Tapparan epäviralliset jälkipelit

Jääkiekkokeskustelu => Tulosveikkaus ja otteluseuranta => Aiheen aloitti: Axe Boobs - Syyskuu 23, 2014, 17:27:48

Otsikko: CHL: Trinec-Tappara 23/9
Kirjoitti: Axe Boobs - Syyskuu 23, 2014, 17:27:48
Otteluseuranta pystyyn. Meidän kokoonpano onkin jo ruodittu toisaalla, mutta tässä on kotijoukkueen kokoonpano:

Hrubec (Hamerlik) – Klesla (C), M. Doudera, Linhart, Nosek, Galvas, Troncinsky, L. Doudera – Dravecky, Zejdl, Kreps – Adamsky, Polansky (A), Irgl – Orsava, Matus, Cienciala – Kindl, Ruzicka, Chmielewski.

Ykköspakkiparin pakki Vladimir Roth puuttuu, mutta mikä kiinnostaa meitä on, että poissa näkyy olevan myös Tomas Plihal.
Otsikko: Vs: CHL: Trinec-Tappara 23/9
Kirjoitti: coly - Syyskuu 23, 2014, 17:33:25
En tiedä kuuluko tänne, mutta toimiiko jollakin Sonera Viihteen netti-ja mobiilipalvelu.

Itselläni jää aina kuva Trinecin kokoonpanoon.
Kirjoitti: juti - Syyskuu 23, 2014, 17:36:33

Eipä toimi. ***** mikä "palvelu" tuokin on. En koske kyllä Soneraan enään pitkällä tikullakaan.
Kirjoitti: Axe Boobs - Syyskuu 23, 2014, 17:38:32

Mulla teki tuota ennen pelin alkua, mutta alkoi sittemmin toimia jotenkuten iPadin kautta. Jumittuu muutaman minuutin välein, mutta päivittämällä herää.
Kirjoitti: Messi - Syyskuu 23, 2014, 17:38:50
Kyllä tsekkipoika käyttää mailaa eri laila häirintään ja koukkimiseen, kuin mitä tällä kaudella on liigassa totuttu.
Kirjoitti: Pipa - Syyskuu 23, 2014, 17:41:17
Olis kyllä muutama jäähy tullut kotoisassa liigassa. Ihan ok näkyy IPadilla Katsomon kautta.
Kirjoitti: coly - Syyskuu 23, 2014, 17:43:22
Puhelimella peliä näkisi mutta tietokoneella ei toivoakaan. Ei jaksaisi kyllä puhelimen kautta katsella.
Kirjoitti: Corkscrew - Syyskuu 23, 2014, 17:55:50
Tietokoneella toimii ihan ok. Laatu ei lähelläkään esim. Ruutua, mutta pystyy katsomaan.
Kirjoitti: baldie - Syyskuu 23, 2014, 18:03:45
No miltä eka erä näytti? Oltiinko yhtään mukana vai pyristeltiinkö.
Kirjoitti: Axe Boobs - Syyskuu 23, 2014, 18:05:47
Trinec hallitsi kenttätapahtumia, mutta meillä oli maalipaikat. Taululla voisi olla meidän johtolukemat, muttei vielä maistunut.
Kirjoitti: tomppa94 - Syyskuu 23, 2014, 18:06:28
Ihan hyvää kiekkoo tolla nipulla. Dominik ollut toistaiseksi ihan hyvä.
Kirjoitti: Sasha-18 - Syyskuu 23, 2014, 18:06:36
Tapparalla paremmat maalipaikat, mutta kokonaisuudessaan melko sekavaa peliä. Kuusela ja Peltola selviytyi ihan mukavasti puolustajan tehtävistä ja Dominik oli hyvä maalilla.
Kirjoitti: KILO - Syyskuu 23, 2014, 18:06:50
Striimissä kuvanlaatu ihan makaronia, joten aika vähän sai irti pikselimiesten pelaamisesta. Mutta punaisen pikselikasan edessä hyörinyt Tappara-pikseli oli aika hyvän oloinen. Eli Hrachovina pelasi ihan hyvin.
Kirjoitti: J - Syyskuu 23, 2014, 18:07:17

