Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Sivuja: 1 ... 99 100 [101] 102 103
1501
Pelaajat / Vs: Shayne Toporowski
« : Syyskuu 26, 2010, 09:01:37 »
Kyllä Topo oli kannattava hankinta! Puolustus ei vain oikein tunnu maistuvan. Peliälyä ja suojaustaitoa löytyy paljon ja rankkaritkin näyttää sujuvan aika hyvin ;)

1502
Ottelut / Vs: Tappara-HIFK 25.09.10
« : Syyskuu 26, 2010, 08:58:45 »
Tappara pelasi todella hyvin, vaikka takana oli todella rankka HPK-peli. Meidän Kanadan pojat on todella laittanut tuulemaan pisteiden valossa. Topon rankkarit oli todella hienoa katsottavaa, eikä tuo Doellinkaan rankkari kovin kaukana ollut. Yleisöä ei ihan tarpeeksi vielä. Joten nyt sitten kaikki halliin! Granlund onnistuttiin pitämään aika hyvin piilossa, kunnes rangaistuslaukaukset alkoivat. Peksi laittoi myös hyvän rankun. Virpiö oli erittäin näkymätön. Kanki tuuletteli taas suurella sydämellä. Tuo Mäntylän jäähy oli taas sellainen tuomarien antama "viimeinen mahdollisuus", jonka he onnistuivat käyttämään. Niemiseltä oli hyvä peli, ja kuten torjunnat kertovat, niin Tappara laukoi paljon enemmän kuin HIFK. Taas kokonaisuudessaan todella hyvä peli ja paketti pysyi hyvin kasassa eilisestä pelistä huolimatta. Koskelakin pelasi mielestäni normaalitasoaan hieman paremmin. Itse lähden taas katsomaan kuinka Palloseura ottaa kuonoonsa! ;)

1503
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Vs: Tappara-HIFK 25/9
« : Syyskuu 25, 2010, 18:05:27 »
Ihan hyvä erä Tapparalta. Jäähyt vielä pois, niin hyvä tulee! Lucelle taas piste! ;D

« : Syyskuu 25, 2010, 11:33:56 »
Eilisen pelin ensimmäinen erä oli taas heikohkoa peliä. Tuota 5+20 jäähyäkään ei saatu käytettyä, mutta tuo johtui osin Tuken jäähystä. Toiseen erään peli vähän parani ja saatiin aikaan myös maali. Kolmas erä oli taas Tapparan ylivoimaisesti paras erä. Tuo toinen vastustajan maaleista meni ehkä hieman Niemisen piikkiin, mutta kun katsoo noita torjuntamääriä ottelusta, niin eiköhän tuo yksi lipsahdus voida anteeksi antaa. Tuuletukset kiinnittivät huomioni, sillä erityisesti Kangen ja Peltolan maalien jälkeen oli railakkaat juhlat. Leimun ja Lucen maalit olivat kovia pommeja molemmat ja näitä siniviivamaaleja minä juuri kaipaankin. Kokonaisuudessa peli oli hyvin Tapparan hallussa ja paketti pysyi hyvin kasassa.

+Nieminen hyvä peli ja toisen maalin jälkeen otteet paranivat
+Saravo, aivan huikea peli! Kaikki onnistui! Sopii kapteeniksi!
+Halme, loistava paluu peliin!
+Pelin jälkipuolisko, vauhtia riitti, ja lähes kaikki tuntui onnistuvan!
-Leimu, ei onnistunut eilen. Olisi pitänyt vetää jalat alta siinä yhdessä tilanteessa. Kompuroi liikaa
-Strömberg, totaalisen näkymätön
-Ensimmäinen erä, meinattiin kusta tilanne jo siinä vaiheessa
-Virpiöllä totaalista huseeraamista
-Mäntylä, en Urho selostuksen ja kuvanlaadun perusteella nähnyt Mäntylää kovinkaan paljoa
Kokonaisuudessa hyvä peli Tapparalla. Kertoohan tuo tulos 6-2 jo jotain siitä, ettei Tappara kovin huono voinut olla! 8)

1509
« : Syyskuu 23, 2010, 05:45:35 »
Topo näytti taas siltä ensimmäisen erän, ettei saanut mitään aikaan, mutta heti kun tuo piste tuli napsittua, niin peli nopeutui merkittävästi. Kolmannessa erässä Lukko-pelaajat eivät sitten enään hallinneetkaan Topoa enään ollenkaan, vaan Topo hallitsi heitä. Kiekko pysyi hallussa, luisteluvauhti nopeutui huimasti ja itseluottamus kasvoi. Tulee tekemään tällä kaudella paljon pisteitä. Eilen jo 1+2 ja maali oli sellaista, mitä Tappara ei kovin usein harrasta. Normaalisti Tappara-pelaajat ovat leiponeet kiekkoa vielä tuostakin tilanteesta, mutta Topo laittoi lätkän kovalla vauhdilla maaliin. HYVÄ TOPO!

1510
Pelaajat / Vs: Samu Vilkman
« : Syyskuu 21, 2010, 18:56:00 »
Alkuun pelannut erittäin hyvin. Karvaa,taklaa, ja pisteitäkin taitaa jo kolme olla. Tässä saattaa olla tulevaisuudessa kova luu.

Nautintoaineet pelissä: Limsa,popkorni
Montako kotipeliä / vieraspeliä vuodessa keskimäärin:10/0+pleijarit kaikki kotiottelut
Huudatko peleissä: Kyllä!
Pitäisikö C 3 muuttaa seisomakatsomoksi: Ei
Oletko TFC:n jäsen: Kyllä
Pitäisikö Tapparalogo vaihtaa: Ei!
Pitäisikö Tapparan maalilaulu (se on se laivislaiv, tai jotakin ;D) vaihtaa:Ei!
Kaikkien aikojen Tappara-pelaaja:Janne Ojanen
Kaikkien aikojen Tappara-valmentaja:Jukka Rautakorpi
Teatteri/elokuva/baari vai Tapparan ottelu:Otteluun tietenkin!
Kumpi tärkämpää sinulle, Leijonille maailmanmestaruus vai Tapparalle mestaruus:Tapparalle mestaruus, ehdottomasti.
Voiko Tappara-fani pitää Helmistä legendana:Voi
Tulevaisuuden haaveesi:Olla todistamassa Tapparan mestaruutta kotihallissa

1512
Yleinen kiekkokeskustelu / Vs: Tapparan markkinointi
« : Syyskuu 14, 2010, 18:13:01 »
Tapsa on taas oikeassa, sillä kyllähän ihmiset ostaisivat varmasti vielä enemmän lippuja.

1513
Pelaajat / Vs: Kevin Doell
« : Syyskuu 13, 2010, 14:28:56 »
Hieno homma! Toi oli joo erittäin hieno juttu, että vältyttiin siltä artistisopparilta (vaikka eihän sitä vielä tiedä miten se pelaa..) Kaksi kanukkia oli aika noste tuohon joukkueeseen. Hetken näytti jo siltä ettei tule ketään... Doell tarjoaa luultavasti enemmän kontaktia vastustajaan, kuin moni Tapparan "alkuperäisen" kokoonpanon mies. Toivon todella, että tulee jo Ilves-otteluun, sillä itse käyn senkin katsomassa, mutta jossei siihen, niin ainakin tuohon Janne peliin.