Tapparan epäviralliset jälkipelit

Jääkiekkokeskustelu => Tulosveikkaus ja otteluseuranta => Aiheen aloitti: taappara - Lokakuu 02, 2012, 16:55:16

Otsikko: HIFK-Tappara 2/10
Kirjoitti: taappara - Lokakuu 02, 2012, 16:55:16
Lokakuun osalta saadaan Tapparan pelit käyntiin reippaan tunnin kuluttua. Veikkaan, että nähdään kuuma matsi, jonka jompikumpi voittaa yli kahdella maalilla.

Kirjoitti: Eräskirves - Lokakuu 02, 2012, 17:13:10
Sanotaan 3-4, Tappara tekee voittomaalin, kun peliaikaa on vajaa 5min. jäljellä!

Kirjoitti: SPL - Lokakuu 02, 2012, 18:00:46
AV. pelaaminen hieman ontuu... minkä hemmetin takia me tehdään maskia pekille prkl. aktiivisemmin kiinni ukkoon...
Kirjoitti: axe86 - Lokakuu 02, 2012, 18:01:29
Mikäs Connollylla on kun en nähnyt kertaakaan kentällä vaan siellä oli jatkuvasti joku muu Koskirannan ja EJ:n vieressä ykkösen laidassa?  ???

Ihan passeli ensimmäinen erä, mutta toi alivoiman passiivisuus kyllä aiheuttaa sydämentykytystä. Koko kaksminuuttia sai taas HIFK pyörittää eikä Tappara päässy vaihtaan kertaakaan. Omalla ylivoimalla saatiin sentään vaihteeks jotain aikaankin, vaikkei maalia tullutkaan.
Kirjoitti: marusak1 - Lokakuu 02, 2012, 18:01:39
mitä toi urhon selostaj on ottanut jos oikein kuulin niin se puhu Koskenkorvasta  :D   Ihan hyvä eka erä
Kirjoitti: axe86 - Lokakuu 02, 2012, 18:03:02

Alkuun puhu Koskenkorvasta joo, meinas jo veri kiehua ja hapuilin palauteboksia, kunnes alkoi viimein puhua Koskirannasta. ;)
Kirjoitti: Mazza - Lokakuu 02, 2012, 18:03:15
Noniin, ei kyllä siltä vaikuta että "turpaan tulee".

Tapparalta vahva avauserä. HIFK:n paikat olivat vasta erän lopun ylivoimalla kun Kaksonen sai taas yhden käsittämättömän jäähyn jonka syytä tuskin kukaan muu kuin erotuomari huomasi. Tapparan yv oli vahvaa, kerran Barkov syötti avopaikan mutta Mäntylä ei ollut kuviossa mukana. Koskirannalta heikko erä, samoin Haapalalta. Kaikki pelaajat eivät olleet valmiina, silti Tappara vei erää. Tänään on ihan selkeä vierasvoiton paikka.
Kirjoitti: Tapparan näköinen mies - Lokakuu 02, 2012, 18:04:47
Niemisen puolittainen läpiajo ja laukaus päin maalivahtia oli niin komea suoritus, että Urho-tv siirtyi heti näyttämään hidastuksia siitä, vaikka peli jatkui, ja toisessa päässä oli ilmeisesti jonkinlainen hyökkäyskin meneillään.

Kirjoitti: Multisillan Suursmurffi - Lokakuu 02, 2012, 18:08:29
Hyvä kuulla, että peli näyttää hyvältä. Varsinkin, kun en ite näe peliä, enkä uskalla kuunnella radiosta, koska en näe mitä "oikeesti" tapahtuu. Nysse voitto kotiin vaan.
Kirjoitti: axe86 - Lokakuu 02, 2012, 18:10:31

Toisaalta HIFK:n jäähy tuli myös todella helpolla, joten aika fifty-fifty nää meni. Muista samaa mieltä.

Tuo "laukaus päin maalivahtia" oli kyllä varsin hyvä veto, mutta ei tosiaan olisi tarvinnut kesken pelin vaihtaa hidastukseen. :D

Paniko kukaan muu merkille tuota, että Connolly ei olisi ollut jäällä? Vai oliko vaan niin näkymätön etten huomannut... Joissain vaihdoissa siellä ainakin oli Koskirannan aj EJ:n kans Niemistä ja Venäläistä.
Kirjoitti: Multisillan Suursmurffi - Lokakuu 02, 2012, 18:11:49

