Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Sivuja: [1]
1
Ottelut / Vs: A-nuorten ottelut 2015-16
« : Lokakuu 29, 2015, 17:37:38 »
Huomenna olisi korkea aika katkaista 5 ottelun pituiseksi venynyt tappioputki. Vastassa on KooKoo ja peli alkaa Lempälässä klo 18:30.

Lauantaina sitten vieraissa K-Vantaa. Täyttä kuutta pistettä kyllä odotan näistä peleistä.

2
« : Lokakuu 01, 2015, 20:33:42 »
Eiliseen verrattuna hirveä matsi tämä Ilves-Tappara. Erikoistilanteet ei toiminut. Ylivoimaa oli tarjolla, mutta hyökkäyspäässä yv:ssä aloitukset hävittiin ja kiekko menetettiin jatkuvasti -> Ilveksellä helppo työ purkaa kiekot. Ilveksen ylivoima toimi huomattavasti paremmin.

Ei ole helppo löytää onnistujia tämän päivän pelistä. Kiekko tuntui pomppivan Ilveksellä tänään.

3
« : Syyskuu 30, 2015, 21:48:04 »
Eipä ollut HPK:lla mitään jakoa tänään Hakametsässä. Tappara pääsi karkuun heti ensimmäisessä erässä Joona Luodon hattutempulla. Junnut siirtyi voiton myötä A:n SM-sarjakärkeen. Hienoa!

Huhdanpää jatkoi samaa lentoa joka on ollut päällä koko alkukauden. Näyttää olevan pistepörssin ykkösenä 4 pisteen erolla seuraavaan.

Joukkueen yleisilme erittäin hyvä. Ikävä loukkaantuminen HPK:n Eetu Tuulolalle ensimmäisessä erässä. Vanha olkapäävamma taisi uusiutua...

Leikkisästi kolme tähteä tänään:
*** Joona Luoto: Hyvää rouhimista ja katkaisi HPK:n selkärangan ekasta erässä hienoilla maaleilla. Parantanut mielestäni peliään kauden edetessä ehkäpä eniten koko joukkueesta.
** Lauri Huhdanpää: Aina kentällä ollessaan vaarallinen. Liikkuu liukkaasti ja tarjoaa ketjukavereille hyviä paikkoja. Osaa pistää paikan tullen kiekon myös verkon perukoille. Toivottavasti saa mahdollisuuden tällä kaudella kokeilla edustuksessa muutaman matsin.
* Aleksi Laine: Kokonaisvaltaisesti joukkueen paras pakki tänään. Pelaa perusvarmasti ja rauhoittaa rauhallisuudellaan koko joukkueen peliä. Pelasi isot minuutit tänään ja kruunuksi hieno maali pelin lopussa Huhdanpään esityöstä.

Katsomossa oli Josef Bomeudienne seuraamassa peliä. Mahtaako tehdä scouting-hommia nykyään? Varmaan katsomassa joukkueiden nuorisokaartia (Jokiharju, Bodak, Räsänen, Tuulola yms).

4
« : Syyskuu 12, 2015, 09:35:01 »
Nuori puolustaja Henri Jokiharju ei ole tänään kokoonpanossa. Loukkasi eilisessä pelissä nähdäkseni rannettaan. Voi olla toki, että poisjääminen johtuu ihan vaan puolustajien kierrättämisestäkin.

Minne on kadonnut Ville Saloranta? Oli näkemissäni harjoituspeleissä hyvä ja nyt kauden alettua ei ole enää näkynyt.

5
Pelaajat / Vs: Juniorit 2015-2016
« : Elokuu 25, 2015, 21:39:14 »
Puolustaja Martin Bodak on itseasissa slovakki. Linkki eliteprospectsiin kyseisen pelaajan sivulle. http://www.eliteprospects.com/player.php?player=275038 Pelasi ihan hyvin ainakin ensimmäisessä harkkamatsisaan. Puolustuspäässä ajoittain hieman ongelmissa. Uskon hänestä olevan apua ylivoimalla ja muutoinkin hyökkäyspäässä. Pääsi laukomaan yllättävän paljon pakin tontilta eli sijoittaa hyvin hyökkäyspäässä.

Try-out hyökkääjä Jan Poruba tuskin ainakaan A-nuorissa saa vastuuta tulevalla kaudella. Surffailee pelin ulkopuolella eikä oikein saa kentällä  mitään aikaiseksi.

Ässistä siirtynyt puolustaja Aleksi Laine on ihan mielenkiintoinen tapaus. Tilastot: http://www.eliteprospects.com/player.php?player=92095 Tilastojen ja nähdyn perusteella löytyy jonkin verran kiekollista osaamista. A:n SM-sarjassa myös vakuuttava plusmiinustilasto. Viime kausi mennyt nähtävästi penkin alle ja hakenee uutta nostetta seuranvaihdoksella? Yhden matsin näemmä päässyt vetämään myös Ässien liigamiehistön kanssa.

