Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Sivuja: [1]
1
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / A-nuorten pelien otteluseuranta
« : Maaliskuu 05, 2013, 14:37:44 »
A-nuoret häviöllä Kalpaa vastaan 2-0 villikorttikierroksen ensimmäisessä ottelussa 1. Erän jälkeen.
Kalpa suti ensimmäisen maalin edestä, toinen 5-3 yvllä. Tapparan ylivoima muistutti liigajoukkueen ylivoimaa. Kiekkoo liikkuu ja liikkuu mutta vetoja tuli aivan liian vähän. Koko erässä Kalpan maalivahdilla 5 torjuntaa. Mutta kaikenkaikkiaan tasaista vääntöä ja kyllä tämä vielä täysin voitettavissa on.