Ainakin laukaisukartassa oli yksi kuti merkitty numerolle 61.
Kirjoitti: Harald Hokiman - Lokakuu 02, 2012, 18:11:56
Hyvä eka erä oli.. YV toimimaan niin voitto helpottuu  ;D  Urhon selostaja mainitsi että Tapparan kapteeni on Saravo, eiköhän se Tuukka taida olla?
Kirjoitti: Kankaantaan profeetta - Lokakuu 02, 2012, 18:21:49
Tänään (-kin) jäähyt voi olla myrkkyä. Laskin mielestäni 7 laukausta Kaksosen jäähyn aikana eli karkeasti saman verran kuin koko erässä ennen sitä. Kunhan äijät pysyy kentän puolella niin ei pitäisi olla suurtakaan hätää.
Kirjoitti: Kankaantaan profeetta - Lokakuu 02, 2012, 18:31:04
Hienoa Melart. Kakkonen (joka siis on ykkönen) kiittää ja kumartaa.
Kirjoitti: Mazza - Lokakuu 02, 2012, 18:31:13
Noniin, vähän odotettukin avausmaali vaikka toisen erän alku on ollut tasainen.

Kuudes kerta jo tällä kaudella kun Tappara tekee avausmaalin, eiköhän nämä ala realisoitua voittoina hiljalleen.
Kirjoitti: KASPA - Lokakuu 02, 2012, 18:31:20
Tärkeä ylivoimamaali Villeltä.
Kirjoitti: passivemonkey - Lokakuu 02, 2012, 18:31:55
Mutta kyllä Tappara pelaa tällä hetkellä hienoa vieraspeliä. Tänään oikeinkin mallikasta pelaamista. Samalla tavalla vaan niin Hifk on kaadettavissa tänään.
Kirjoitti: Mazza - Lokakuu 02, 2012, 18:33:27
Älyttömän nopea kuitti joten avausmaalihöpinäni voidaan taas unohtaa, kun johtoa ei pidetty kauempaa.

Tappara on päässyt hyvin pois paineen alta mutta äskenkin kolme IFK-hyökkääjää karvasi maalin takana kiekkoa pois Mäntylältä ja Kaijomaalta. Silloin on paha rakentaa lavasta lapaan, ja toisaalta keskialueella olisi tilaa vastaiskuun jos sinne saisi kiekon heitettyä.
Kirjoitti: Banzai - Lokakuu 02, 2012, 18:34:40
Nyt on IFK:lla pahannäköinen vauhti päällä...
Kirjoitti: gatecrasher - Lokakuu 02, 2012, 18:35:21
Harmittava kiekonmenetys ja lopputuloksena maali
Kirjoitti: Mazza - Lokakuu 02, 2012, 18:40:54
Heti tasoituksen jälkeen IFK sai hetkellisen hurmoksen päälle, nyt oli taas tasaisempaa hetki ja Maliselta hyvää kiekonpitoa vastustajan päädyssä. Tappara pelaa hyvin syöttöjä lavasta lapaan jos IFK ei saa annettua täyttä painetta päätyyn. Sellaisesta tilanteesta tasoituskin syntyi, harmittavasti.
Kirjoitti: Kankaantaan profeetta - Lokakuu 02, 2012, 18:43:49
Kova temppu. Nyt pää kylmänä, ei perseilyä.
Kirjoitti: Mazza - Lokakuu 02, 2012, 18:44:27
1-3!!!

Ensin Sashalta hieno maali ohjattuaan päätypompun taidolla sisään, sitten Kaijomaan heitto maskin takaa sisään. Tapparalta vahva hetki ja ansaitut maalit, mutta onnea näissä aina tarvitaan mikä ollaan tämän kauden aikana koettu molemmilta kanteilta.
Kirjoitti: passivemonkey - Lokakuu 02, 2012, 18:44:41
Näistä asemista jos pääsis kolmanteen niin hyvä tulee. Osataan kyllä pelin jäädytys.
Kirjoitti: Rouhija - Lokakuu 02, 2012, 18:44:48
Barkov on ollut tänään kyllä aivan jäätävässä tikissä. Ilmeisesti on päässyt kultakypärän "häpeästä" eroon.
Kirjoitti: gatecrasher - Lokakuu 02, 2012, 18:45:14
Jebaa.....nyt vaan samaan malliin!
Kirjoitti: MikeH - Lokakuu 02, 2012, 18:45:55
Juntti ei kyllä saa maalia, ei sitten millään.
Kirjoitti: Mazza - Lokakuu 02, 2012, 18:46:11
Barkovilta ja Connollylta maagiset syötöt peräjälkeen, Erkinjuntilla puoli maalia auki ja Ortion torjunnasta tolppaan! Nyt 1-4 roikkuu ilmassa..
Kirjoitti: Tapparan näköinen mies - Lokakuu 02, 2012, 18:46:41
Ahtola taisi olla hyvin tekemässä maskia, ja Kaijomaa liruttaa kolmella pompulla längistä (?) sisään.