Veikkaisin että tryouteista molemmat pakit saavat jatkaa joukkueessa ja hyökkääjä Poruba saa lähtee takaisin kotiin tai B-junnuihin. Puolustusosasto on muuten liian nuori ja kapea. Hyökkäykseen tarvisi nähdyn perusteella saada yksi sniper jostakin revittyä. Maalissa Pajpach on ollut hyvä.

6
« : Elokuu 25, 2015, 20:42:22 »
Onkos kukaan lähdössä huomenna katsomaan harjoituspeliä Raumalle? Tällä viikolla viimeiset harkkapelit ja molemmissa vastaan asettuu Lukko. Joku pikku raportti Rauman matsista olis kiva. :)

Lopullinen  joukkue on todennäköisesti kasassa tämän viikon jälkeen, kun ensi viikon lauantaina alkaa tosipelit.

7
« : Elokuu 13, 2015, 20:28:59 »
Tämän päivän peli Jyppiä vastaan näytti jo enemmän jääkiekolta. Ajankohtaan nähden  peli näytti melko hyvältä. JYP hallitsi hienoisesti ensimmäisen erän ja pääsi osittain onnekkaasti 2 maalin johtoon.

Toisessa erässä Tappara pääsi peliin kiinni ja tasoitti pelin 2-2. Kolmannessa erässä Tappara tuli uudella ilmeellä peliin ja nosti karvausta saaden Jypin vaikeuksiin.

Pelaajista jäi mieleen positiivisesti Lauri Huhdanpää (#9) joka viimeisteli kaksi maalia ja samassa ketjussa pelannut Ville Saloranta (#36) viimeisteli yhden näyttävän maalin. Ketjussa pelasi keskellä Ojasen Oskari. Kokonaisuudessaan ketjun peli näytti oikein hyvältä.

Maalissa pelasi Maximilian Pajpach, joka pelasi ihan hyvän pelin. Jypin maalit olivat suurilta osin onnekkaita pomppuja.

Viihdyttävä matsi kaikinpuolin, mutta seurantaa hieman häiritsi pelikellon toimimattomuus.

8
« : Elokuu 12, 2015, 12:02:03 »
A-junnuilla back to back pelit tänään ja huomenna. Tänään Jyväskylässä ja huomenna Hakametsässä. Vastaan asettuu JYP.

Otteluseurantaa ei taida olla saatavilla, joten kokoonpanosta ym ei tietoa. Huomenna voisi mennä paikanpäälle seuraamaan ja laittaa raporttia pelistä. :)

9
« : Elokuu 05, 2015, 20:58:25 »
Sekava matsi mitä nyt voi kesän jälkeen odottaa. Tappara hallitsi hienoisesti toka erän loppuun, mutta ei saanut paikoista maalia. Hyökkäyksestä erottui edukseen isokokoinen Alanen, joka karvasi ja teki paljon niin sanottua näkymätöntä työtä kentällä.

Tapparan hyökkäys vaikutti melko ponnettomalta. Mahtoiko kaikki parhaat pelata tänään? Ilveksellä ei tainnut olla yhtäkään häkkipäätä kentällä, mutta Tapparalla useita.

Puolustuksesta kaksi ensimmäistä pakkiparilla pelasi hyvin. Linnemäki ykkösparissa pelasi hyvin ja uusi vahvistus Aleksi Laine kakkosessa vaikutti näppärältä kiekon kanssa. Pääsi myös laukomaan muutaman kerran hyvältä paikalta, mutta ei vielä uponnut.

Maalia vartioinut Rautiainen ei vakuuttanut ja pelin lopussa palasi maalilleen kun jäällä oli 6 kenttäpelaajaa-> jäähy. No ehkä se siitä, kausi on vasta aluillaan.

Ottelun tuomaristostakin kyllä pystyi havaitsemaan kesäterän. Monta paikkaa joista olisi pitänyt tulla jäähy, mutta antoivat poikien pelata kuten playoffeissa konsanaan.

10
Pelaajat / Vs: Tappara roster 2015-2016, uusi aikakausi?
« : Elokuu 05, 2015, 16:22:59 »
Uskoisin Dixonin olevan huomattavasti viime kaudella nähtyä parempi. Kesätreenit ovat sujuneet hyvin ja on kovassa kunnossa tällä hetkellä. Käsittääkseni Dixon on ollut innoissaan Savinaisen tulemisesta Tapparaan. Yhteispeli näiden herrojen kanssa sujuu ainakin nähdyn perusteella loistavasti eli kemiat on kohdallaan.

Kumpikaan edellämainituista ei ole mikään varsinainen maalintekijä, joten sniper (Kuusela) toisessa laidassa toimisi hyvin. Dixonin johtama ketju tulee näillä näkymin olemaan tuhoisa.