Tapparan epäviralliset jälkipelit

Jääkiekkokeskustelu => Tulosveikkaus ja otteluseuranta => Aiheen aloitti: Paarma - Joulukuu 08, 2012, 00:10:33

Otsikko: HPK-Tappara 8/12
Kirjoitti: Paarma - Joulukuu 08, 2012, 00:10:33
HPK:lla tappio alla, varmasti ärsytetty ja revanssi mielessä. Tappara ei ehkä niin terävässä kunnossa kuin edellisen Kerho kamppailun alla, joten ennakoisin maalilla kotijoukkueelle, varsinaisella. Tuokkolan heittäisin nyt maaliin, maksaa se sitten pisteitä tai ei.
Otsikko: Vs: HPK-Tappara 8/12
Kirjoitti: jallu_tane - Joulukuu 08, 2012, 15:28:21
Tänään siis mitataan taas hämäläisten hauiksia Patria-Areenalla, kiekko tippuu 17.00. Ja kyseessä siis viimeinen matsi ennen pikkujoulutaukoa.

Tulosveikkaus illan koitokselle on allekirjoittaneiden puolesta: 3-5, viimenen tyhjiin. Sassa takoo 1+2 ja palkitaan matsin parhaana. Näin.
Kirjoitti: beetle - Joulukuu 08, 2012, 15:45:58
Tänään siis mitataan taas hämäläisten hauiksia Patria-Areenalla, kiekko tippuu 17.00. Ja kyseessä siis viimeinen matsi ennen joulutaukoa.

Joulua on näköjään aikaistettu, Tappara- Ässät peli on 18.12.2012 8)
Kirjoitti: KILO - Joulukuu 08, 2012, 16:29:50
Useammalla tuntuu tuo maajoukkue- ja joulutauko menevän sekaisin.

Jos olisin pistänyt tulosvetoa tästä pelistä, olisin nakuttanut lapulle 4-3 ja 3-4.  Pitkävetoon pistin silti ison X:n.
Kirjoitti: taappara - Joulukuu 08, 2012, 16:31:13
4-1 tai 1-3 Riippuen ensimmäisestä erästä. Sen voittaja vie koko pelin..
Kirjoitti: KILO - Joulukuu 08, 2012, 17:06:46
Ns. ansaittu maali. Siinä oli hyviä tilanteita ennen maalia. Hyvä syöttö Nemolta maalin eteen Hansenille.
Kirjoitti: HuiHai - Joulukuu 08, 2012, 17:07:17
Huh, nopea tasoitus!
Kirjoitti: Ojasfani#8 - Joulukuu 08, 2012, 17:07:50
Saravolla radiosta nähtynä melko hyvä alku.
Kirjoitti: KILO - Joulukuu 08, 2012, 17:11:25
Puolustusmielessä juu, mutta kaksi kelvollista laukaisumahdollisuutta jäänyt HPK-pelaajan kamppeisiin.
Kirjoitti: KILO - Joulukuu 08, 2012, 17:29:52
Käsittämätön tuomio tuo rankkari. Huhhuh. Onneksi Metsola nollaa.
Kirjoitti: tapparafaniii - Joulukuu 08, 2012, 17:30:19
Metsola selvittää rankkarin!
Kirjoitti: ISO KOLMONEN - Joulukuu 08, 2012, 17:30:36
no olipa tuomio mutta Metso hoitaa  )
Kirjoitti: Jarzo - Joulukuu 08, 2012, 17:30:43
Naurettava syy rankkarille, haloo dumarit...
Kirjoitti: ISO KOLMONEN - Joulukuu 08, 2012, 17:34:01
Ja taas kevyt jäähy Aallolle ....
Kirjoitti: grassinen - Joulukuu 08, 2012, 17:37:08
Oravia vilistää nykyään vaan liigakaukaloissa seepran väreissä, ikävä tosi asia :(
Kirjoitti: Theoren - Joulukuu 08, 2012, 17:38:02
Ihan aiheellinen jäähy Aallolle huitomisesta. Vauhdikasta ihan hyvätasoista lätkää eka erä. Tasainen erä.
Kirjoitti: KILO - Joulukuu 08, 2012, 17:48:37
Maalipaikat meni mielestäni Tapparalle. Ykkösellä oli pari ihan hyvääkin tilannetta nostaa peli 2-1:een, mutta niissä tilanteissa taidettiin ajautua hieman liian lähelle kassaria. Kyllä tätä peliä nyt ainakin tuon ensimmäisen erän perusteella katsoo. Hansen-Nieminen on luonut hyviä tilanteita, mutta Hansen tuntuu taas hakevan hieman kierroksia.
Kirjoitti: #66 - Joulukuu 08, 2012, 18:00:51
Aika naurettavaa on meidän yv tänään.
Kirjoitti: grassinen - Joulukuu 08, 2012, 18:01:28
On kyllä tää YV Tapparalla aika karseeta katteltavaa esim tää Vänttisen jäähy nyt, ei mitään aikaseks ja barkovkin kauheita syöttöhazardeja ja Nieminen ihan pehmee.. noh suihkuun ja kattois kolmannen kokonaan..
Kirjoitti: Harald Hokiman - Joulukuu 08, 2012, 18:05:24
Urhon selostaja sai kiekon pläsiin  ::)
Kirjoitti: Messi - Joulukuu 08, 2012, 18:05:38
Kauheesti haukkuu 957 toimittaja Braunia..
Kirjoitti: weberle - Joulukuu 08, 2012, 18:06:23
Kyl on Tapparan pakit yössä,huhhuh...
Kirjoitti: gatecrasher - Joulukuu 08, 2012, 18:06:38
Miksi ylivoimassa ei voida edes kokeilla vähemmän vastuuta saaneita hyökkääjiä? Kyllä kolmos - ja neloskentältä jonkinlaisia käsiä pitäisi löytyä ja ainakin virtaa. Nykyinen yv näyttää todella väsyneeltä.
Kirjoitti: taakka - Joulukuu 08, 2012, 18:06:58
Oli toi Braun kyllä jo eilenkin aivan kuutamolla...Sama näköjään jatkuu tänään ???
Kirjoitti: NiksuP - Joulukuu 08, 2012, 18:07:05
Leimukin olisi puolivaloilla parempi kun Aalto ja Braun tänään..