Ei HooDeetä, mut näkyy.
Kirjoitti: Mr.Peter - Syyskuu 23, 2014, 18:09:48
Aika puolustusvoittostahan toi peli on, mutta hyviä hyökkäyksiä Tapparalla. Kyllä toi kokoonpanomuutos
tossa pelissä näkyy, mutta ei mitenkään pulassa olla oltu.
Hiukan paremmalla viimeistelyllä oltaisiin johdossa.Dominik oli ekan erän todella hyvä.
Kirjoitti: Corkscrew - Syyskuu 23, 2014, 18:11:18
Rauhalalla ja Malisella ainakin huippupaikat tehdä maali, taisi Otolla olla toinenkin kohtuullinen tilanne. Tohon maalintekoon kaivataan vaan paljon enemmän päättäväisyyttä, jos on väylä mennä maalille niin mennään eikä odotella enää toista aaltoa. Mutta yllättävän hyvin Tappara pelasi, kun ottaa huomioon puolustajapulan. Hrachovina aktiivinen maalilla ja pari hyvää koppia. Tiedä sitten onko vaikuttanut Trinecin joukkueen valmistautumiseen kun Tappara on erikoisella ryhmällä liikenteessä, voi hyvinkin olla.
Kirjoitti: ProTappara - Syyskuu 23, 2014, 18:42:39
Varsin aktiivista ja energistä peliä Tapparalta ollut ainakin toinen erä. iPadilla näkyy Soneran lähetys ihan laadukkaalla kuvalla.
Kirjoitti: iceman - Syyskuu 23, 2014, 18:45:38

Lol... Melkoinen rosteri. Krisse ja Juki tehnyt ns. "leimut"...Peltolalla taitaa olla enää vain maalivahdin ja valmentajan paikka kokeilematta Tapparassa... Dominikilla on nyt näytön paikka ja ehkä meillä sittenkin on toinenkin maalivahti?
Kirjoitti: Terzzi - Syyskuu 23, 2014, 18:48:24
Hyviäkin tekopaikkoja tosiaan ollut, suoraviivaisuutta kaivattaisiin vaa enemmän.

Hrachovina pelannut kyllä erittäin hyvin maalillaan.
Kirjoitti: Sasha-18 - Syyskuu 23, 2014, 18:49:38

Dominikin peliä on kyllä ilo katsoa. Ei pomputtele läheskään niin paljon kuin Peltonen(niissä harvoissa harkkamatseissa, joissa pelasi)

Toivottavasti tuo hyökkäyspään siirtely ei jää Liigaan päälle
Kirjoitti: Corkscrew - Syyskuu 23, 2014, 18:53:45
Kahden erän jälkeen harmittaa että peli on 0-0. Olihan siinä paikkoja Trinecillä, mutta Tapparalla vielä enemmän. Viime tauolla painottamani suoraviivaisuus ei vaan toteutunut, vaan kiekkoa siirrellään niin paljon että laukaukset jäävät puuttumaan. Kuuselasta pakin paikalla sanottava sen verran, että saa vedot maalille. Ja näyttää jopa nauttivan pelistä jotenkin enemmän kuin nihkeän alkukauden aikana oikeassa laidassa. Voi olla hyvää "terapiaa" tämä peli monelle pelaajalle, toivottavasti voitetaan.
Kirjoitti: Axe Boobs - Syyskuu 23, 2014, 19:14:08
1-0 Martin Adamsky. Yv meille heti perään, mutta se kestää about sekunnin, kun Järvinen lähtee boksiin aloituksen jälkeisestä kampista.
Kirjoitti: Pipa - Syyskuu 23, 2014, 19:22:43
1-1 Kolomatis 47.20
Kirjoitti: _natte_ - Syyskuu 23, 2014, 19:29:08
Onko pelaajia kielletty laukomasta? Ihmeellistä vastuunpakoilua monessa maalipaikassa. Esim. Järvisen paikka toisessa erässä.

