Tapparan epäviralliset jälkipelit

Jääkiekkokeskustelu => Tulosveikkaus ja otteluseuranta => Aiheen aloitti: coly - Tammikuu 06, 2011, 18:47:23

Otsikko: Tappara-KalPa 6/1
Kirjoitti: coly - Tammikuu 06, 2011, 18:47:23
Peli menossa ja tilanne edelleen 4min kohdalla 0-0.
Otsikko: Vs: Tappara-KalPa 6/1
Kirjoitti: Hooligan - Tammikuu 06, 2011, 18:48:27
Siellä on!!! Kanki!!
Kirjoitti: coly - Tammikuu 06, 2011, 18:48:31
Kangasniemi siirtää Tapparan johtoon 1-0.
Kirjoitti: Hooligan - Tammikuu 06, 2011, 18:57:16
Onpa muuten aikas huonolaatuinen selostus..
Hiljasta täällä. Toivottavasti väki on hallissa.
Kirjoitti: tomppa94 - Tammikuu 06, 2011, 18:59:21
Halme boksii... näitä on tulossa valitettavasti lisää kun se nuija on tuomarina!
Kirjoitti: janneojanenonjumala - Tammikuu 06, 2011, 19:01:22
Juu kuraa on selostus ja niitten mukaan just 4000 on hallis, saas nähdä kun tulee viralliset luvut. 2-1 hyökkäyksestä tuli maali ja nyt jäitä hattuun ja pysyvät pois boxista niin hyvä tulee.
Kirjoitti: Hooligan - Tammikuu 06, 2011, 19:30:36
1-1
Kirjoitti: jani73 - Tammikuu 06, 2011, 19:35:37
Mitä ihmettä Hakamettässä tapahtuu? Kalpa vienyt erän alkua 100-0!
Kirjoitti: tomppa94 - Tammikuu 06, 2011, 19:35:55
Heh, selostajatki haukkuu tuomarit pystyyn  :D
Kirjoitti: janneojanenonjumala - Tammikuu 06, 2011, 19:37:04
No selostuksen perusteella Tapparan pitäs saada joka vaihdossa 4-5 jäähyä ja KalPa ei muka ole tunnettu kahvasta, no KalPa vie hetken ja Kirvesrinnat rankoo pari kertaa vastahyökkäyksistä ja morjens.
Kirjoitti: tomppa94 - Tammikuu 06, 2011, 19:40:14
Kampitus ja annetaa väkivaltasuudesta.. MITÄ RANTALA SÄ TEET?

Sm-liigan sivulla pieni moka :D

2. erä käynnissä. Ässät - 29:42: Ville Uusitalo - pelin viivyttäminen - kiekko katsomoon 20 min.
Kirjoitti: tomppa94 - Tammikuu 06, 2011, 19:51:07
1-2 :/
Kirjoitti: arde - Tammikuu 06, 2011, 19:52:09
Kalpa johtoon. Surkeata peliä tapparalta, ei yhtään paikkaa edes ylivoimalla ja kalpa rokottaa läpiajosta heti.
Kirjoitti: Hooligan - Tammikuu 06, 2011, 19:52:56
VOI NY V...U!
Kirjoitti: Mace - Tammikuu 06, 2011, 19:58:01
Tää on meidän Tappara, 6 laukausta kohti maalia 36 min pelattu...Kapula pyörii meidän päässä kuin hyrrä, surkeeta!  :o  Paskaa tarjolla taas hakametsässä.
Kirjoitti: jukka823 - Tammikuu 06, 2011, 20:04:35
Ei helvetti.Eipä oo Säterin vika jos Tappara häviää...Yks torjunta Kalpan mokella tokassa erässä kun on pelattu 16min.....ei,ei.....Kunhan ei nyt vaan alkas se kuuluisa putki taas!!!No toivottavasti kolmas erä ois parempi ja saatas vetoja maalia kohti.Ei mikään joukkue voi voittaa jos on laukauksia ton verran vastusjan moken torjuttavaksi.Kyrsii
Kirjoitti: petu75 - Tammikuu 06, 2011, 20:05:24
Voi ristus mikä erä! :o Ainoa positiivinen asia on, ettei olla enempää häviöllä!
Kirjoitti: coly - Tammikuu 06, 2011, 20:06:06
Kaksi erää takana ja 6 torjuntaa KalPan maalivahdilla. Ei herranjestas tätä touhua, järkyttävää taas.

