Tapparan epäviralliset jälkipelit

Jääkiekkokeskustelu => Tulosveikkaus ja otteluseuranta => Aiheen aloitti: pieni m - Joulukuu 03, 2009, 18:26:25

Otsikko: Kalpa-Tappara 3/12
Kirjoitti: pieni m - Joulukuu 03, 2009, 18:26:25
Kohtahan peli jo pyörähtää käyntiin. Mielestäni aika tärkee peli, jonka olisin halunnu nähdä. Tapparalla on nyt pieni noste päällä. Jos ei voittoa tuu, ni toivottavasti pelaavat hyvin. 957 onneks selostaa, vaikkei selostaja niitten ykkösketjuun kuulukaan.
Otsikko: Vs: Kalpa-Tappara 3/12
Kirjoitti: Stuge - Joulukuu 03, 2009, 18:36:21
Miten tää on taas mahdollista ? ekoista minuuteista ei sitten millään tunnuta selviävän kunnialla. 1-0 Sahlstedt
Kirjoitti: Gobraza - Joulukuu 03, 2009, 18:38:22
Oliko tää joku ihme?
Kirjoitti: Stuge - Joulukuu 03, 2009, 18:40:53
No ei mutta se siinä just onkin et tää on aivan käsittämätöntä kuinka aina ollaan niin unessa otteluiden aluissa. Valmennuksen piikkiinhän suuri osa siitä auttamatta menee..
Kirjoitti: SPL - Joulukuu 03, 2009, 18:44:26
2-0 Game Over
Kirjoitti: Gobraza - Joulukuu 03, 2009, 18:44:44
Se menee todellakin valmennuksen piikkiin! En käsitä miten Saarinen on noin huono, että ei saa mitään latausta joukkueeseen. Ja tilanne 2-0 peli on menetty!
Kirjoitti: arde - Joulukuu 03, 2009, 18:45:24
Just just se on jo 2-0. Oiku ihanaa olla tappara fani.
Kirjoitti: juti - Joulukuu 03, 2009, 18:46:20
Tappara vie vielä.
Otsikko: Vs: Kalpa - Tappara 3.12.
Kirjoitti: Globe - Joulukuu 03, 2009, 18:46:36
Saarinen on aivan liian raakile vielä miesten valmentajaksi ja Mattilasta tuskin paljon on apua.
Kirjoitti: Stuge - Joulukuu 03, 2009, 18:47:36
Syö ihan mukavasti kyllä kun kiinnostus näihin vierasmatseihin lopahtaa jo viidessä minuutissa..
Kirjoitti: juti - Joulukuu 03, 2009, 18:49:44

Ei tätä matsia oo vielä hävitty ;) 2 -1 maali vaan ennen erä taukoa niin hyvä tulee.
Kirjoitti: Stuge - Joulukuu 03, 2009, 18:52:10

Juu ei. Mutta viimeaikoina ei noista kavennuksistakaan paljoa ole ollut apua kun rinnalle ja ohi ei kuitenkaan ole onnistuttu puristamaan. Noo, toivotaan toivotaan...
Kirjoitti: Raymo - Joulukuu 03, 2009, 18:56:52
Perkele, jos Lukosta mentiin ohi niin kyllä pitäisi mokomasta savolaisesta rupusakistakin, oli sitten kaksi maalia tai enemmänkin takana.

Taistelua! Verta ja hikeä! GrGRGrgrgh

e: niin sitä pitää! lisää! Taklauksia! Liikettä!
Kirjoitti: Lepti - Joulukuu 03, 2009, 18:58:56
Hyvä pojat.
Kirjoitti: Gobraza - Joulukuu 03, 2009, 18:59:21
IOIOIOIOIOI!!! Selostajasta ei saanut 5 sekunttiin selvää oliko se maali vai ei  ;D
Kirjoitti: Stuge - Joulukuu 03, 2009, 18:59:49
Tulihan se kavennus ! 2-1 Taikuri tarjoilee, Lucenius niittaa!
Kirjoitti: arde - Joulukuu 03, 2009, 19:00:43

