Jääkiekkokeskustelu > Yleinen kiekkokeskustelu

Nettiadressilla muutoksia Tapparan hallitukseen

<< < (40/43) > >>

tmst:
Tosiaan screamager sen jo sanoikin, mitä itse olin tulossa kirjoittamaan.

Pelkkä taustatutkimus ei riitä, vaan paikalla olisi juuri hyvä olla se vanhemman sukupolven edustaja. Kaveri joka oikeasti asioista tietää jotakin.
 
Itsellä se tieto loppupeleissä on nollaa hallituksen osalta. Tiesän vain sen että jotakin on tapahduttava. Kirjoituksen kirjoitin sydämmellä, sillä Tapparan muotoisella

Johan ne nyt nauraa kun, 22v kaveri menee vähän kertomaan, miten tätä hommaa tulee hoitaa. V

4_TRA:
Hallituksen jäsenyys vs omistajuus, Poju omistaa viidenneksen ja ei hänellä taida olla tällähetkellä edunvalvojaa hallituksessa, se Bjurstsöm kun huseeraa sitä areenaa.
Hagman kokemus yritysmaailmasta , vaikkakin vain Nokian renkailta, kyllä ajaa asian hallituksen jäsenenä, kaikkien ei tarvitse olla kiekkoammattilaisia.
Mutta mielestäni hallituksesta puuttuu syvällinen ammattikiekkoilun tuntemus. Sen joka saadaan vain olemalla mukana pelissä joka pelaajana tai valmentajana.
Edes yksi.

Edit:

--- Lainaus käyttäjältä: tmst - Syyskuu 30, 2011, 22:08:41 ---Itsellä se tieto loppupeleissä on nollaa hallituksen osalta. Tiesän vain sen että jotakin on tapahduttava. Kirjoituksen kirjoitin sydämmellä, sillä Tapparan muotoisella
Johan ne nyt nauraa kun, 22v kaveri menee vähän kertomaan, miten tätä hommaa tulee hoitaa. V

--- Lainaus päättyy ---
Silloinkun on omasta mielestä asiaa ja mielipide noilla perusteilla, kenellekään ei ole varaa nauraa, ei edesvähiten Tamhockey Oy:n hallituksen jäsenillä.
Palaute on paikallaan, se 22v palautteen antaja voi kertoa mielipiteen kuinka homma hoidetaan. Pienin ongelma on se että onko toteutuskelpoinen. Joten no panic :)

Kolme Seppää:

--- Lainaus käyttäjältä: 4_TRA - Syyskuu 30, 2011, 22:17:57 ---Mutta mielestäni hallituksesta puuttuu syvällinen ammattikiekkoilun tuntemus. Sen joka saadaan vain olemalla mukana pelissä joka pelaajana tai valmentajana.
Edes yksi.

--- Lainaus päättyy ---

Olennaista on toki omata riittävää tietoa firman "tuotteesta". Vielä olennaisempaa on, että hallituksen jäsenillä on myös aikaa hallitustyölle, jos hallituksen halutaan olevan operatiivisen johdon sparraaja ja toimintaedellytysten luoja (esim. "avaamalla myynnille ovia" uusien sponsoriprospektien suuntaan tai tuomalla tapahtumanjärjestämiseen uusia innovaatioita) pelkän säännönmukaisesti kumileimasimen kanssa kokoontuvan kahvittelukerhon sijaan. Osaaminen, kontaktiverkosto ja kokemus ei auta, jos sitä ei pystytä aikapulan takia hyödyntämään. Usein hallituksiin haetaan ns. kovien meriittien henkilöitä, mutta näillä on monesti varsinaisessa työssään asemansa mukainen työpaine päällä, ettei muulle harrastamiselle jää välttämättä aikaa.

Oman kokemukseni mukaan organisaation dynaamisuus ja kyky iteroida strategiaansa toimintaympäristön muutosten mukaan lähtee liikkeelle johtamismallista. Vanhakantaiset rakenteet ja niihin liittyvät rutiinit yhdessä organisaatiokulttuurin kanssa ovat usein pahimpia kehityksen jarruja, vaikka niiden varassa homma pyöriikin "itsestään". Siksi en usko nousuun takaisin suurten joukkoon ilman kokonaisvaltaista organisaation analyysia ja toimintamallien muutosta.

Lare:
Mitäs tälle asialle kuuluu? Onko tapaamisen sopiminen edennyt, ja ovatko leijonan kitaan menevät henkilöt jo suunnitelleet strategioita?

tmst:
Tossa adresissa on 2500 nimeä, joista oon käyny läpi tällä hetkelle ehkä max 300. Joka toinen nimi on tyyliin typottu väärin etc.
Eli siinä menee ihan mukavasti aikaa kun sen saa valmiiksi, kaiken töiden ja koulun ohessa.


Itse asun nääs hämptönissä niin kulkua Tampereen suuntaan ei ihan hirveästi ole asiaa.

Eli ei oo ihan things to do listin top 10:ssä, viimeistellä ulkoasu ja kaikki muu mitä tossa ylhäällä on mainittu.

Navigaatio

[0] Viestien etusivu

[#] Seuraava sivu

[*] Edellinen sivu

Siirry pois tekstitilasta