Mikä toisi taas sen piristyksen tähän lamaan?
Kirjoitti: Niemtev - Tammikuu 06, 2011, 20:06:29
Jäähyjä jäähyn perään lähes kaikki pahimmat kilpailijat hoitamassa ottelunsa Saipa,Kalpa,Tps,Ilves ja Pelicans ei ole varaa tämmöiseen
Kirjoitti: Mace - Tammikuu 06, 2011, 20:09:41
Se on putki taas päällä, kuinkahan pitkä siitä nyt tulee.. Ennen joulua näytti paremmalta, nyt taas työnnetty päät perseeseen ja kananmunat kainaloihin. Ei tahdo jaksaa enää..
Kirjoitti: Hende - Tammikuu 06, 2011, 20:11:24
Urpon tökkivästä kuvasta olen yrittänyt peliä seurata. On kyllä niin paskaa peliä ettei mitään järkee.

Rantala yrittää huolehtia, että Tappara saa harjoitella alivoimaa riittävästi.

Kattokaas tota meidän "kakkos" kenttää, Topo - Doell - Luce. Yössäkö???  Doell näyttäs kuitenki yrittävän mutta Luce ja Topo ihan surffausmielellä.

Tokan erän jälkeen siis 1-2. Vois olla vaikka 1-4 jos Kalpalaiset ymmärtäis laukoa ylivoimalla. Kolmanteen erään tarvis jotain pikkasen tapahtua...
Kirjoitti: juujep - Tammikuu 06, 2011, 20:14:45
Täyttä kidutusta toinen erä. Virheitä virheen perään, eikä oo väliä nimellä tai palkkapussin suuruudella. Turkulainen näyttäis hyvältä tossa seurassa.
Kirjoitti: metallikirves - Tammikuu 06, 2011, 20:16:23
Kirjoitti: Mazza - Tammikuu 06, 2011, 20:17:11
Ei siinä mitään ihmeellistä ole, KalPa vaan on pelin kaikilla osa-alueilla niin paljon edellä että on todellinen miracle on ice ettei olla enempää tappiolla kahden erän jälkeen. Kuopiolaisten liike ja syöttöpeli toimii niin hyvin ettei uskoisi sarjataulukossa olevan vain 2p väliä näillä joukkueilla. Toki se kertoo jotain myös Tapparan järkyttävästä epätasaisuudesta jollaista ei soisi näkevänsä ammattilaisjoukkueelta. Ei kotona saa olla näin lapanen, mutta toisaalta ei haluaisi kritisoida pelaajia koska nyt ei ole kyse huonosta asenteesta tai välinpitämättömyydestä. Pelaajista huokuu katsomoon asti se ettei kukaan tiedä mitä askissa pitäisi tehdä. Aika surullinen tilanne.
Kirjoitti: Mace - Tammikuu 06, 2011, 20:21:08
Läskiä maalin eteen ja laukauksia, luistin liikkeelle ja lisää laukauksia jos ei muuta osata, simppeliä! Taklauksia hentoihin kalakukkoihin!
Kirjoitti: arde - Tammikuu 06, 2011, 20:22:08
Katsojamäärä huikea 4619
Kirjoitti: jukka823 - Tammikuu 06, 2011, 20:22:41
Niin ja toi juttu et ois ollu kiva nähdä Vänä,Doellin ja Topon kans!!Ei ois todellakaan huonotanu peliä,Ei mitenkään.Luce neppailee sen minkä kerkiää ei saa mitään aikaan sori ny vaan...Miettikää et kärsiikö toi "kakkonen"Lucesta?Ei muuten,mut siinä on Doell ja Topo.Kunnon pelimiehiä.Ei nyt voi muuta kun ihmetellä et mitä helvettiä tää on!!!Jos Tappara voittaa tän pelin tolla pelillä,ni se on pelkästään säterin voitto.Ja nee kolme pojoo pitäs laittaa erikseen Säterin nimissä sarjataulukkoon
Kirjoitti: coly - Tammikuu 06, 2011, 20:25:26
Nyt Doell jäähylle.. Räjähtävä startti takaa-ajolle!