Kirjoitti: KILO - Joulukuu 08, 2012, 18:12:07
Jos tuota Tuulolan taklausta nyt peilaa niihin viiden minuutin jäähyihin, mitä Tappara on tällä kaudella saanut, tuo oli vitosen arvoinen.

EDIT: Ja näinhän se oli, aluksi peloteltiin kakkosella.
Kirjoitti: #66 - Joulukuu 08, 2012, 18:12:20
Tuulola suihkuun
Kirjoitti: Jarzo - Joulukuu 08, 2012, 18:12:40
Päivänselvä laitataklaus !
Kirjoitti: taakka - Joulukuu 08, 2012, 18:12:58
Tuulola lähti suihkuun. Nyt prkl se MAALI!!!!

edit. Iso lovi HPK puolustukseen toi Tuulolan menetys. Jos ei nyt ite tehdä niin kaveri varmasti rankasee.
Kirjoitti: Harald Hokiman - Joulukuu 08, 2012, 18:13:11
Nyt pitää ns. tappaa tämä peli
Kirjoitti: janneojanenonjumala - Joulukuu 08, 2012, 18:13:24
Nyt saadan harjotella yv jollei Nieminen lanaa Järvistä.
Kirjoitti: tapparafaniii - Joulukuu 08, 2012, 18:13:54
Kuka oli kohteena Tuulolan taklauksessa?
Kaksosta taklattiin Tuulolan toimesta.
Voisko joskus vaikka ihan vahingossa nuo Aallon lämärit ihan maalille asti tai maalia päin?
Kirjoitti: Harald Hokiman - Joulukuu 08, 2012, 18:20:15
Voi hyvää päivää, olis ollu mahdollisuus vaikka ratkasta pelit.. mutta kun ei maistu
Kirjoitti: weberle - Joulukuu 08, 2012, 18:20:23
Nyt on palattu siihen superpaskaan ylivoimaan taas,ei tziisus mitä kuraa...
Kirjoitti: Toivo-Setä - Joulukuu 08, 2012, 18:21:03
Ei näitä vitosia sais tollai hukata! Se on kylmä fakta! >:( Homma kostautuu paikko jäähyihin ja sitten soi omissa!
Kirjoitti: taakka - Joulukuu 08, 2012, 18:21:45
Hiukan ikävä Fosteria...Palaa pian.
Kirjoitti: marusak1 - Joulukuu 08, 2012, 18:23:42
Huonoa viiden minuutin ylivoima hpk sai varmaan itseluottamusta ,kun selvitti 5min alivoiman
Kirjoitti: Harald Hokiman - Joulukuu 08, 2012, 18:23:58
Braun joutaa mistä tulikin, kunhan Foster palaa. Ja jos lakko jatkuu niin joku uusi sieltä suunnalta
Pitäs olla vahvistus.
Kirjoitti: Suoraman Sevon - Joulukuu 08, 2012, 18:24:43
Voi morjes tota ylivoimaa!! Ei päätä eikä häntää...
Kirjoitti: grassinen - Joulukuu 08, 2012, 18:25:17
Jep, no toivottavasti joulutauon jälkeen Ässä pelissä olis jo pelikunnossa, noi Tapparan pakit aivan karmeita tässä pelissä nyt varsinkin ja siis toi YV, ylivoimahan toimi hyvin alkukaudesta ja nyt ylivoima on aivan karmeen aneemista ja AV vähän parempaa mitä alkukaudesta. Ei hitto toi 5min jäähy ois pitäny käyttää hyväks ja hakata pari maalia, mutta ei.. Saa Jukka huutaa tän luuserisakin taas kuosiin, vaikka vaikeeta voi olla, toivottavasti kun ei olla ainakaan maalin johtoasemassa päätöserään lähtiessä ei löysäillä niinkun johtoasemassa on ollut nykyään tapana AINA. Viimeseen erään ryhtiliike ja kunnon hyökkäystä ja laukauksia!
Kirjoitti: KILO - Joulukuu 08, 2012, 18:26:32
Vastapainoksi ensimmäiselle erälle, toinen erä oli sysisyvää kuraa. Kolmas erä nyt ei ainakaan huonommaksi voi mennä.
Kirjoitti: taakka - Joulukuu 08, 2012, 18:27:40
Nyt pitäis vaan selvittää toi alivoima ja pysyä kerrankin poissa sieltä jäähyaitiosta viimesessä erässä. HPK:lla vain viisi pakkia ja isoja minuutteja pelaava Tuulola poissa. Painetta vaan kerhon päätyyn ja kolme pistettä mukaan Tampereelle. Jalat, jalat, jalat!!!
Kirjoitti: gatecrasher - Joulukuu 08, 2012, 18:28:10
Tolle ylivoimapeluutukselle olisi pitänyt tehdä jo keskiviikkona jotain, kun sokeakin näkee että äijät on aika puhki eikä hommasta tule mitään. Olis ollut kunnon sauma ratkaista tämä peli. No ehkä niitä yv-pelaajia ei vain ole...
Kirjoitti: Harald Hokiman - Joulukuu 08, 2012, 18:32:11
Kait se väsy alkaa painaa ajatus ei pysy hetkessä  ::), peräkkäiset pelipäivät ei ole Tapparalle herkkua. Ei ole vielä yhtää voittoa toisessa pelissä, kun on kaksi peliä.peräkkäin. Toivottavasti N.Y.T.
Kirjoitti: trasat - Joulukuu 08, 2012, 18:38:27
ja paskat; ei ajatuksen häivää kenelläkään. Barkov pelaa huonosti, niin  koko Tappara konttaa.
Kirjoitti: grassinen - Joulukuu 08, 2012, 18:43:34
Oli lähellä SR:n aikana johtomaali, mutta ei. Nytten 2min ylivoimaa Tapparalla, TEHKÄÄ NYT VIHDOIN SE YV MAALI!
Kirjoitti: grassinen - Joulukuu 08, 2012, 18:46:42
On tuskasta katottavaa, ei kakkosketjulla toimi nyt mikään, Conolly pisti tosta ylivoimasta ees jotenkin positiivisesti silmään.. puuh.. ei saada YV maaleja enää millään ja taas aivan karmeeta en keksi ees sanaa.. Tasapeli ois hyvä tolla pelillä..
Kirjoitti: taakka - Joulukuu 08, 2012, 18:47:59
Pitäis antaa vaan rohkeesti peliaikaa noille alemmille kentille kun niillä tuntuu virtaa riittävän.

