Tässä osiossa voit tarkastella kaikkia tämän jäsenen viestejä. Huomaa, että näet viestit vain niiltä alueilta, joihin sinulla on pääsy.

Yleinen kiekkokeskustelu / Vs: Liigan kurinpito
« : Tammikuu 10, 2015, 03:44:04 »
[Aivan käsittämätöntä että Metson ajelusta ei tullut penalttia kun tästä kerran tuli. Itse en olisi tästä välttämättä antanut mitään, mutta olihan toi Metson päälle ajaminen törkeä. On nää säätäj...siis päättäjät pihalla.

Miksi siitä olisi pitänyt tulla lisäpenaltia?

Huhta ajaa normaaliin tapaan maalia kohti, kaartaen aivan viime hetkellä ja yrittäen nostaa kiekkoa takaylämummoon. Nyt sattui niin että Aalto antoi oikeaan kohtaan vauhtia ja jätkä ajautui päin Metsolaa.

Metsola kaatui ja Huhta mukanansa ja löi päänsä tolppaan.

Ilman Aaltoa Huhta olisi kääntänyt ja nostanut kiekon maaliin, niin hän on tehnyt useasti tällä kaudella ja toi harhautus on miehen ns.vakio.

ILVES!!!!!

Laitahan jotkut muut lasit päähän kun ne pissankeltaiset.

2
Ottelut / Vs: Tappara-SaiPa 9.1.2015 (Pe)
« : Tammikuu 10, 2015, 03:41:58 »
Lyhyestä virsi kaunis: Tapparalle ansaittu voitto. Erityismaininta siitä, että kolmas erä puolustettiin hienosti SaiPa pois laadukkailta tekopaikoilta. Toki Tappara olisi voinut laukoa parisataa kertaa enemmän tässäkin pelissä, varsinkin ylivoimalla kuteja pihdattiin aivan liikaa. Toinen ylivoimamiehitys pitäisi kyllä jotenkin koostaa ja roolittaa uudestaan, se ei aiheuta minkäänlaista uhkaa, paitsi ehkä Metsolalle. Tällaista kiekkoa oli mielellään nähnyt marraskuussakin.

+1

Kolmannen erän laukaukset kertovat ainoastaan meidän puolustuksen hyvyydestä. Mitä sitä suotta lähteä riskeeraamaan kohtuullisen turvallista johtoasemaa. Se ei vaan joillekin puupäille kelpaa että voitetaan vaan 2 maalilla.

3
« : Tammikuu 10, 2015, 03:38:01 »
-Kuuselalta aivan järjettömän surkea ottelu, tyhjää maalia ja onnetonta siirtelyä. Kaiken kruunasi kun ei lähtenyt tappeluun, kyllähän profiilipelaaja joukkueensa eteen hanskat tiputtaa koska vaan, Peltolasta mallia.
-YV oli aivan **tun saamatonta. 5 vetoa kahteen vikaan erään kohti SaiPa maalia.
-Ahonen oli Jormakkaa nopeampi, paskaa säkää tilanteessa kun Ahosen puhdas avojääpommi muuttuikin polvitaklaukseksi kun Jormakka yrittikin alta pois eikä edes yrittänyt ottaa taklausta vastaan. Toivottavasti ei käynyt pahemmin Jormakalle eikä Ahoselle tuosta kuulu ainakaan yhtää enempää penaltia.
-Jos SaiPa olisi tehnyt toisen erän lopun avopaikasta maalin olisi peli varmasti kääntynyt. Mäkintaire pääs kyllä hyvin ihon alle ja sekoitti kotijoukkueen pelin täysin tokassa erässä.
-Metsolalle helppo peli vaikka yksi menikin helpohkosti
-Laaksonen jälleen tuomarina, mailaa sai käyttää aivan *******. Tapparalta jäi viheltämättä ainakin viis tai kuus jäähyä. SaiPa suurempana kärsijänä tänään linjasta.
-4200 perjantai-illan matsissa, mitä tästä nyt sanoa. 6€ liputkaan ei mennyt kaikki kaupaksi.