Tietääkö kukaan miks lindgren ei selosta ?
Kirjoitti: juti - Joulukuu 03, 2009, 19:01:03
luce!!!!!!!!
Kirjoitti: Mazza - Joulukuu 03, 2009, 19:05:15
Hyvin Jori kyllä joukkuetta johtaa, raahaa ja keikkuu kierroksesta toiseen pörssin kärjessä. Tällä menolla Saarinen saa kiittää työpaikkansa säilymisestä paitsi kärsivällistä ja kunnianhimotonta seurajohtoa, myös huikeaa ykkössentteriään Lehterää.
Kirjoitti: MikeH - Joulukuu 03, 2009, 19:22:30
Voi *****, yllätys että pätkii taas lähetys.
Kirjoitti: Gobraza - Joulukuu 03, 2009, 19:24:10
Siis mitä Halpa-Halli välineitä 957 käyttää näissä lähetyksissä?
Kirjoitti: MikeH - Joulukuu 03, 2009, 19:29:53
Just olin sanomassa että Lehtoo maaliin.
Kirjoitti: SPL - Joulukuu 03, 2009, 19:30:24
3-2 Jorge !
Kirjoitti: Gobraza - Joulukuu 03, 2009, 19:30:37
Mitähän järkeä näitä otteluja on oikeen kuunnella. Kyllä tämä on suoraan sanottuna perseestä, että nyt otetaan pataan vaikka kuinka paljon, kun olen lauantaina tulossa kattoon Tappara - TPS yli 300 kilometrin päästä. Toivottavasti Saarinen on ulkona ennen lauantaita mutta toiveajattelua on  :-[

Maali tuli mutta jälessä ollaan silti vaikka kuinka paljon.
Kirjoitti: Stuge - Joulukuu 03, 2009, 19:31:03
Nopea kuittaus, JORII!!
Kirjoitti: arde - Joulukuu 03, 2009, 19:31:21
Siihen loppui tämä pyristely 3-1.  Lehto muuten vaihdettiin maalin. Nyt vois lehto pelata unelmapelin :)

Tappara kavens 3-2 lehterä
Kirjoitti: Stuge - Joulukuu 03, 2009, 19:36:50
oisko tasotus mitään? Kalpa jäähylle.. Liigan toiseks paskin ylivoima jauhamaan, mahtaa kuopiolaisia pelottaa..  :D
Kirjoitti: Stuge - Joulukuu 03, 2009, 20:18:51
Jahas, 5-3 KalPalle.. Jos kalpa nyt onnistuu taitaa tämä peli olla tässä..

Edit. Pahoittelut, tuplapostaus..

