Tapparan epäviralliset jälkipelit

Jääkiekkokeskustelu => Tulosveikkaus ja otteluseuranta => Aiheen aloitti: Paarma - Tammikuu 11, 2013, 13:27:19

Otsikko: Tappara-Blues 11/1
Kirjoitti: Paarma - Tammikuu 11, 2013, 13:27:19
Eiköhän se ole tänään Tapparan vuoro saada tuomareilta hyvittelyjä edelliseltä pelikierrokselta, joten sen suhteen ihan levollisin mielin iltaa odotellessa. Mielenkiinnolla hyökkäysvitjoja odotellessa, Villen poissaolon vuoksi. Kumma muuten, kun pelikieltoja kumotaan ja lyhennellään, mutta ottelurangaistukseen ei juttujen perusteella voida kajota.

2-1 Tapparalle.
Otsikko: Vs: Tappara-Blues 11/1
Kirjoitti: heka8835 - Tammikuu 11, 2013, 14:34:35
Odotettavissa tiukka ja vähämaalinen peli. Mutta heitetääs tulosvetoon ylläri 6-3 Tapparalle! Juntti iskee tänään hattutempun ;)
Kirjoitti: Puumaila6 - Tammikuu 11, 2013, 14:52:46
Tartun kristalli palloon ja katson tulevaisuuteen... Tappara johtaa 5min ennen loppua 2-1 maalintekijät
0-1 Ikonen j.Rinkinen ja kuusela
1-1 Saravo , Conolly ja koskiranta
2-1 Lucenius peltola ja Barkov
sitten tulee väliin Salminen ja antaa lucelle suihkukomennuksen. blues tasottaa kyseenalaisella maalilla (käsi maali) ja ej saa 10s ennen loppua paikan josta suhii ohi ja blues lähtee hyökkäykseen ja aalto liukastuu ja blues tekee D:. Katsojia potuttaa.

Metsola 15 torj.
Ore 35 torj.                                                                                     Jäähyt:
                                                                                                     Tappara 8x2min + Mäntylä 5+20 ryntäys + Luce 10min
                                                                                                      Blues 2x2min
Kirjoitti: Banzai - Tammikuu 11, 2013, 15:24:46
0-3. Jotenkin huono fiilis. Eilisten tapahtumien jälkeen kiinnostuskin aika nollassa vaikka tärkeä matsi onkin.

Pessimisti ei pety.
Kirjoitti: gatecrasher - Tammikuu 11, 2013, 15:44:28
Tampereelle ollaan tulossa joten luottoa löytyy. Kunhan vain jätetään eilisen kaltainen näennäinen pyöriminen ja neppailu niin voitto tästä otetaan, 5-2 Tapparalle.

Kirjoitti: Mazza - Tammikuu 11, 2013, 17:31:57
Pakkohan tää olis kääntää ettei sija 11 ala edes kummitella mielessä. Eli 3-1 voitetaan tänään!
Kirjoitti: Linden #16 - Tammikuu 11, 2013, 17:46:17
Tänään puristetaan se pakkovoitto.Pakko uskoa.
KAUHEELLA RAIVOLLA ALKUUN 6MIN JA KOLME-NOLLA 8)
Tappara-Blues 4-1 (3-1,0-0,1-0)

3.44 1-0 Lucenius (Barkov)
4.15 2-0 Jyrkkiö (Koskiranta-Erkinjuntti)
6.17 3-0 Connolly (Aalto) yv
        3-1 Hannula Rl
        4-1 Malinen (Kaksonen)
Kirjoitti: Paha-Koljo - Tammikuu 11, 2013, 18:36:55
Ja kapteeni itse yksin maalin edessä, 1-0!
Kirjoitti: Revotus - Tammikuu 11, 2013, 18:37:57
Go Mäntylä!! : D
Kirjoitti: Tappura - Tammikuu 11, 2013, 18:41:52
Mitenhän tuon urhon lähetyksen osoitteen saa?
Kirjoitti: Jata - Tammikuu 11, 2013, 18:42:05
"Ei ***** tätä urhon selostajaa. Puhuu ummet ja lammet tarinoitaan eikä keskity ollenkaan peliin." Nimimerkki Red28 Jatkoajassa. Eipä vois paremmin asiaa ilmaista!  >:(
Kirjoitti: Banzai - Tammikuu 11, 2013, 18:44:43
2-0 Koskiranta
Kirjoitti: ISO KOLMONEN - Tammikuu 11, 2013, 18:45:57
Ompa hyvä alku  kaikki onnistuu 3-0 :D
Kirjoitti: Paha-Koljo - Tammikuu 11, 2013, 18:46:05
Kirves heiluu ja miestä lakoaa! Lucenius 3-0 ylivoimalla!
Kirjoitti: HuiHai - Tammikuu 11, 2013, 18:46:39
Heh, hyvä meininki! ;)
Kirjoitti: Banzai - Tammikuu 11, 2013, 18:46:59