Nyt olisi kyllä Erkinjuntin pitänyt tehdä - tolppaan osui.

Kirjoitti: KILO - Lokakuu 02, 2012, 18:46:53
No ei. Siellä on itse King Kong hartioilla.
Kirjoitti: Banzai - Lokakuu 02, 2012, 18:47:20
IFK aivan sekaisin. Lisää nyt vaan.
Kirjoitti: Kankaantaan profeetta - Lokakuu 02, 2012, 18:47:32

Samaa ihmettelen. Kova onnistumisputki harjoitusotteluissa ei tässäkään tapauksessa näytä johtavan runkosarjaan saakka.
Kirjoitti: tapsa34 - Lokakuu 02, 2012, 18:47:47
Aleksanteri SUUREN kenttä jyllää hesassa! IHANAA!!!!!
Kirjoitti: passivemonkey - Lokakuu 02, 2012, 18:48:44
Ei pääse Hifk edes punasen yli. Nyt pitäis viä 1 tai 2 tehdä.
Kirjoitti: marusak1 - Lokakuu 02, 2012, 18:58:44
On aika hyvä selostaja urholla  ei ole mun mielestä mitenkään puoluellinen ...Ihan hyvä toinen erä nyt kolmanteen samalla ilmeellä ei saa antaa periksi...Hieno maali Barkovilta :D  ja tärkee maali Kaijonmaalta kukas muukaan maskissa kuin Ahtola :D
Kirjoitti: mies12 - Lokakuu 02, 2012, 18:59:35
Tapparalla on loistavaa puolustuspeliä ollut jokaisessa pelissä, vastustaja rankasee aina vaan JOKA kerta kun tehdään virhe, niinkuin tänäänki pakki maalin takana. Mitä me tehtäisiin ilman Barkovia :)

Jumankauta monet kehtas väittää täällä että Ville ei ole maalintekijä? ''syöttäjä'' kummasti vain suurimman osan Tapparan maaleista tehnyt ^_^ja ne oikeat maalintekijät ovat olleet piilossa... Lukuunottamatta Ahtola joka on pistänyt melkein aina paikasta sisään.
Kirjoitti: Banzai - Lokakuu 02, 2012, 19:08:04
Nyt vaan vielä "raiskataan jääkiekkoa" 20 viimeistä minuuttia ja kolme pistettä on meidän. 8)
Kirjoitti: jupetappara - Lokakuu 02, 2012, 19:09:59
On aika hyvä selostaja urholla  ei ole mun mielestä mitenkään puoluellinen ...

Mutta kuolettavan tylsä.
Kirjoitti: axe86 - Lokakuu 02, 2012, 19:12:09

Sori kun viilaan pilkkua, mutta Barkov on tehny suuremman osan maaleista kuin Ville. ;) Hyvä pointti sulla kylläkin, henkilökohtaisesti olen ainakin näitä jotka epäilivät Villen kuntoa ja sekä esitykset kentällä että pisteet (niin maalimäärä kuin syöttömääräkin) ovat olleet minulle yllätys.

On se hienoo, että mekin saadaan välillä se kiekko vähän helpommin reppuun, jo niin monessa matsissa tällä kaudella se on menny toisin päin!

Junthia käy kyllä sääliks, kun tuostakin hyvästä paikasta tänään tolppaan. :( Kaverille soisi kyllä onnistumisia...
Kirjoitti: Mazza - Lokakuu 02, 2012, 19:12:21
Toki kyseessä ns. kotiselostaja, mutta ihan hyvä ja selkeä ulosanti.

Nyt nähdään miten onnistuu johtoasemapeli vieraissa.
Kirjoitti: axe86 - Lokakuu 02, 2012, 19:13:35

Sen lisäksi puhui alkuun Koskirannasta Koskenkorvana ja useemman kerran jo maininnut Saravon Tapparan kapteeniksi (niin ekassa kuin tokassakin erässä). :P Mieluummin silti tosiaan tällaista kuin vähän parempi, mutta puolueellinen selostaja.
Kirjoitti: Banzai - Lokakuu 02, 2012, 19:16:33
AV:tä...Ei saisi päästää maalin päähän missään nimessä.