Yv. pelaamiseen parannusta, niin ollaan vahvoilla. YV on suorastaan LUOKATONTA.
Kirjoitti: gatecrasher - Syyskuu 23, 2014, 19:31:15

Tapparalla ollut matsin aikana varmaan kymmenkunta tilannetta joissa olisi voinut antaa palaa, mutta haettu vielä yhtä syöttöä. Eli varmaan sellainen viimeinen puristus otteista puuttuu.
Kirjoitti: Terzzi - Syyskuu 23, 2014, 19:39:02
Maaginen juntti ja Palola 1-2 yv!!

Näin sen ylivoiman KUULUISI TOIMIA
Kirjoitti: Jarzo - Syyskuu 23, 2014, 19:39:28
Olli niittaa !
Kirjoitti: Linden #16 - Syyskuu 23, 2014, 19:39:43
Jumalauta, toivottavasti EJ ei pahasti loukkaantunut. Kaamee isku käsille Irgliltä.

jeeee.,.Yv häkki!!! Palolaaaa, Jormakka syöttää.

edit: Erkinjuntti pelaa edelleen,huh...
Kirjoitti: Axe Boobs - Syyskuu 23, 2014, 19:39:50
Nyt sattui Erkinjunttia, kun Irgl huitoo. Toivottavasti ei käynyt pahemmin. E: Jäällä on ainakin.

Palola ylivoimalla 2-1!
Kirjoitti: Pipa - Syyskuu 23, 2014, 19:40:39
1-2 56.39 Palola (Jormakka, Järvinen) yv
Kirjoitti: soosi - Syyskuu 23, 2014, 19:40:50
Erkinjuntin käsille lyötiin todella ilkeesti. Selkeä rankkarin paikka. toivottavasti ei loukkaantunut. Kunnon hirsovich viikate.
Kirjoitti: Linden #16 - Syyskuu 23, 2014, 19:44:58
Jeees. Voitto. Kolomatis ja Palola maalintekijät. Paras pelaaja Hrachovina, joka myös palkittiin ottelun parhaana Tapparasta.
Ja sanokaa mitä sanotte, niin kyllä itelle toi Mertaranta saa pelifiiliksen peliin kun peliin!!

Hieno voitto!!
Kirjoitti: Terzzi - Syyskuu 23, 2014, 19:45:03
Hrachovina oli helkatin kova, hattu päästä! Huikea taisteluvoitto
Kirjoitti: Sasha-18 - Syyskuu 23, 2014, 19:46:19
Parhaan pelaajan palkinto meni ihan oikeelle miehelle. Erikoisella kokoonpanolla mukava voitto.
Kirjoitti: Mr.Peter - Syyskuu 23, 2014, 19:46:51
Jes, voitto! Kiitos Tappara, hieno ottelu kyllä. Maalipaikkoja oli paljon, mutta tiukille meni.
Kirjoitti: Paarma - Syyskuu 23, 2014, 19:48:25
Vedonlyöjän painajainen osa 666 Trinecissä. Johan oli yllätys, vaikka toisaalta arvattavaa että se voitto raavitaan, näyttää kokoonpano miltä hyvänsä. Nyt vaan odotteleen Bernin pistemenetystä niin näyttää CHL -matka taas hiukan auringoisemmalta.

Hyvä peli!
Kirjoitti: Axe Boobs - Syyskuu 23, 2014, 21:10:13
Varsin viihdyttävää päästäpäähänlätkää oli Bern-Stavanger ottelun toinen erä. Bernin hyökkäykset tosin tyrehtyivät kerta toisensa jälkeen ringetteviivan kohdilla, mutta pirteä Stavanger pystyi luomaan ison liudan tekopaikkoja. Muutaman kerran Bern joutui rikkomaan tekopaikassa, mistä seurasi Stavangerille ylivoimia, mutta pyörityksestä ja hyvistä kudeista huolimatta limppu ei pomppinut rysään. Tilanne on kutkuttava 0-0 kahden erän jälkeen.
Kirjoitti: Paarma - Syyskuu 23, 2014, 21:19:59
Saakeli, luulin ettei luotto stream-sivustoltani nää tuota peliä, kun vain harmaana oli kuva ja yksi linkki, mutta kahvain nyt näkyy ja erittäin hyvällä kuvalla verrattuna NHL:n suttuihin. Kolmatta erää odotellessa siis. Tämä tilannehan kävisi vallan mainiosti Tapparalle vielä kolmannenkin erän päätteeksi.
Kirjoitti: axe86 - Syyskuu 23, 2014, 21:23:27