Ja sieltä se 1-3 tuli. Hyvää yötä!
Kirjoitti: Banzai - Tammikuu 06, 2011, 20:26:22
1-3 ja hyvää yötä. Alempaan viivaan matkaa enää neljä pistettä tämän kierroksen jälkeen. No eipä nuo korkeammalle kuulukkaan.
Kirjoitti: coly - Tammikuu 06, 2011, 20:32:18
********* tää Tappara taas ihan joka osa-alueella. Hyvä voittoputki ja peli saadaan jotenkin uomiin, sitten tauko ja taas kaikki paskaksi ja peli sekaisin. Pari ekaa tappiota tulee ihan muuten vaan kun mukavoituminen iskee ja sitten seuraavat tappiot siksi että paniikki.

Surkeaa, seurajohto varmaan saunoo tälläkin hetkellä tyytyväisin mielin ja odottelee josko joku agentti tarjoaisi jotain 40v kanukkia joka pelasi 90-luvulla NHL:ssä niin Leinosenkin mielenkiinto herää.
Kirjoitti: jani73 - Tammikuu 06, 2011, 20:34:58
Tappara vois katsoa mallia miten Blues nousee 0-3 tappioasemasta tasoihin! Toiset ne taistelee ja toiset puhaltelee vain muniinsa ...
Kirjoitti: Mace - Tammikuu 06, 2011, 20:38:10
Leinonen ja Peltonen sais lähteä suksimaan v***uun seuran johdosta, tää homma ei enää paremmaksi muutu noilla fossiileilla, liian mukavoituneita miehiä.
Kirjoitti: Niemtev - Tammikuu 06, 2011, 20:38:55
taas on menetetty omaan haluttomuuteen taistelu 6 parhaan joukosta ei tarvii syytellä ketään muuta kun omaa itseään
Kirjoitti: jani73 - Tammikuu 06, 2011, 20:44:02
Sindel nakuttaa huipputehoja pelikaaneissa. Taas yksi osoitus Tapparan valmennusjohdon osaamattomuudesta laskea tälläinen kaveri käsistä. Ei varmasti ollut kallis kaveri!
Kirjoitti: coly - Tammikuu 06, 2011, 20:45:18
Leimu kaventaa 2-3

Edit. Olikin siis Topo
Kirjoitti: Hamarapuoli - Tammikuu 06, 2011, 20:46:55
Joo alempana olevat porukat: Ipa, TPS, Pelicans ja SaiPakin ovat petranneet viime kierroksilla sekä kai nyt tuolla materiaalilla Kärpätkin jossain vaiheessa nousevat.
Eli kakkossentteriä kaivataan joka tapauksessa, ei vain (sääli)pleijareihin vaan myös karsinnan välttämiseksi.
Kirjoitti: hat3breeder - Tammikuu 06, 2011, 20:50:31
Vieläkö joku kehtaa väittää että Topo pelaa laiskasti? Kaverihan tekee joka ottelussa yhden maalin.
Kirjoitti: coly - Tammikuu 06, 2011, 20:53:54

Kaikki Tapparan fanit väittää. Meidän huonoimpia ja haluttomimpia pelaajia on illasta toiseen kuulemma ne jotka saa edes nimensä valotaululle.
Kirjoitti: coly - Tammikuu 06, 2011, 20:55:16
Pelin lopussa paikka nousta tasoihin kun KalPa sai jäähyn ajassa 58.36

Katsellaan, saadanko kalaa?
Kirjoitti: coly - Tammikuu 06, 2011, 20:56:37
Ja peli päättyi 60min jälkeen 2-3
Kirjoitti: kylmis - Tammikuu 06, 2011, 21:07:56
Se hyvä puoli on ettei tarvinnut maksaa ottelusta mitään.Vai kuinka ne porkkanakortit oli mainokses.