ILVES!!!!!

Lue ny oikeesti noita viestejäs.

Hyvä peli tänään, mitä hemmettiä jaksat rutista joka helkkarin ketjussa jossa suusta availet. En jaksais mennä henkilökohtaisuuksiin, mutta mikä ihme sulle riittää??!!

4
Pelaajat / Vs: Pekka Jormakka
« : Tammikuu 10, 2015, 03:33:35 »
27:n viestejä ei vaan pysty ymmärtämään. Todennäköinen ilves.. Jormakka kolattiin pahasti, se on fakta. Teko ei ollut tahallinen, se on myöskin fakta, mutta taklaajan vastuu tässä on ilmeinen. Luultavasti Pekan loppukausi pilalla sen tähden että mulkero halusi niitata loppuun asti. Tajusi kyllä heti tempun tehtyään että nyt tuli tehtyä rumasti, siitä kielii käytös mm pukukoppikäytävällä.

5
On hauskaa seurata, kuinka Tapola on kaiken pahan alku ja juuri. Kyllä täytyy sanoa, että yhteen mieheen henkilöityy tällä hetkellä koko Tapparan organisaation murheet.

Organisaation jatkumon puute on Tapolan vika, se, että junnut ei pelaa edustuksessa on Tapolan vika, se että Vähä-Ruohola on mukana valmennustiimissä (oli muuten Jukankin tiimissä 2012-2013) on sekin Tapolan vika ja sitten iso paha Rautakorven Jukka joka lähti KHL:n Tapparan heikko organisaatio sekin on Tapolan ja Rautakorven vika ja vuosi 2006 kun tiputtii puolivälierissä oli Jukan vika jne. jne.

Tässä keskustelussa ei ole päätä eikä häntää. Hyvät ihmiset älkää oikeasti pistäkö kaikkia Tapparan organisaation ongelmia Tapolan piikkii, ei ne kaikki ihan oikeasti oo Jussin vika. Kyllä voi valittaa ja kritiikkiä antaa, mutta raja nyt oikeasti johonkin, mitkä asiat on Tapparan organisaation vikoja ja mitkä sitten Jussin. Jussi ei varmaan ihan kaikesta kuitenkaan yksin vastaa.

+1

En vaan ymmärrä muutamia meidän Tapparan "faneja". Jos otetaan voitto, niin väärin voitettu. Jos voitetaan esim. Saipa vieraissa 4.-1 ja tehdään 2 yv maalia, niin Tapola ulos, koska olisi pitänyt voittaa vähintään 6-0 ja tehdä 4 yv maalia. Voisin nimetä suoraan muutaman ninimerkin joidenka viestit pääsääntöisesti ovat käytännössä pelkkää negatiivista paskaa. Tapola valmentaa tällä hetkellä ja piste! Jos Kuusela vetää avopaikasta ohi, niin perkule onhan se Tapolan vika. Ja ennen kun alatte kitisemään, niin Tappara on viime peleissä todellakin luonut riittävän määrän maalintekopaikkoja. Se että pelaajat vetää vihkoon ei ole Jussin syy.

Ongelmia on, sen myönnän, mutta lopettakaa nyt jumalauta sen negatiivisen paskan levittäminen. Siitä ole kenellekään hyötyä. Ja kun sitä hemmetin shittiä levitään oikein "mode"-tasolta saakka, niin onko ihme että että perus elämäänsä kyllästyneet tuhnut ettii omiin ongelmiinsa edes hetken helpoitusta vierittämällä jotain paskaa ulospäin. Ikävä kyllä tälle palstalle..

Ongelmiin pitää puuttua, mutta sen voi tehdä järkevästi.

Aikaisemmin olin aktiivikävijä tällä palstalla. Keskustelun taso oli hyvä vaikka ei joka ottelua voitettukaan oikein. Nykyään aivan karmeeta kissanpaskaa pääsääntöisesti.

Antakaa kieltoa tai jotain, ei kiinnosta enää.. Helvetin kuuseiskat ja profeetat ja grasherit ja kirvekset ja viisastelijat ja mioltat ym perusnegat, nimeltä ketään mainitsematta, älkää purkako sitä paskaanne tänne.