Vaikka alkaa olla offtopicia, niin jos nyt oikein laskelmoin ja olen CHL:n alkulohkojen säännöt ymmärtänyt, niin mikäli Stavanger voittaa jatkoajalla tai rankkareilla, niin meille riittää viimesestä matsista varmuudella 2 pinnaa lohkovoittoon.
Kirjoitti: Axe Boobs - Syyskuu 23, 2014, 21:28:03
Näin sen olen myös laskenut: yksi pinna Stavangerille, niin kolmen pinnan voitto riittää meille; kaksi pinnaa Stavangerille, niin kaksikin pinnaa riittää meille. Jos Stavanger nappaa kolme ja kolme myös kotipelistään, tarvitsee Tapparakin kolme viimeisestä. Siispä Stavangerin voittoa pilkuilla odotellaan. 8)

Kirjoitti: Paarma - Syyskuu 23, 2014, 21:30:12
Niin, miten se taas menee jos 3 joukkuetta on tasapisteissä? Tuossa esimerkissä Tappara, Trinec ja Stavanger 10 pisteessä, jos Stavanger kotona hoitaisi puhtaasti. Ratkaiseeko tuossakin skenaariossa ne keskinäiset pelit, vai mennäänkö jo maalieron puolelle?
Kirjoitti: Axe Boobs - Syyskuu 23, 2014, 21:35:06
Oletettavasti niin kuin yleensä käytäntönä on ollut eri turnauksissa eri lajeissa, eli lasketaan kolmikon keskinäisten pelien pisteet. Mikäli tasoissa kymmenessä Tapparan ja Trinecin kanssa on Stavanger, Tappara jatkaa. Mikäli 10 pisteeseen päätyvät Tappara, Trinec ja Bern, Trinec jatkaa.
Kirjoitti: Paarma - Syyskuu 23, 2014, 21:47:46
Tehdään tästä nyt otteluseuranta sitten. Stavanger johtoon ja jäljellä seitsemisen minuuttia!
Kirjoitti: Axe Boobs - Syyskuu 23, 2014, 21:51:55

Komea kuti oli. Dahl-Andersenin lähes nollakulmasta lähtenyt laukaus suuntautui tolpalle liimautuneen Bührerin olan yli yläputken alle. Viisi minuuttia vielä.
Kirjoitti: Axe Boobs - Syyskuu 23, 2014, 22:08:25
Joku alle puoli minuuttia jäljellä, kun Stavangerin Dan Kissel tyylittelee 0-2 luvut tyhjiin. Kaikki on taas omissa käsissä. :)
Kirjoitti: axe86 - Syyskuu 23, 2014, 22:11:20

Kyllä. Stavanger voitti joten nyt homma on täysin omissa käsissä ja kolmen pinnan voitolla varmasti lohkovoitto. Ja kahden pinnan voittokin riittää mikäli Stavanger ei ota täyttä pistepottia Berniltä kotonaan. Kertaheitolla nousi kiinnostus tuohon viimeiseen matsiin, toivottavasti ihmisiä löytäisi Liigapelien keskellä halliin edes kolmisen tuhatta tuotakin seuraamaan. Ja toivottavasti sinne laittaa valmennus sitten ihan parhaan saatavilla olevan kokoonpanon.
Kirjoitti: icehockey - Syyskuu 23, 2014, 22:26:36
Hyvinhän tämä niin sanottu pa..a porukkakin hoiti homman kotia ja pelas mahikset jatkoon.Aiemminkin sanottu miks voittava@ porukkaa vaihtamaan ;D
Kirjoitti: miolta - Syyskuu 23, 2014, 22:47:09

Eli tuolla kokoonpanolla jatketaan liigassa?
Kirjoitti: icehockey - Syyskuu 23, 2014, 23:00:12
Tottakai,ei kahta sanaa..Green,Metsola,Mäntylä ja kumppanit hakemaan tuntumaa Lekistä .