Edit. Taas ois yv :o
Kirjoitti: tapparafaniii - Joulukuu 08, 2012, 18:49:26
Taas ylivoimaa. Joko nyt?
Kirjoitti: grassinen - Joulukuu 08, 2012, 18:50:52
Oli hyvä paikka tos ennen kun jäähy vihellettiin, mutta ei. Todellakin aivan VÄSYNYTTÄ menoo, ykkös ja kakkosketjut on ajettu ihan loppuun, pakko alkaa antaan muillekin lisää peliaikaa, ei noi jaksa.. ja joulutauollakaan saa levätä kun EP shittii tarvii mennä pelaan josta voitostakaan ei rahallisesti hyödy mitään vaan ihan persnettoo..
Kirjoitti: tapparafaniii - Joulukuu 08, 2012, 19:09:07
Jatkoajalle mennään.
Kirjoitti: grassinen - Joulukuu 08, 2012, 19:10:12
Jep niin mennään. Oli toi kolmas erä sentäs Tapparan enempi kun HPK:n, ois siinä ollut muutama paikka voittaa 3pts arvosesti matsi.
Kirjoitti: marusak1 - Joulukuu 08, 2012, 19:10:40
Jatkoajalle mennään toivottavasti tappara tekee sen maalin  :D
Kirjoitti: marusak1 - Joulukuu 08, 2012, 19:18:13
Rankkuille mentiin
Kirjoitti: grassinen - Joulukuu 08, 2012, 19:19:08
Heh viimesekunneilla oli kyl ihan paikka viel, vähä liikaa häirintää Villellä..
Pidän kyl Tapparaa pienenä suosikkina näissä rankkareissa aina oli joukkue vastassa mikä vaan. Metsola ota kaikki vaan kiinni, kyllä Tappara pari pussittaa! :)
Kirjoitti: KILO - Joulukuu 08, 2012, 19:25:31
NÄITTEKÖ TON?! VILLLEEEEEEEEEEEEEEEEEEEE!
Kirjoitti: grassinen - Joulukuu 08, 2012, 19:26:48
HAHA mulla lähetys vähän jäljes, VOI HITTO MIKÄ MAALI VILLELTÄ!! :DD KIITOS VILLE JA METSO!! 2pts maistuuu tän pelin menon huomioon ottaen:P
Kirjoitti: marusak1 - Joulukuu 08, 2012, 19:27:03