Surkea veikkaus. 3-0 tilanteeseen kesti 9:11  ;D
Kirjoitti: soosi - Tammikuu 11, 2013, 18:51:11
jalat maassa jätkät siellä kaukalossa. vielä 50 minuuttia jäljellä...
löytyyköhän streemiä missään?
Kirjoitti: Tappura - Tammikuu 11, 2013, 18:52:59
Edelleen kaipailen urhon lähetyksen osoitetta. Milloinhan viimeks ollaan tehty kolme maalia yheksään minuuttiin tai alle. ;)
Kirjoitti: Toivo-Setä - Tammikuu 11, 2013, 18:53:30
Komee alku! Lucekin alkaa vertyyn! Hyvä äijät! :D
Kirjoitti: HuiHai - Tammikuu 11, 2013, 18:54:19
Edelleen kaipailen urhon lähetyksen osoitetta.

Mitä osoitetta olet tarkalleen hakemassa?  ::)

Kirjoitti: ISO KOLMONEN - Tammikuu 11, 2013, 19:05:10
Tappara on eka erässä paremmalla jalalla liikkeellä bluus joutuu vähän roikkuu .
Kirjoitti: Theoren - Tammikuu 11, 2013, 19:06:48
Hyvää peliä, hyvä tunnelma. Tunnelmaan saattaa omallakohdalla auttaa juomat hmm... Tätä ei kusta!
Kirjoitti: gatecrasher - Tammikuu 11, 2013, 19:14:47
Tappara ekassa erässä hyvällä jalalla liikkeellä. Lisäksi varsin kovalla intensiteetillä ja hyökkäyksetkin aika suoraviivaisia. Tätä olisi toivonut näkevänsä jo Lahdessakin. Pari lisä kaappiinkin oli paikat. Marjamäki tekee varmaan tauolla jotain taktisia muutoksia, joten ihan vielä ei ole ohi. Tapparalta odotan kyllä samaa draivia.
Kirjoitti: gatecrasher - Tammikuu 11, 2013, 19:51:50
Vähän kävelyksi ja neppailuksi meni toinen erä. Ylivoimalla oli saumat iskeä lopullinen niitti, mutta kiekko liikkuu kuin hidastetussa filmissä.
Kirjoitti: Hooligan - Tammikuu 11, 2013, 19:55:06
Hiukan on neppailua joo, mutta onko Blues tosiaan noin väsynyt. Aivan altavastaaja ollut 2 erää. Nyt vaan samaa peliä viimenen erä ja ne erittäin tärkeät 3 pistettä himaan!
Kirjoitti: SPL - Tammikuu 11, 2013, 19:57:08
Bluuserit näyttää selvästi protestoivan jotakin... ei hemmetti muuten voi olla noin huono.
Kirjoitti: Revotus - Tammikuu 11, 2013, 19:59:03
Vähän rikkonaista Tapparan peli tokassa erässä omaan silmään. Ärsyttävästi on Blues saanut fyysisesti pelata :l saisivat erän alussa tehdä neljännen häkin ja tappaa pelin.
Kirjoitti: Inssi - Tammikuu 11, 2013, 19:59:50
Kolmanteen Tappara on (taas) itse itsensä pahin vastustaja. Kolmenkaan maalin johdossa ei pidä ryhtyä 20 minuuttia peruuttelemaan ja varmistamaan, lisää vaan vauhtia, luistellaan kiekkoespoolta totaalisesti jalat alta ja laitetaan maalijuhlat pystyyn! Mitään hätäähän ei ole, mutta hereillä pitää olla ja pysyä pelin päällä.
Joku aiemmin moitti Urhon selostajaa... Kyllä, turhan paljon jutustelee niitä näitä, mutta on tämäniltainen silti noin 15 pykälää eilistä parempi!
Kirjoitti: grassinen - Tammikuu 11, 2013, 20:04:47
Jaahas, 3-0 ihan hyvä, just vasta kotio tulin. Ainoo vaan et kaikki 3 maalia paukutettu 10min sisään ekassa erässä näemmä, ois saanu sama tahti jatkua toisessa erässä. Toivottavasti kolmanessa erässä vielä muutama maali ja Metsolle nolla olis kiva taas. Kerkeekin kolmannen erän kattoonkin.
Ja joku kyseli striimiä kun luin nää 3 sivua, eilen pistin sen linkin joka toimii, vaihtaa vaan ne päivämäärät oikein ja pelin tappara_blues..
Kirjoitti: Puumaila6 - Tammikuu 11, 2013, 20:32:24
Tappelu!!Tappelu!! uskomatonta  :o ja tuomari ei tullu välii D: hyvä näin. palola tappeli
Kirjoitti: Jarzo - Tammikuu 11, 2013, 20:32:59
Tuli Palolalle pisteet tuosta nujakan poikasesta, ainut tapahtuma koko kolmannessa erässä... ;D
Kirjoitti: ISO KOLMONEN - Tammikuu 11, 2013, 20:35:05