Nyt saa naattia, naattia!

63
Tulosveikkaus ja otteluseuranta / Vs: Hifk - Tappara 19/11
« : Marraskuu 19, 2015, 21:19:43 »
Nyt oli makea voitto, koska lasken IFK:n pahimpien kilpailijoiden joukkoon, ja pisteiden hakeminen Nordikselta on aina kova juttu!

Tapparan peli oli nousujohteinen, joka erä oli edellistä parempi, ja luojan kiitos IFK:n keskikentän trappi aukesi ekan erän jälkeen sen verran, että saatiin maaleja.

Dixonin maalit lämmittää tottakai extrapaljon, mutta kokonaisuutena olen tosi tyytyväinen kolmeen pinnaan näin vaikeasta matsista.

64
« : Marraskuu 19, 2015, 19:58:12 »
Joo, parempi erä tää jo oli. Kolmanteen sitten kunnon höyry päälle, ettei IFK pääse enää peliin.

Jos tuota maalin johtoa aletaan jotenkin puolustamaan niin homma hävitään vielä.

65
« : Marraskuu 19, 2015, 19:51:23 »
Nyt ottaa Tappara hyvin kiekkoja pois omalla alueella. Vielä kun Karjalaisella pysyisi kiekko mukana kuljetuksessa.

66
« : Marraskuu 19, 2015, 19:41:33 »
Ja Luttinen saa puuhastella maalilla ihan rauhassa.... Voi jeesus tuota puolustamista. Elorinne hävis 100-0.

« : Marraskuu 19, 2015, 19:03:31 »
Aika harvinaista, että noin sysipaskan erän jälkeen tullaan johdossa tauolle.

Pelistä puuttui fyysisyys, liike ja syötöt... Eli oikeastaan aivan kaikki hyökkämisen perusjutut.

Karhusta saa kiittää, että johdetataan.

70
« : Marraskuu 19, 2015, 18:56:07 »
Ykkösellä ja nelosella jotain yritystä, muuta ihan jaloissa.

71
« : Marraskuu 19, 2015, 18:52:36 »
7 min jäljellä ekaa erää kun kuuluu ekat IFK:n kannatus chantit... Mikä noita vaivaa tuolla?

72
« : Marraskuu 19, 2015, 18:46:52 »
IFK voittaa tällä hetkellä jokaisen kaksinkamppailun ja ehtii joka kiekkoon ekana. Ei lupaa hyvää.

73
« : Marraskuu 19, 2015, 18:42:01 »
En oo muuten ikinä kuullut noin hiljaista nordista.

74
« : Marraskuu 19, 2015, 18:12:47 »
IFK on tainnut hävitä tällä kaudella kahdesti himassa, joten vaikea peli on tulossa. Veikkaan, että pisteet jää hesaan tällä kertaa.

75
Pelaajat / Vs: Jukka Peltola
« : Marraskuu 17, 2015, 21:35:26 »
Tänään näki kuinka kapteeni johti esimerkillään, pelasi rohkeasti kiekon kanssa, otti hittiä alivoimassa ja ratkaisi voiton komealla yksilösuorituksella.