Ps, en ole tulossa palstalle enää.

6
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Vs: Tappara-TPS 2/1
« : Tammikuu 02, 2015, 19:22:29 »
Juu ranteet taas auki.. Taas on loppukausi menny ja kaikkee.

Se oli onneksi vasta ensimmäinen 20 min. TPS oli todella hyvä ja Tappara telineissä. Täällä ainakin uskotaan että tulee hyvä lopputulos vielä.

7
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Vs: SaiPa - Tappara 27/12
« : Joulukuu 27, 2014, 18:35:25 »
Onko mitään positiivista? Pahalla vieraskentällä johdetaan 1-3.. Onhan se pyllystä.

8
Ottelut / Vs: Tappara-HIFK 13.12.2014 (La)
« : Joulukuu 13, 2014, 23:28:30 »
Muutamalta kirjoittajalta käsittämätöntä paskaa pääsee suusta. Koittakaa nyt jumankauta nauttia 2 pisteen voitosta. Tarviiko sitä negatiivista paskaa etsiä jokaikisestä asiasta?
Hieno peli, hieno tunnelma, ansaittu pistejako..  Menkää muualle kitiseen ja koittakaa nauttia. Hemmetti meni hermo kun luulin tulevani hyvän pelin jälkeen lukemaan hyvää analyysiä pelistä. mutta täällä negaillaan negailun perään. En ymmärrä. *****.

9
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Vs: Tappara-Pelicans 9/12
« : Joulukuu 09, 2014, 20:39:11 »
Peli todella hyvän näköistä, mutta ne kuuluisat maalit puuttuu. Hemmetin huono jäähy.

10
« : Joulukuu 09, 2014, 20:32:18 »
Harmittaa pelaajien puolesta. Yritystä on kyllä niin maan perke...sti. Ei varmasti pelaajat ole Tapolaa pois pelaamassa, kyllä siellä kaikki itsensä likoon laittaa täysillä. On taklauksia, luistelua ja hemmetisti maalipaikkoja, ei vaan käy edes pieni säkä vaikka sitäkin jo ansaittaisi.

11
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Vs: JYP-Tappara 5/12
« : Joulukuu 05, 2014, 20:29:18 »
Palolan triolta muutamia hyviä vaihtoja.

12
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Vs: Tappara - TPS 28/11
« : Marraskuu 28, 2014, 20:43:31 »
Palolalta pitäisi kieltää kiekkoon koskeminen muissa tilanteissa paitsi onetimereissa. Parhaimmillaankin keskinkertainen kiekon kanssa. Pilasi ylivoiman ekan minuutin ylimielisellä neppailulla. EJ sit pilas toisen minuutin.

Onko se vaikeaa toimittaa kiekko maalille ja miesylivoiman turvin joku tökkii sen sisään. Silloin kun on vaikeaa, niin pitää yksinkertaistaa perkule.

13
« : Marraskuu 28, 2014, 20:31:20 »
Mitä yhtäkkiä tapahtu? Vauhti tuplaantu... ???

Mielestäni kertoo vain siitä, että joukkueessa on mentaalipuolen ongelmia. Onnistumisia vaatii epäonnistumisien kääntäminen onnistumisiksi. Nyt taas peli näyttää hyvältä, toivottavasti jatkuva trendi.

14
« : Marraskuu 28, 2014, 19:55:40 »
Vähän tuli eloa ja yritystä. Tähän vielä toinen maali, niin maailman huonoimmalla vierasjoukkueella saattaa tulla menneet mieleen.

15
« : Marraskuu 28, 2014, 19:06:09 »
Ykköskorin äijät pettää pahasti. Pitäis esimerkkiä näyttää, niin ovat kentän huonoinpia ylimielisellä yksinpelaamisella. 2 ylivoimaa jo ekaan erään ja edelleen meillä maalipaikat 0. En vaan ymmärrä miten kiekkoa voi noin huonosti pelata.