Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Vs: Blues–Tappara 19/9

Aiheellista kysyä, onko Tappara joskus loistanu syksyllä ::) Kevään joukkue nääs!
3 peräkkäistä hopeaa kertoo tästä

18
« : Syyskuu 19, 2015, 18:13:56 »
Jos me saadaan 13 laukausta 60 minuutissa maalille asti niin ei mikään ihme jos ei voiteta pelejä.

19
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Vs: Tappara - Lukko 16/9
« : Syyskuu 16, 2015, 19:46:15 »
Että semmosta, mitä jos oltais pelattu koko kolmas erä. Kuten ekan pelin jälkeen sanoin, me tullaan menettään pisteitä kun peruutellaan kolmennessa erässä. Nyt kustiin 3-1 johto

20
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Vs: KalPa-Tappara 15/9
« : Syyskuu 15, 2015, 19:01:26 »
Yleisöä 2482... huhhhuh..

Tiistai ja Tappara. Ei mikään hirveen mielenkiintonen kombinaatio.. Varsinkin kun Tappara on vieraissa yleensä flegmaattinen ja pelkästään puolustaa.

21
« : Syyskuu 15, 2015, 18:49:56 »
Toka peli ja Tapolaa syytellään ja ketjuissa vikaa, pitäisi laittaa ihan uusiksi jne... :) :) Jos nyt vaan odoitellaan semmoiset "muutama" peli ennenku pitää lyödä paketti ihan sekasin!

Joo, sit 15 pelin jälkeen kun ihmetellään kun ollaan jumbopaikoillaö..

22
« : Syyskuu 15, 2015, 17:57:01 »
En ymmärrä miten Aalto saa peliaikaa.. Ottaa turhia jäähyjä, ja vedot jää usein ekaan blokkaajaan..

23
« : Syyskuu 15, 2015, 17:51:02 »
Ollaan jääty ilves pelin kolmanteen erään. Ainakin peli samanlaist nysväilyä

24
Pelaajat / Vs: Tomi Karhunen
« : Syyskuu 14, 2015, 04:29:01 »
TÄSSÄ vielä kuva tuosta maskin "karhusta". Sialtahan tuo näyttää tuolla kärsällä. Manbearpig :'D

Mulle ei kyl tullu sikaa tosta mieleen..Täysin karhun näkönen

25
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Vs: Tappara-Ilves 11/ 9
« : Syyskuu 11, 2015, 20:09:47 »
Eli Mustalle potkut :)

Varmasti tullaan ton takia tällä kaudella menettään pisteitä, vastustaja tulee tasoihin 3. erässä. Saa ottaa talteen

Mä voin veikkaa että monella muullakin joukkueella johto tulee kosahtamaan kolmannessa erässä. Melkoista olisi jos pystyisi koko kauden ajan pitämään maalin johtoaseman kolmannessa erässä...

Muut joukkueet ei pelkää hyökkäämistä 3.erässä. Me ei edes yritetä hyökätä. Siinä jonkinmoinen ero

26
« : Syyskuu 11, 2015, 20:05:25 »

27
« : Syyskuu 11, 2015, 19:56:22 »
Vuodesta toiseen me ei hyökätä vikassa erässä jos ollaan johdolla.. Mikä helvetin Tapolan taktiikka tää on.. Joku vois käydä sanoon sille että peli vois olla lopussa helpompaa jos vielä hyökättäis vikassa erässä ja saatais vaikka MAALI!

28
Ottelut / Vs: Tappara - Ilves 11.9.2015 (Pe)
« : Syyskuu 11, 2015, 19:51:20 »
Loppuko kunto vai miks ei vikassa erässä enään hyökätty?

29
Pelaajat / Vs: Patrik Laine
« : Elokuu 28, 2015, 11:47:48 »
No just näin. Joku täkäläinen s stevens täräyttää kuin lindroosia aikanaan, ja urakehitys on siinä...
Mulla pistää silmään se, että kuinka katse alhaalla Laine pelaa lähtiessään kiekkoa kuljettamaan. Eilenkin läpiajossa nosti katseensa kiekosta vasta pari metriä ennen maalia. Joku ajaa vielä kylmäks ja pahasti.
Tänään tuli ensimmäistä kertaa vähän palloon keskialueella Lainetta, kun oli hieman pää alhaalla ja naapuri pääsi tööttäseen. Ei onneksi sen pahempaa. Mutta se on fakta, että jos ei saa tuota korjattua niin viimeistään NHL:ssä sattuu. Tosin mies tietää sen varmasti itsekin.

Tässä pitää nyt kuitenkin muistaa että Patrik on 17v. Ei kukaan ole valmis tossa iässä

30
Tappio tuli vain ja ainoastaan tuomareiden takia. Linja oli erittäin sekava. Toivottavasti nää sankarit ei Tapparan peleissä enäään vihellä

Minkäs nimisiä neitejä siellä oli viheltääs? 2 ekaa erää tv:stä ja oli se siinäkin vaiheessa jo suht sekasin

Ei mitään hajua, ammattitaitoa ei ainakaan kyseisiltä kavereilta löytyny. Tapparalta hakattiin varmaan 10 kertaa ottelun aikana maila pois käsistä, ei yhtään jäähyä näistä.