Edit. Eipä siinä kauaa mennyt, 4-2 ja hyvää yötä
Kirjoitti: baldie - Joulukuu 03, 2009, 20:19:59
Taitaa olla taputeltu... Kiiskinen 2+2..
Kirjoitti: Niemtev - Joulukuu 03, 2009, 20:22:12
aina näihin samoihin juttuihin kaadutaan ilta toisensa jälkeen
Kirjoitti: Globe - Joulukuu 03, 2009, 20:22:42
Goodbye ja pohjamuta lähestyy,Jokerit tulee ohi.
Kirjoitti: Stuge - Joulukuu 03, 2009, 20:24:54
Sama paska jatkuu, ei helvetti.. Kyllä on alamäki ollut pronssin jälkeen jyrkkä.
Kirjoitti: Niemtev - Joulukuu 03, 2009, 20:25:04
Jokerit menee ohi Saipa noussee 2 pisteen päähän JIIHAA
Kirjoitti: baldie - Joulukuu 03, 2009, 20:26:19
Ja Mikot senku jatkaa...
Kirjoitti: jani73 - Joulukuu 03, 2009, 20:28:27
Lauantain kierroksen jälkeen ollaan todennäköisesti viimeisiä - karsinnat kutsuu!
Kirjoitti: baldie - Joulukuu 03, 2009, 20:30:07
Av vaihteeksi, hyvä taistelu. PHYI!
Janne 2+10 selästä taklaaminen..
Kirjoitti: baldie - Joulukuu 03, 2009, 20:37:39
Viimeinen oljenkorsi, 6-4 yv.
Kirjoitti: SPL - Joulukuu 03, 2009, 20:37:55
Onneksi meillä on vain ykköskenttä... muut turistit voi jättää suosiolla Tampereelle.
Kirjoitti: juti - Joulukuu 03, 2009, 20:38:42
Viel yv viimene mahollisuus,
Kirjoitti: Stuge - Joulukuu 03, 2009, 20:41:37
Eipä siitä ylivoimasta ennenkään mitään iloa ole ollut. Kyllä tää ny oli tässä jo viiden minuutin pelin jälkeen (taas kerran).
Kirjoitti: Mazza - Joulukuu 03, 2009, 20:43:57
Siitä on nyt yli vuosi kun siinä 0-1 päättyneessä paikallispelissä ajattelin ettei Saarinen yksinkertaisesti voi jatkaa enää kauaa vastuussa, niin aneemista katsottavaa peli oli. Mikään ei ole muuttunut pelillisesti tai tuloksellisesti vaikka joukkuetta on vahvistettu sen jälkeen. Käsittämätöntä että osa faneista ja seurajohto hyväksyy tämän konttauksen. Suoraan sanottuna ********* tämä touhu.
Kirjoitti: Tuukkeli - Joulukuu 03, 2009, 20:45:41
Ja viellä kaunistellaa numerot 5-2. Kiitos tästä hienosta pelistä Tappara.
Kirjoitti: coly - Joulukuu 03, 2009, 20:47:27
Ei ollut kuin vasta 7 perättäinen vierastappio. Ei hätää Leinonen ja hallitus. Onneksi ollaan kohta jumboja niin jospa herättäis.

Vielä pitäis LA tulla peli katsomaan mutta taitapaa olla samalla kauden viimeinen peli. HAISTAKAA *****!
Kirjoitti: Niemtev - Joulukuu 03, 2009, 20:50:35
Käsittämätöntä miten faneja voidaan kusettaa näin paljon.
Kirjoitti: juti - Joulukuu 03, 2009, 20:52:30
Tää häviö ********* kyllä uskomattoman paljon, olin varma että lukko pelin jälkeen ois voitto putki alkanut mutta ei niin ei.
Kirjoitti: Jarzo - Joulukuu 03, 2009, 20:53:02
Ja lottokone arpoo lauantaiksi uudet ketjut ! Kyllähän tämä vakavaksi vetää. Hyvän pelin jälkeen ei vaan näköjään pystytä pitämään tasoa yllä. Samat virheet toistuu, eli ottelun alku taas syvältä.
Kirjoitti: jani73 - Joulukuu 03, 2009, 20:58:06
Hyvän pelin jälkeen ei vaan näköjään pystytä pitämään tasoa yllä. Samat virheet toistuu, eli ottelun alku taas syvältä.
Kenenköhän sitä pitäisi katsoa peiliin? Saarinen selittää, selittää ja selittää! Tää konttaaminen näköjään kelpaa Leinoselle ja Tapparan hallitukselle - siis ei helvetti! Onko sinne hallitukseen pesiytynyt jotain Tiuran marionetteja jotka ottaa rahaa Ilvekseltä?

Mitä eroa on Tapparan valmentajilla, tj:llä ja hallituksella ja Marja Tiuralla? Hommat kustaan täysillä, puhutaan mediassa paskaa ja kustaan faneilta rahat ja lihotetaan omia perseitä. Tulos on perseestä, mutta saavutetuista eduista ja huippupaikoista ei luovuta. Miten v*tussa voi äijät väittää että on syrän Tapparan muotoinen, kun antavat seuran vaipua tälläiseen tilaan. Jotain tarttis tehrä - kirveelle ois töitä!