EDIT: Eipä saisi ei. 2-3  :(
Kirjoitti: Kankaantaan profeetta - Lokakuu 02, 2012, 19:21:02

Tää alivoimapelailu ei kannata, edelleenkään. Kankaanperän ottamista jäähyistä aika moni tuntuu jääneen kesken. Eihän mies sille voi mitään jos hänen boksissa ollessaan vastustaja ylivoima onnistuu mutta näppituntumalta sanoisin, että nikenomaan Kangen jäähyt ovat maksaneet monta maalia.
Kirjoitti: Banzai - Lokakuu 02, 2012, 19:22:28
Pelatkaa nyt hyvänen aika. Ollaan täysin jyrän alla tällä hetkellä. Ja kas, lisää alivoimaa. Morjens.
Kirjoitti: KASPA - Lokakuu 02, 2012, 19:22:53
Taas jäähylle. Nyt istumaan Aalto. Kestäkää jätkät.

Edit: Hyvinhän se kestettiin.  :)
Kirjoitti: tapparafaniii - Lokakuu 02, 2012, 19:25:11
Tuntuu vähän siltä että Hifk tulee tasoihin ja ohi. Ja 0 pistettä taas.
Kirjoitti: taakka - Lokakuu 02, 2012, 19:25:51
Pitäis pysy boksista pois jos meinataan pinnat ottaa. No kestettiin ainakin tämä av.
Kirjoitti: Banzai - Lokakuu 02, 2012, 19:26:12
Tuo kestettiin, mutta enempää ei voi ottaa. Niin vahvasti IFK ylivoimaansa pyörittää.

Nyt pitäisi vaan saada taas jotain järkeä tuohon omaan touhuun ja jäädyttää IFK:n myllytys.
Kirjoitti: passivemonkey - Lokakuu 02, 2012, 19:26:18
Tärkee av oli. Mutta kyllä taas koko 2 min käytännössä oli maali ilmassa.
Kirjoitti: Mazza - Lokakuu 02, 2012, 19:26:39
Vähän uskoa nyt. Tappara pelaa hyvää vieraspeliä.
Kirjoitti: Banzai - Lokakuu 02, 2012, 19:28:54

Mitä hyvää tässä viimeisessä erässä on ollut tähän mennessä?
Kirjoitti: taakka - Lokakuu 02, 2012, 19:29:50
Pitäis nyt tappaa vähän tota IFK:n myllyä ja kiakkoo sinne hyökkäyspäätyyn. Tappara yv. Nyt maali!!!
Kirjoitti: PikkuKalle - Lokakuu 02, 2012, 19:30:43
Ja heti ylivoimaa!! Nyt olis aika hyvä tilanne ratkasta.
Kirjoitti: Linden #16 - Lokakuu 02, 2012, 19:31:02
Millä syyllä ne nyt sen pelin katkasi!?!?!?!
Kirjoitti: Kankaantaan profeetta - Lokakuu 02, 2012, 19:31:08
Nyt peli pitää saada katkaistua. Tappara on aivan suotta antanut avaimet HIFK:lle. Koko erää ei voi jatkaa tuota peruuttelua.
Kirjoitti: Andy - Lokakuu 02, 2012, 19:33:46

Tappara ei yrittänyt hyökätä vaan peruutteli, tuomari ei jaksanut katsella sitä.
Kirjoitti: Mazza - Lokakuu 02, 2012, 19:36:00
Miks siirretyn jäähyn saanut joukkue päästetään kuin koira veräjästä?

Miten Sashan niskassa saa roikkua noin?
Kirjoitti: Banzai - Lokakuu 02, 2012, 19:40:35
Kolmisen minuuttia jäljellä ja YV Tapparalle.
Kirjoitti: Kankaantaan profeetta - Lokakuu 02, 2012, 19:42:13
Jos Tappara ei nyt ratkaise niin HIFK ottaa kuudennen samalla kun Petrell vapautuu. Voi tulla tuskainen loppu ellei rankaista nyt.

R-a-p-e-a-a!

Kolme pistettä Nordikselta on hieno juhani.

Kirjoitti: gatecrasher - Lokakuu 02, 2012, 19:50:31
Tärkeät pinnat vaikka ajoittain oltiinkin hieman jaloissa, mut hyvää vieraspeliä.
Kirjoitti: Harald Hokiman - Lokakuu 02, 2012, 20:13:25

Toinen tuomareista seiso maalin vieressä ja näytti maalia, miks ei voinu suoraa hylätä. Vaan vasta videotarkistuksen jälkeen Japa hylkäs . . ::)