, 19:59:55

En tiedä, mutta ei Aaltoa enää 3 vs 3. Kaikki on tuossa kiinni nopeudesta ja kiekonkäsittelytaidoista. Aallolla ongelmia molemmissa. Enkä sano tätä nyt sen takia, että tuosta tuli tuo voitto-osuma vaan olisin sanonut joka tapauksessa.
Kirjoitti: gatecrasher - Syyskuu 16, 2015, 20:00:01
Joo, kyllähän tuo varamiehinen Lukko olisi pitänyt ihan peruspelaamisellakin kaataa. Lukko iski lahjoista jokaisen maalin.
Kirjoitti: Pipa - Syyskuu 16, 2015, 20:02:39
3-3 riittää kun jokainen pitää äijänsä, miespuolustus. Jos joku menettää niin sitten menettää. Jos yksikin surffailee jossain muualla niin kylmät tulee.

Enkä puolusta teemua erikseen. Mutta jos menee oman miehensä kanssa laitaan kiekon kanssa ja kiekko lähtee siitä pois ja pitää oman miehen niin jos kaikki pelaa kuten pitää niin ei ongelmaa.

Nyt isoin juttu oli se kuka jätti Lukon maalintekijän yksin. Piste.
Kirjoitti: Jopi - Syyskuu 16, 2015, 20:03:42

Aallon peluutusta pitäisi miettiä kaikissa tilanteissa.
Eikö ihan oikeasti olisi ketään muuta 3 vs 3 tilanteessa laittaa kehiin? Elorinne, Plastino, Bonsaksen..?
Kirjoitti: Jarzo - Syyskuu 16, 2015, 20:04:25
Karmea loppu, ensin päästetään viidessä minuutissa Lukko tasoihin ja jatkoilla ohi. Nyt vähän runtua ja nöyryyttä pojille Tapola !
Kirjoitti: Pipa - Syyskuu 16, 2015, 20:04:44

Ei päästänyt, pelaaja joka oli Teemun kanssa laidassa ei tehnyt maalia.
Miettikää nyt miten 3-3 pitää pelata, miespuolustus. Helppoa kuin heinänteko.
Kirjoitti: Limutus - Syyskuu 16, 2015, 20:05:17
Ei kyllä tämäkään matsi oikein vakuuttanut vaikka halvoilla yksilövirheillä Lukko vieraspisteet varastikin. Peli-ilme oli edelleen koko joukkueelta "löysähkö", Karhunen erittäin epävarma alas suuntautuneissa vedoissa, siniviivoja kunnioittamattomia lätty/sokkosyöttöjä läpi erien ja ylivoima ideatonta.

Mutta eniten kyrsii se että Lukon ei tarvinnut esittää juuri mitään voittonsa eteen.
Kirjoitti: ProTappara - Syyskuu 16, 2015, 20:05:32
Eli Aallon pelinopeus riitti pääsemään kolme-kolme -pelissä maalintekopaikkaan (ei ihan optimiratkaisu, ei), ja sitten vielä pitämään oman ukkelin, mut sitten olis vielä pitänyt ehtiä alimmaksi? Ei tota kolmekolmosta voi pelata pelipaikkojen mukaan.
Kirjoitti: Ckulma - Syyskuu 16, 2015, 20:06:02
Otteluseuranta oli tässä. Lekikomennukset, Karhunen vs Metsola vertailut, Laine Lekiin jne. huutelut muualla. Näin tällä kertaa, ei tähän kausi kaatunut. JÄITÄ HATTUUN.