Kirjoittaja Aihe: Tappara.info on arkistoitu read-only -tilaan 02.12.2016 alkaen.  (Luettu 12161 kertaa)

Poissa Ljpp

  • Administrator
  • Hero Member
  • *****
  • Viestejä: 2748
    • Profiili
Tappara.info perustettiin tasan 10 vuotta sitten, 2. päivä Tammikuuta 2006, korvaamaan Tappara Tamhockey Oy:n ylläpitämä keskustelufoorumi joka yllättäin lopetettiin. Tappara.infosta tuli vuosikymmenen kestänyt menestystarina.

Yli 70 miljoonaa sivunlatausta, lähes 245 tuhatta kirjoitettua viestiä noin 3200:ssa ketjussa.

Nämä ovat isoja lukuja Suomen mittakaavassa. On perusteltua väittää Tappara.infon olleen Suomen isoin yksittäisen joukkueen kannattajien verkkoyhteisö. Ylläpito kiittää kaikkia keskusteluun osallistuneita ja erityisesti Moderaattoreita jotka ovat väsymättömästi valvoneet palstan järjestystä, sekä ylläpitäneet hyvää keskustelukulttuuria.

Kymmenen vuoden tarinat jäävät kuitenkin elämään, sillä Tappara.info on nyt arkistoitu read-only -tilaan, mutta on edelleen luettavissa osoitteessa http://old.tappara.info. Ketjuista löytyykin todellisia arkistojen helmiä, kuten Ville Niemisen pelaajauran viimeiset 9 vuotta

Kehitys kuitenkin kehittyy ja maailma muuttuu. 10v synttäreiden kunniaksi päätettiin yleisöäänestyksellä toteuttaa palstan täydellinen uudistus. Tappara.co toteutettiin yhteisöprojektina talkoohengessä korvaamaan Tappara.info ja täyttämään seuraavan vuosikymmenen vaatimukset. Olkoon seuraava vuosikymmen yhtä menestyksekäs Tappara-yhteisölle ja tuokoon vihdoin sen himoitun voiton viimeisessä finaaliottelussa.
« Viimeksi muokattu: Tammikuu 02, 2016, 13:56:22 kirjoittanut Ljpp »
Tappara.co - osallistu yhteisöprojektiin!